Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο γιατρός έπαθε σοκ μόλις είδε το πόδι ενός 2χρονου παιδιού - Τότε ανακάλυψε το άρρωστο μυστικό της γιαγιάς

Ανατριχιαστικό

8 Οκτωβρίου 2020 10:13
Ο γιατρός έπαθε σοκ μόλις είδε το πόδι ενός 2χρονου παιδιού - Τότε ανακάλυψε το άρρωστο μυστικό της γιαγιάς
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας γιατρός έπαθε σοκ μόλις είδε το πόδι ενός 2χρονου παιδιού. Τότε ανακάλυψε το άρρωστο μυστικό της γιαγιάς! Επίσης, σοκάρει η ιστορία μίας 89χρονης γιαγιάς που ήταν ετοιμοθάνατη καθώς αυτό που έκανε ο 31χρονος γείτονάς της θα σας αφήσει «κάγκελο».

Αρχικά, η 44χρονη είπε στην αστυνομία ότι ο 2χρονος εγγονός της, είχε μπει κατά λάθος σε μια μπανιέρα με καυτό νερό. Αλλά το 2χρονο παιδί είχε εγκαύματα στα πόδια, στα γεννητικά όργανα και τον ποπό.

Τα αποδεικτικά στοιχεία δεν ευσταθούσαν, καθώς δεν γινόταν να είχαν καεί τα γεννητικά του όργανα και ο ποπός, αν είχε μπει μόνος του μέσα στην μπανιέρα! Η 44χρονη γιαγιά σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να περιποιηθεί τα εγκαύματα του, αφού είχε εμπειρία στην νοσηλευτική. Τα εγκαύματα του έμειναν χωρίς περιποίηση για 6 μέρες.

Η αστυνομία ανακάλυψε στο σώμα του όχι μόνο εγκαύματα, αλλά και δόντια που έλειπαν, καρούμπαλα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μελανιές. Ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Haltom City είπε ότι το γεγονός ότι η 44χρονη περίμενε πολύ για την θεραπεία των τραυμάτων δείχνει ότι δεν ήταν ατύχημα.

81χρονη γιαγιά πάει στο ΑΤΜ όταν παρατηρεί πίσω της μια έγκυο - Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο

Ποιος είπε ότι οι γιαγιάδες δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και χρειάζονται πάντα βοήθεια; Ιστορίες με πρωταγωνίστριες γιαγιάδες έχουμε δει αμέτρητες, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γιαγιά άνοιξε ένα μπέργκερ που κρατούσε για 24 χρόνια, κάτι αντίστοιχο όμως με την ιστορία που ακολουθεί σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί.

Μια γενναία γιαγιά, 81 ετών, κάνει τον γύρο του διαδικτύου στη Βρετανία εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο εξουδετέρωσε μια γυναίκα που αποπειράθηκε να την κλέψει ενώ έβγαζε χρήματα από το ATM.

Η Ντορίν Τζόουνς βρισκόταν μπροστά στο ATM σε πόλη των Δυτικών Μίντλαντς, όταν δέχθηκε επίθεση από μια νεαρή έγκυο γυναίκα που αρχικά πλησίασε την 81χρονη ζητώντας ελεημοσύνη.

Η κάμερα του κλειστού κυκλώματος απαθανάτισε τη δύο φορές χήρα και συνταξιούχα γιαγιά να αρπάζει τη νεαρή κακοποιό και να την αναγκάζει να τραπεί σε φυγή.

Η γιαγιά… νίντζα είπε για το περιστατικό: «Δεν περίμενε να αντιδράσω. Ήταν βέβαιη ότι θα είμαι ευάλωτη λόγω ηλικίας. Αλλά σας λέω τα έβαλε με τον λάθος άνθρωπο. Η Ντορίν δεν είναι εύκολος στόχος».

Η Βρετανίδα πρόσθεσε: «Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα το εξής: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αρπάξει τα λεφτά, τα οποία απέκτησα με τόσο κόπο».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share