Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πήδηξε στον πάγκο του εστιατορίου και άρχισε να φωνάζει "πεινάω" - Η συνέχεια θα σας κάνει να "παγώσετε"

Σοκαρισμένοι οι πελάτες!

6 Οκτωβρίου 2020 12:37
Πήδηξε στον πάγκο του εστιατορίου και άρχισε να φωνάζει

Εξοργισμένη μια πελάτισσα των εστιατορίων KFC στην Καλιφόρνια σκαρφαλώνει πάνω στον πάγκο και απειλεί να μαχαιρώσει την υπάλληλο που αρνήθηκε να την εξυπηρετήσει γιατί δεν φορούσε μάσκα. Φανερά εκτός εαυτού, η γυναίκα ουρλιάζει, βρίζει, καταριέται και απειλεί θεούς και δαίμονες. Αυτό δεν είναι το πρώτο "τραγικό" συμβάν που λαμβάνει χώρα σε ένα εστιατόριο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια πελάτισσα ενός εστιατορίου άρχισε να βήχει.

«Δώστε μου κάτι να φάω. Τώρα!». Άλλος υπάλληλος της αλυσίδας φαστ φουντ προσπαθεί να της εξηγήσει πως είναι πως ενάντια στην πολιτική της εταιρίας να εξυπηρετεί κόσμο χωρίς μάσκα: «Δεν μπορώ», της λέει, «θα απολυθώ».

Εκείνη όμως είναι εκτός εαυτού. «Δεν δουλεύεις καν εδώ», λέει στον υπάλληλο που φορά τη στολή των KFC! Στο τέλος επαναλαμβάνει τις απειλές της, ή μου δίνεις το φαΐ ή σε μαχαιρώνω.

Το περιστατικό έληξε με την ίδια να κατεβαίνει τελικά από τον πάγκο, να κλοτσά μια διαφημιστική πινακίδα και να φεύγει.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις "τραγικές" σκηνές:

Λίγο πριν σερβίρει το λουκάνικο η υπάλληλος εστιατορίου η κάμερα την καταγράφει να κάνει κάτι που θα σας κοκαλώσει

Θα σοκαριστείτε πραγματικά με το περιστατικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε γνωστό εστιατόριο, αφού η σερβιτόρα του μαγαζιού έκανε κάτι πολύ σιχαμένο πριν αφήσει το πιάτο με το λουκάνικο στον πελάτη που το είχε παραγγείλει.

Ωστόσο να πούμε ότι αυτή δεν είναι η μόνη κακή στιγμή που συμβαίνει σε κουζίνα εστιατορίου, αφού πρόσφατα βγήκε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει τραγικές εικόνες βρωμιάς και χάους σε γνωστό μαγαζί.

Η συγκεκριμένη κοπέλα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα λουκάνικο σαν ''ταμπόν'' πριν το βάλει πίσω στο πιάτο με λίγη κέτσαπ και το πάει στον πελάτη. Φαίνεται επίσης να κοιτάει τριγύρω για να σιγουρέψει πως κανείς δεν την έχει δει.

Προφανώς κανείς δεν είχε καταλάβει στην δουλειά της ότι εκείνη αντιμετωπίζει κάποιο ψυχικό πρόβλημα για να κάνει με τέτοια αηδιαστική πράξη με αποτέλεσμα να μην υποψιαστεί κανείς το παραμικρό.

Αλλά ακόμα και έτσι, αυτό δεν δικαιολογεί σίγουρα αυτό που έκανε στον άνθρωπο που επρόκειτο να το φάει.

Δυστυχώς, δεν αναφέρεται η ταυτότητα της σερβιτόρας ή το όνομα του εστιατορίου, οπότε δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι!

Δείτε την σοκαριστική φωτογραφία:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share