Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένα φίδι μπήκε στο σπίτι της γειτόνισσας του - Αυτό που έκανε για την σώσει είναι αδιανόητο

Βίντεο που κόβει την ανάσα!

6 Οκτωβρίου 2020 13:55
Ένα φίδι μπήκε στο σπίτι της γειτόνισσας του - Αυτό που έκανε για την σώσει είναι αδιανόητο

Στιγμές τρόμου έζησε μια γυναίκα στην Ταϊλάνδη που θήλαζε το μωρό της όταν έντρομη ανακάλυψε πως είχε εισβάλει στο σπίτι της μια τεράστια κόμπρα. Ωστόσο, ένα τεράστιο φίδι αναδύθηκε πριν λίγο καιρό μέσα από μια τουαλέτα και δάγκωσε μια γυναίκα.

Η μητέρα βγήκε στον δρόμο με το μωρό στην αγκαλιά της, ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες. Εκείνοι έτρεξαν να την βοηθήσουν και προσπάθησαν να «στριμώξουν» το ερπετό ώστε να το πιάσουν και να το απομακρύνουν.

Αν και στην συνέχεια κλήθηκαν ειδικοί, δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την κόμπρα αμέσως αφού ήταν ιδιαίτερα επιθετική. Όμως ο ένας από την ομάδα που κλήθηκε να βοηθήσει κατάφερε να την πιάσει και μάλιστα με γυμνά χέρια.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Είδε ένα φίδι στο νερό και άρχισε να το βιντεοσκοπεί. Μόλις δείτε αυτό που κατέγραψε, Θα μείνετε άφωνοι!

Τα φίδια είναι συναρπαστικά πλάσματα με μοναδικό σχήμα σώματος και διατροφικές ικανότητες. Ένα φίδι μπορεί να φάει κάτι που είναι αρκετές φορές μεγαλύτερο από το άνοιγμα του στόματος τους. Όπως γνωρίζουν πολλοί που ζουν στην εξοχή, τα φίδια είναι σχετικά σπάνια και έχουν μια μυστηριώδη γοητεία.

Ίσως γι’αυτό το παρακάτω βίντεο έχει τραβήξει την προσοχή 2,5 εκατομμύρια θεατών στο YouTube. Ο Bruce Burns κατέγραψε σε βίντεο την επίθεση ενός φιδιού το οποίο έπιασε και έφαγε ένα γατόψαρο! Το βίντεο ξεκινάει δείχνοντας ένα φίδι να βγαίνει από την τρύπα του, κρατώντας κάτι στο στόμα του.

Σέρνεται προς τα έξω και το βλέπουμε να κρατάει ένα γατόψαρο. Είναι απίστευτο, γιατί το γατόψαρο είναι τεράστιο σε σχέση με το φίδι, ωστόσο το φίδι το κρατάει σφιχτά.

Το είδος αυτού του φιδιού ζει σε ποτάμια και λίμνες. Αυτό εδώ βρίσκεται στο Τέξας, στον ποταμό Κολοράντο.

Για μερικά λεπτά, φίδι και γατόψαρο παλεύουν. Φαίνεται ότι το φίδι προσπαθεί πολύ από τον τρόπο που κινείται.

Φυσικά, κάποιοι σχολιάζουν ότι λυπούνται για το γατόψαρο, αλλά όλα αυτά είναι μέρος του κύκλου της ζωής.

Η πιο δυνατή στιγμή είναι στο 3ο λεπτά, όταν το φίδι μπήγει τα δόντια του βαθιά στο γατόψαρο και εξαφανίζονται και τα δυο κάτω από το θολό νερό.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε κι αυτό: Ένα γιγαντιαίο φίδι εισέβαλε στο σπίτι της - Εκείνη αντέδρασε με τον πιο αδιανόητο τρόπο

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share