Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σου φαίνεται ένας κανονικός γάμος; «Δες τι θα συμβεί και θα σου πάρει το μυαλό» (Video)

Αδιανόητο περιστατικό

8 Οκτωβρίου 2020 12:19
Σου φαίνεται ένας κανονικός γάμος; «Δες τι θα συμβεί και θα σου πάρει το μυαλό» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι Gary και Tracy Richardson σχεδιάζοντας τον γάμο τους φανταζόντουσαν πως θα ήταν ξεχωριστός! Και πράγματι ήταν! Δες τι θα συμβεί και θα σου πάρει το μυαλό...

Ενώ, τρομαγμένη ήταν η νύφη στη διάρκεια ενός γάμου, με την ίδια και τους καλεσμένους να ακούνε φωνές στην άκρη του διαδρόμου και να διαπιστώνουν κάτι απίστευτο.

Θα κλάψετε από τα γέλια: Ο γαμπρός και η νύφη προσπαθούν να πιουν κρασί σταυρωτά… το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό! (video)

Αυτοί οι δύο νεόνυμφοι από την Τουρκία… λογικά αφού κατάφεραν να παντρευτούν, τώρα θα πρέπει πιούν κρασί με τον παραδοσιακό τρόπο σταυρώνοντας τα χέρια τους όπως κάθε νέο ζευγάρι.

Προφανώς, η νύφη και ο γαμπρός δεν είχαν κάνει πρόβα για αυτό… δείτε παρακάτω το ζευγάρι της Χρονιάς.

Δείτε στο Athensmagazine.gr άλλη μια ξεκαρδιστική ιστορία όταν γυναίκα μπήκε σε γάμο και χτύπησε τη νύφη.

Γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση, μπήκε στο γάμο και χτύπησε τη νύφη - Σοκαρισμένος ο γαμπρός

Άφωνοι μείναμε με μια γυναίκα, η οποία μπούκαρε σε ένα γάμο, χαστούκισε τη νύφη και είπε "σ' αγαπώ" στο γαμπρό. Το βίντεο έχει γίνει viral, όπως συνέβη και με αυτό που σας παρουσιάσαμε πριν λίγες ημέρες.

Οι παρευρισκόμενοι στο γάμο άκουσαν τις φωνές από την άκρη του δωματίου και είδαν μια γυναίκα να εισβάλλει σαν σίφουνας και να φωνάζει προς τον γαμπρό: "Μην την παντρευτείς. Σε αγαπάω ακόμη" πριν κάποιος προλάβει να αντιδράσει η γυναίκα είχε πλησιάσει ήδη το ζευγάρι και είχε σκαμπιλίσει την εμβρόντητη νύφη.

Το περιστατικό έγινε στην πόλη του Μεξικό. Όπως έγραψαν, όμως, οι κακές γλώσσες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ανέβηκε το βίντεο, ο γαμπρός ήταν λίγο ατακτούλης και ενώ ετοιμαζόταν να παντρευτεί έβγαινε ραντεβού και με τη γυναίκα που αργότερα "μπούκαρε" στο γάμο του.

Δείτε το βίντεο:

Η νύφη έλαμπε από ομορφιά την πρώτη νύχτα του γάμου - Όταν όμως ο γαμπρός είδε αυτό… λιποθύμησε (Video)

Η νύφη έλαμπε από ομορφιά την πρώτη νύχτα του γάμου, όταν όμως ο γαμπρός είδε αυτό λιποθύμησε! Ενώ, σε ένα άλλο περίεργο περιστατικό μία γυναίκα στο πρώτο ραντεβού της εμφανίστηκε ντυμένη νύφη. Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα νιόπαντρο ζευγάρι που λάμπει από ομορφιά και ευτυχία, μετά το γαμήλιο πάρτι. Αφού αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλους, αποσύρθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για την περίφημη πρώτη νύχτα του γάμου.

Όπως θα δείτε και εσείς, ο γαμπρός κάθισε στο κρεβάτι, όπου ήταν απλωμένα ροδοπέταλα σε σχήμα καρδιάς. Τα μάτια του ήταν συνεχώς καρφωμένα στο πρόσωπο της εκθαμβωτικής νύφης, η οποία πλησίασε τον καθρέφτη και άρχισε να ξεντύνεται.

Ωστόσο, το χαμόγελο του γαμπρού διαδέχθηκε μια έκφραση απορίας και απογοήτευσης. Η νύφη άρχισε να μεταμορφώνεται σε μια ψεύτικη κούκλα – από το πρόσωπο μέχρι το στήθος της. Το τελειωτικό χτύπημα, όμως, ήρθε όταν πήγε να βγάλει την… μασέλα της, όπου και ο γαμπρός έπεσε λιπόθυμος.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share