Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Από την πρώτη στιγμή που γέννησε το μωρό της όλοι το αγγίζουν για να δουν αν...

Απίστευτο!

6 Οκτωβρίου 2020 13:30
Από την πρώτη στιγμή που γέννησε το μωρό της όλοι το αγγίζουν για να δουν αν...

Μία μητέρα η Ρασέλ, από το Merseyside πριν γεννήσει το μωρό της δεν είχε ιδέα για αυτό που θα ακολουθούσε.

Όταν ο Μπόμπι γεννήθηκε όλοι εντυπωσιάστηκαν από το πόσο πλούσια ήταν τα μαλλιά του. Κανείς δεν είχε δει ποτέ ξανά ένα μωρό με τόσο πυκνά μαλλιά! Ήταν σαν να γεννήθηκε κομψότατος με ένα έτοιμο χτένισμα.

«Όταν γεννήθηκε, ήταν σαν διασημότητα, οι γιατροί κάλεσαν τους ανθρώπους από όλους τους θαλάμους τριγύρω για να έρθουν να τον δουν. Όλοι ήθελαν να τον κρατήσουν και να χαϊδέψουν τα μαλλιά του.» Είπε η μητέρα του.

Πέντε μήνες μετά και τον μικρό Μπόμπι τον αποκαλούν «Μικρό Γούλβεριν». Η μητέρα του, λέει ότι τον κρατάει πια στο καρότσι για να αποφύγει τα βλέμματα των περαστικών, που σχεδόν πάντα την σταματούν για να θαυμάσουν την κόμη του Μπόμπι. Πολλοί ξένοι νομίζουν μάλιστα ότι είναι κοριτσάκι. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα μωρό κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τη φωτογραφία του μπέμπη μετά το χειρουργείου που έγινε viral.

Πριν να γεννηθεί ο μικρός, όταν η Ρασέλ και ο σύζυγός της Γκάρεθ πήγαν στο γιατρό για τον τυπικό υπέρηχο, το ιατρικό προσωπικό είπε στο ζευγάρι ότι μάλλον περίμενε κορίτσι. Στον υπέρηχο φαίνονταν ήδη τα πυκνά μαλλιά του Μπόμπι και ήταν μόλις στις 20 εβδομάδες κύησης.

Η Ρασέλ δε γνώριζε το φύλο του παιδιού της όσο ήταν έγκυος. Όταν όμως γέννησε, έμεινε συγκλονισμένη με τα πυκνά μαλλιά του παιδιού της που ήταν… αγόρι! Η μητέρα έχει κι έναν ακόμη γιο, μεγαλύτερο, ο οποίος έχει αρκετά πυκνά μαλλιά, αλλά όχι σαν του Μπόμπι.

Δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς χρόνος για να μπορέσει η Ρασέλ να φτιάξει στον Μπόμπι την πρώτη του αλογοουρά. Ο μικρούλης έχει χάσει πολύ λίγα μαλλιά από τη γέννησή του.

Το μικρό αγόρι πρέπει να έχει τα μαλλιά του λουσμένα και καθαρά καθημερινά για να κρατήσει τα βλέμματα πάνω του. Ο Μπόμπι είναι ήδη συνηθισμένος να κοιτάζεται στον καθρέφτη. Έχει αρχίσει, κάθε βράδυ, να παίζει με τα μαλλιά του πριν τον πάρει ο ύπνος.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share