Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

25χρονος τρώει μακαρόνια με το πιο περίεργο αντικείμενο και το διαδίκτυο παραληρεί - Πήρε στα χέρια του ένα...

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

10 Οκτωβρίου 2020 18:29
25χρονος τρώει μακαρόνια με το πιο περίεργο αντικείμενο και το διαδίκτυο παραληρεί - Πήρε στα χέρια του ένα...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με πρωταγωνιστή έναν Ασιάτη, ο οποίος τρώει μακαρόνια με... ιδιαίτερο τρόπο. Κι επειδή ξέρουμε πως κι εσείς αγαπάτε τα μακαρόνια όσο κι αυτός ο Ασιάτης, δείτε εδώ πώς θα κάνετε τα τέλεια μακαρόνια σε ελάχιστα λεπτά.

Συγκεκριμένα χρησιμοποιεί τσόπστικς και ένα ψαλίδι. Κόβει τα μακαρόνια με το ψαλίδι και στη συνέχεια τα τρώει με τα ξυλάκια. Όπως θα διαπιστώσετε ο Ασιάτης δείχνει να απολαμβάνει το φαγητό του. Μένει να δούμε αν θα χρησιμοποιήσουν και άλλοι τον συγκεκριμένο τρόπο για να τρώνε μακαρόνια.

Βάζει τα μακαρόνια στην κατσαρόλα και προσθέτει κρεμμύδι και τυρί - Το τελικό αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό

Τα μακαρόνια είναι μία από τις πιο γρήγορες, εύκολες και ευπροσάρμοστες συνταγές, που μπορούν να μαγειρευτούν με αμέτρητους τρόπους. Ακόμα και οι πιο αρχάριοι στη κουζίνα μπορούν να βράσουν ζυμαρικά.

Όλοι γνωρίζουμε τον παραδοσιακό τρόπο ετοιμασίας των ζυμαρικών, που απαιτείται βράσιμο στη κατσαρόλα -δείτε εδώ ποιο είναι το λάθος όταν τα σουρώνουμε- και παράλληλα η προετοιμασία της σάλτσας σε άλλο κατσαρολάκι, αλλά στο βίντεο που ακολουθεί προτείνεται ένας εναλλακτικός τρόπος μαγειρέματος των ζυμαρικών: όλα στην ίδια κατσαρόλα!

Κατά αυτόν τον τρόπο, μειώνεται ο χρόνος μαγειρέματος, τα σκεύη που χρησιμοποιούνται και φυσικά το πλύσιμο των πιάτων! Διαβάστε παρακάτω τα συστατικά που θα χρειαστείτε:

Υλικά:

  • 200 γρ. σπαγγέτι
  • 200 γρ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 100 γρ. φύλλα σπανάκια
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ή σε λεπτές φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
  • μερικά φύλλα φρέσκο βασιλικό, χοντροκομμένο
  • 2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 50 γρ κεφαλογραβιέρα ή τυρί της επιλογής σας, τριμμένο
  • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  • Αρχικά κόψτε τα τοματίνια στη μέση και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά τσίλι.
  • Πάρτε μια μεγάλη κατσαρόλα και τοποθετήστε στο κέντρο τα σπαγγέτι, και βάλτε και από τις δύο πλευρές το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
  • Προσθέστε τα τοματίνια, το σπανάκι, το σκόρδο, τη πιπεριά τσίλι και προσθέστε στην κορυφή τον χοντροκομμένο βασιλικό. Προσθέστε ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, και600 ml νερό.
  • Βάλτε σε μέτρια φωτιά και αφήστε να πάρει βράση.
  • Για al dente ζυμαρικά, μαγειρέψτε περίπου 9 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά με τσιμπίδες.
  • Για πιο βρασμένα ζυμαρικά, αφήστε τα για 10-11 λεπτά. Αφαιρέστε από τη φωτιά, όταν θα έχει εξατμιστεί το περισσότερο νερό και έχει δημιουργηθεί μια παχύρευστη σάλτσα.
  • Τρίψτε το τυρί, ρίξτε επιπλέον βασιλικό και αλατοπίπερο αν επιθυμείτε.

Δείτε το βίντεο:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share