Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έγκυος σε δίδυμα επισκέπτεται το γιατρό της - Μόλις είδε το υπερηχογράφημα της είπε να κάνει έκτρωση

Απίστευτο!

10 Οκτωβρίου 2020 15:31
Έγκυος σε δίδυμα επισκέπτεται το γιατρό της - Μόλις είδε το υπερηχογράφημα της είπε να κάνει έκτρωση

Όταν η Σέλι Τάκερ ήταν 22 εβδομάδων έγκυος αντιμετώπισε μία έκπληξη. Εκείνη και ο άντρας της Γκρεγκ θα αποκτούσαν δίδυμα. Ωστόσο υπήρξε και ένα ακόμη σοκ που ανησύχησαν τους γιατρούς. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστορία μιας εγκύου κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια έγκυος ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Facebook.

Τα δίδυμα ήταν ενωμένα στο στέρνο τους, στο διάφραγμα, στο συκώτι και στην μεμβράνη γύρω από την καρδιά. Ο φόβος ότι τα μικρά κορίτσια δεν θα επιβίωναν τον διαχωρισμό, οδήγησε τους γιατρούς να συμβουλέψουν την Σέλι να τερματίσει την εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με το CNN, “Το συνολικό ποσοστό των ενωμένων διδύμων κυμαίνεται ανάμεσα στο 5% και στο 15%. Στο 75% αυτών των περιπτώσεων επιβιώνει μόνο το ένα παιδί, μετά από εγχείρηση.

Και οι δύο συμφωνήσαμε ότι δεν ήταν δίκαιο να μην τους δώσουμε μία ευκαιρία,” είπε ο Greg Tucker.

Η Σέλι γέννησε με καισαρική την Αμέλια και την Άλισον. Ωστόσο αυτό ήταν μόνο η αρχή στο ταξίδι τους ως αδερφούλες.

“Οι γιατροί την συμβούλεψαν να τερματίσει την εγκυμοσύνη.

Ο γιατρός που ήταν εξειδικευμένος σε εγκυμοσύνες υψηλού κινδύνου είπαν στην Σέλι ότι τα ενωμένα της δίδυμα ήταν πολύ απίθανο να επιβιώσουν μετά τον διαχωρισμό τους.

Καθώς εκείνος όμως μου μιλούσε, ένιωθα τα κορίτσια να κουνιούνται μέσα μου, και ήξερα ότι αυτό δεν ήταν πιθανό να συμβαίνει,” είπε η Σέλι.

Η Σέλι αποφάσισε λοιπόν να κρατήσει τα κοριτσάκια, την Άλισον και την Αμέλια. Μετά από μία δεύτερη γνώμη από το Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Φιλαδέλφεια, βγήκε το πόρισμα ότι τα μικρά θα επιβίωναν τον διαχωρισμό.

Όταν η Σέλι γέννησε, έμεινε έκθαμβη με τα κοριτσάκια της.

Κατευθείαν είπα ότι ήταν πανέμορφες. Μου κρατούσαν και οι δύο τα δάχτυλα μου, και βγήκαν στον κόσμο με δυνατές φωνές. Τότε κατάλαβα ότι έκανα την σωστή επιλογή.» Είπε.

Όταν έγιναν 9 μηνών, 40 γιατροί συμμετείχαν σε ένα 7ωρο χειρουργείο για να διαχωρίσουν την Αμέλια και την Άλισον. Και ήταν μία επιτυχημένη επέμβαση.

“Στο τέλος όταν οι γιατροί είπα ότι έγινε ο διαχωρισμός, έφυγε όλο το βάρος του κόσμου από τους ώμους μου.» Είπε ο πατέρας των κοριτσιών, Γκρεγκ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share