Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

80χρονος παππούς προσπάθησε να σκοτώσει μια μύγα - Αυτό που ακολούθησε δεν το χωράει ανθρώπου νους

Αδιανόητο!

9 Οκτωβρίου 2020 19:44
80χρονος παππούς προσπάθησε να σκοτώσει μια μύγα - Αυτό που ακολούθησε δεν το χωράει ανθρώπου νους

Μια μύγα μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητική. Ειδικά όταν τρως, είναι ικανή να σου διαλύσει το νευρικό σύστημα. Αλλά ένας Γάλλος παππούς, που ετοιμαζόταν να κάτσει για το δείπνο του και σηκώθηκε εκνευρισμένος από το επίμονο βουητό μιας μύγας, προκειμένου να την εξοντώσει, ούτε που φανταζόταν ότι θα κόντευε να σκοτωθεί ο ίδιος με τον πιο αδιανόητο τρόπο. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν παππού που γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας παππούς έκανε δώρο στην εγγονή του τρία τετράδια.

Όπως αναφέρει το BBC, ο εν λόγω άνδρας, 80 ετών, άρπαξε την ηλεκτρική ρακέτα-μυγοσκοτώστρα και άρχισε να κυνηγά το ενοχλητικό πετούμενο.

Ωστόσο, στο σπίτι του υπήρχε διαρροή αερίου. Η εμπρηστική αντίδραση μεταξύ ηλεκτρισμού και αερίου, λοιπόν, προκάλεσε μια απίστευτη έκρηξη, που κατέστρεψε την κουζίνα και μέρος της οροφής του σπιτιού -που βρίσκεται στο χωριό Παρκούλ Σενό!

Ο ηλικιωμένος άνδρας, πάντως, στάθηκε τυχερός, αφού πλην ενός μικρού εγκαύματος στο χέρι, βγήκε σώος από την έκρηξη.

Η γιαγιά πέθανε ένα χρόνο πριν και ο παππούς της ψιθύρισε κάτι στο αφτί - Ένα χρόνο μετά συμβαίνει μια ανατριχιαστική σύμπτωση

Η γιαγιά της Κέισι Λούκα απεβίωσε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2016. Ο παππούς της, καταρρακωμένος, ήταν δίπλα της μέχρι το τέλος. Αυτή είναι μία ακόμη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια γιαγιά που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ την ιστορία μιας γιαγιάς 102 ετών που συνελήφθη και... χαιρόταν.

Αφού πέθανε, έσκυψε και τη φίλησε στο μέτωπο και στη συνέχεια της είπε αυτά τα όμορφα λόγια:

Ήμουν πιστός σε σένα για 70 χρόνια. Δεν υπήρξε ποτέ καμία άλλη για μένα και ούτε πρόκειται να υπάρξει, είσαι η αγαπημένη μου και δεν ζω χωρίς εσένα. Σε αγαπούσα όλα αυτά τα χρόνια. Σύντομα θα είμαι και πάλι κοντά σου. Είσαι η μία και μοναδική για μένα.”

Η Λούκα, συγκινημένη, σημείωσε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του παππού της. Όμως, ακριβώς ένα χρόνο μετά, ο παππούς της πέθανε.

Η Λούκα και η μητέρα της το ήξεραν απ’ την πρώτη στιγμή- “περίμενε τη γιαγιά μου να τον πάρει μαζί της”.

Ο παππούς της είχε παραλύσει τις τελευταίες μέρες της ζωής του και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει – αλλά είχαν την αίσθηση ότι περίμενε εκείνη την ημέρα.

Η γιαγιά και ο παππούς μου πέθαναν ακριβώς την ίδια ημέρα με ένα χρόνο διαφορά. Αυτή είναι η αληθινή αγάπη. Όχι, δεν ήταν τυχαίο, και αν λέτε ότι είναι σύμπτωση, κάνετε λάθος.

Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται κάθε μέρα,” έγραψε η Lucca. “Η 9η Σεπτεμβρίου είναι μια ημέρα που η οικογένειά μου δεν ξεχνά ποτέ.”

Η Λούκα πρόσθεσε ότι ο παππούς της ‘ζήτησε’ από τη γιαγιά της να τον πάρει μαζί της εκείνη την ημέρα.

Ενας χρόνος. Ένας χρόνος μακριά ο ένας από τον άλλο. Πλέον είναι ξανά μαζί. Αναπαύσου εν ειρήνη, παππού. Είμαι τόσο χαρούμενη που ξέρω πως δεν είσαι πια πληγωμένος.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share