Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανύπαντρη μητέρα με 4 παιδιά διαγνώσθηκε με καρκίνο του εγκεφάλου στο 4ο στάδιο - Η συνέχεια σοκάρει...

Σπαρακτική ιστορία

7 Οκτωβρίου 2020 18:12
Ανύπαντρη μητέρα με 4 παιδιά διαγνώσθηκε με καρκίνο του εγκεφάλου στο 4ο στάδιο - Η συνέχεια σοκάρει...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία ανύπαντρη μητέρα με 4 παιδιά διαγνώσθηκε με καρκίνο του εγκεφάλου στο 4ο στάδιο. Τότε ήταν που ρώτησε τη φίλη της αν θα μπορούσε να αναλάβει την υιοθεσία των παιδιών της. Και φυσικά είπε «ναι».

Μετά από αρκετούς μήνες η Diamond απεβίωσε. Λίγες μέρες μετά, η Laura, o σύζυγος της Rico αλλά και οι δύο τους κόρες υποδέχθηκαν τα τέσσερα κορίτσια στο σπίτι τους. Η οικογένεια έφτιαξε σελίδα όπου μπορεί ο καθένας να κάνει δωρεά για να ενισχύσει την προσπάθεια τους αυτή, με τη συμμετοχή να είναι συγκινητική. Επίσης, σοκάρει η ιστορία ενός 10χρονου που έχασε τον πατέρα του από καρκίνο, καθώς λίγες μέρες μετά ξεσπάει σε κλάματα όταν βλέπει τι τον περιμένει έξω απ’ το σπίτι του!

«Όταν σου παρουσιαστεί μια δύσκολη δοκιμασία, απλά αποδέξου την και κάνε το καλύτερο που μπορείς», δήλωσε σε τοπικό μέσο ο σύζυγος της.

47χρονος διαγνώστηκε με καρκίνο - Αυτό που αφαίρεσαν οι γιατροί από τον πνεύμονα του έδειξε πως...

Όταν αυτός ο 47χρονος άνδρας επισκέφθηκε ένα νοσοκομείο και διαγνώστηκε με καρκίνο κανείς δεν περίμενε πως λίγο καιρό μετά μια ακτινογραφία θα άλλαζε τα πάντα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια διάγνωση διαψεύδεται, δείτε εδώ τι συνέβη όταν άνοιξαν μια γυναίκα που της είχαν πει ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί.

Η έκπληξη των γιατρών ήταν τεράστια όταν είδαν πως αντί για κάποιον όγκο ο ασθενείς είχε σφηνωμένο στον πνεύμονα του ένα μικρο playmobil.

Ο 47χρονος είχε καταπιεί το παιχνίδι όταν ήταν παιδί. Το αξιοπερίεργο ήταν πως δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα. Τουλάχιστον όχι επί τέσσερις δεκαετίες. Τα πρώτα συμπτώματα που παρουσίασε ήταν έντονος βήχας με φλέμα και έπειτα έντονη αδιαθεσία. Συνήθως εάν ο οργανισμός μας αντιληφθεί κάποιο ξένο σώμα τότε προσπαθεί να το αποβάλει.

Ειδικοί λένε ότι ουδέποτε στο παρελθόν ένα αντικείμενο δεν είχε παραμείνει επί τόσο διάστημα κρυμμένο στον οργανισμό ενός ασθενούς. Το παιχνίδι αφαιρέθηκε τελικά στο χειρουργείο.

Πρόκειται για μια ασυνήθιστη στα ιατρικά χρονικά περίπτωση για ενήλικες, που περιγράφεται ως «ξένο σώμα τραχειοβρογχικού δέντρου». Ωστόσο είναι συνηθισμένη σε παιδιά. Τέσσερις μήνες μετά την επέμβαση ο βήχας του εξαφανίστηκε κι έχει σχεδόν αναρρώσει πλήρως.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share