Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμένο κατσικάκι επιστρέφει στην αγκαλιά της μαμάς του και το βίντεο προκαλεί συγκίνηση

Συγκινητικό βίντεο

6 Οκτωβρίου 2020 08:39
Χαμένο κατσικάκι επιστρέφει στην αγκαλιά της μαμάς του και το βίντεο προκαλεί συγκίνηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Shawarma ξαναβρήκε τη μαμά του ύστερα από 24 ώρες, αφού τον βρήκε παγιδευμένο σε έναν λάκκο και τον φρόντισε μια οικογένεια σε χωριό στις Φιλιππίνες.

Ένα πολύ συγκινητικό βίντεο από τις Φιλιππίνες με πρωταγωνιστή ένα αξιολάτρευτο κατσικάκι έχει γίνει viral στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες: Ο Shawarma D., όπως ονομάζεται το κατσικάκι, ξανασυνάντησε τη μαμά του έπειτα από 24 ώρες.

Ο Κεν Αρσέο βρήκε το κατσικάκι παγιδευμένο σε έναν λάκκο στο χωριό του και το πήρε στο σπίτι του για να το φροντίσει. Το κατσικάκι δεν είχε τραυματιστεί, αλλά ήταν πεινασμένο και φοβισμένο. Ο Κεν ξυπνούσε κάθε δύο ώρες για να ταΐσει τον Shawarma με γάλα.

Την επόμενη ημέρα ο Κεν και η οικογένειά του βρήκαν ένα κοπάδι κατσίκες κοντά στο σπίτι τους. Η μία εξ αυτών ήταν η μητέρα του μικρού Shawarma. Μόλις το κατσικάκι αντίκρισε τη μαμά του έτρεξε κοντά της. Οι στιγμές που κατέγραψε ο Κεν με το κινητό του είναι συγκλονιστικές.

Δείτε το βίντεο που έγινε viral:

Σοκ: Θετικά τεστ στον κορωνοϊό για μια κατσίκα και μια... παπάγια!

Σοκ επικρατεί από τα τελευταία στοιχεία για τον κορωνοϊό στην Τανζανία, με την χώρα να ισχυρίζεται, μέσω του ίδιου του προέδρου της, ότι από εισαγόμενα τεστ βρέθηκαν θετικοί στον φονικό ιό μια κατσίκα και... μια παπάγια.

Ο πρόεδρος της Τανζανίας John Magufuli. ο οποίος είναι χημικός, απέρριψε τα τεστ του κορωνοϊού ως ελαττωματικά, λέγοντας ότι επέστρεψαν θετικά αποτελέσματα σε δείγματα που ελήφθησαν από το ζώο και το εξωτικό φρούτο.

Ο Magufuli έκανε τις παρατηρήσεις του κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Chato στη βορειοδυτική Τανζανία την Κυριακή και υποστήριξε ότι υπήρχαν «τεχνικά σφάλματα» με τα τεστ.

Ο πρόεδρος, είπε ότι είχε δώσει εντολή στις δυνάμεις ασφαλείας της Τανζανίας να ελέγξουν την ποιότητα των τεστ.

Είχαν λάβει τυχαία πολλά δείγματα εκτός του ανθρώπου, όπως από μία παπάγια, μία κατσίκα και ένα πρόβατο, αλλά τους είχαν δώσει ανθρώπινα ονόματα και ηλικίες.

Αυτά τα δείγματα στη συνέχεια υποβλήθηκαν στο εργαστήριο της Τανζανίας για να τα ελέγξουν για κορωνοϊό, με τους τεχνικούς του εργαστηρίου να αγνοούν την προέλευσή τους.

Δείγματα από την παπάγια και την κατσίκα βγήκαν θετικά στον COVID-19, δήλωσε ο πρόεδρος, προσθέτοντας ότι αυτό σήμαινε ότι είναι πιθανό ότι ορισμένα άτομα να βγήκαν θετικά όταν, στην πραγματικότητα, δεν είχαν μολυνθεί από τον κορωνοϊό.

«Κάτι συμβαίνει. Είπα πριν δεν πρέπει να αποδεχτούμε ότι κάθε βοήθεια προορίζεται να είναι καλή για αυτό το έθνος», δήλωσε ο Magufuli, προσθέτοντας ότι τα κιτ πρέπει να διερευνηθούν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share