Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το κουίζ παρατηρητικότητας που μόνο το 3% μπορεί να λύσει σε λιγότερο από 2 λεπτά

Μια προσπάθεια θα σας πείσει!

10 Οκτωβρίου 2020 14:09
Το κουίζ παρατηρητικότητας που μόνο το 3% μπορεί να λύσει σε λιγότερο από 2 λεπτά

Μπορείτε να βρείτε τις 7 διαφορές που κρύβουν μεταξύ τους αυτές οι δύο εικόνες; Σύμφωνα με μελέτη που έγινε πάνω σε αυτό το τεστ παρατηρητικότητας μόνο το 20% των ατόμων που δοκιμάστηκαν, κατάφερε να βρει και τις 7 διαφορές! Για να δούμε, ανήκεις σε αυτό το 20%; Κι επειδή ξέρουμε πως αγαπάτε τα κουίζ, δείτε εδώ το κουίζ με τις λέξεις που κρύβονται σε μια εικόνα.

Δείτε εδώ τη λύση:

Το κουίζ του Χάρβαρντ: Αν καταφέρετε να το λύσετε τότε είστε μια ιδιοφυία!

Κουίζ υπάρχουν στο διαδίκτυο αμέτρητα, άλλα παρατηρητικότητας, άλλα που αποκαλύπτουν πράγματα για την προσωπικότητά μας κι άλλα μαθηματικά, δείτε εδώ το πιο δύσκολο μαθηματικό κουίζ. Κάτι αντίστοιχο με αυτό όμως σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί μιας και κάποτε όποιος κατάφερνε να το λύσει έμπαινε στο Χάρβαρντ.

Ιδού το πρόβλημα:

Ένας άντρας αγόρασε ένα ρολόι, μια αλυσίδα και μια κλειδαριά για 216 δολάρια. Το ρολόι και η κλειδαριά μαζί κοστίζουν τρεις φορές όσο η αλυσίδα. Η αλυσίδα και η κλειδαριά μαζί κοστίζουν μισό από το ρολόι. Ποια είναι η τιμή κάθε στοιχείου;

Δείτε την απάντηση στο παρακάτω βίντεο:

Ποια είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα; Το τεστ που αποκαλύπτει τα πάντα για την προσωπικότητά σας

Τα ψυχολογικό τεστ είναι ένας καλός τρόπος να μάθετε κάποια πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σας. Διάλεξε ποιο κορίτσι πιστεύεις ότι είναι το πετυχημένο στην παρακάτω εικόνα και ανακάλυψε τι φανερώνει για τον χαρακτήρα σου. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό τεστ που αποκαλύπτει πράγματα για το χαρακτήρα σας, δείτε εδώ ακόμη ένα.

Με βάση μία έρευνα για την γλώσσα του σώματος, το συγκεκριμένο τεστ θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας. Η σιλουέτα που θα διαλέξεις, θα φανερώσει πλευρές της προσωπικότητάς σου. Απλά διαλέξτε την σιλουέτα του ατόμου που πιστεύετε πως είναι το πιο πετυχημένο και θα σας αποκαλύψουμε εκπληκτικές πλευρές της προσωπικότητάς σας που πιθανώς να μην γνωρίζετε.

1. Εάν νομίζετε πως το πρώτο κορίτσι είναι το πιο πετυχημένο τότε έχετε πολύ αυτοπεποίθηση και δεν φοβάστε τις νέες προκλήσεις. Είστε αισιόδοξοι και πολύ ενθουσιώδεις. Έχετε δουλέψει σκληρά για να κερδίσετε τον σεβασμό των άλλων και δεν θα αφήσετε κανέναν να σας σταματήσει.

2. Εσείς ακολουθείτε την καρδιάς σας και συνήθως έχετε δίκιο που αψηφάτε την λογική. Είστε παρατηρητικοί και ακολουθείτε το ένστικτό σας – είναι πολύ δύσκολο να σας εξαπατήσουν.

3. Είστε πολύ λογικοί και αναλυτικοί και δεν αφήνετε ούτε την παραμικρή λεπτομέρεια να περάσει απαρατήρητη. Έτσι, συνήθως αργείτε να πάρετε μία απόφαση αλλά αυτή που επιλέγεται είναι σχεδόν πάντα η σωστή.

4. Δεν είστε υπερβολικά φιλόδοξοι αλλά ξέρετε τις δυνατότητές σας και τι μπορείτε να πετύχετε. Δουλεύετε πάντα σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας. Ξέρετε πως ο μόνος αντίπαλός σας είναι ο ίδιος σας ο εαυτός και προσπαθείτε συνεχώς να βελτιώνεστε. Ενώ δέχεστε νέες προκλήσεις, δεν θέλετε να βγαίνετε από την ζώνη άνεσής σας για να τις φέρετε εις πέρας.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share