Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έχασε το κινητό του στη ζούγκλα - Όταν το βρήκε ήταν γεμάτο φωτογραφίες από...

Απίστευτο!

5 Οκτωβρίου 2020 18:38
Έχασε το κινητό του στη ζούγκλα - Όταν το βρήκε ήταν γεμάτο φωτογραφίες από...

Ο Ζάκριτζ Ρότζι ξύπνησε ένα πρωί στο σπίτι του στη Μαλαισία και εξεπλάγη όταν ανακάλυψε ότι το κινητό του δεν ήταν εκεί που το έβαλε το προηγούμενο βράδυ. Υπήρχε μόνο η θήκη του τηλεφώνου.

«Νόμιζα ότι ήταν κάποιο παράξενο είδος ληστείας», είπε ο Ρότζι. Αποδείχθηκε ότι πράγματι υπήρξε ληστεία. Αλλά αυτό που δεν θα μπορούσε ποτέ να μαντέψει ο Ρότζι είναι ποιος θα ήταν ο ένοχος.

Ο Ρότζι έψαξε παντού για το τηλέφωνο, σε περίπτωση που το είχε τοποθετήσει κάπου που δεν θυμόταν, αλλά δεν το βρήκε. «Ζήτησα τότε από τον αδερφό μου να μου τηλεφωνήσει, ενώ έψαχνα το κινητό στην αυλή μου», είπε ο Ρότζι. «Άκουσα τον ήχο κλήσης κοντά στη ζούγκλα πίσω από το σπίτι μου».

Εκεί, στη ζούγκλα, ο Ρότζι βρήκε τη συσκευή – και πάνω του, στοιχεία για τον κλέφτη που προφανώς μπήκε από κάποιο ανοιχτό παράθυρο.

Σύμφωνα με το Thedodo.com, το τηλέφωνο είχε πέσει σε λάσπη και αυτό του προκάλεσε κάποια εσωτερική ζημιά. Αλλά για καλή τύχη του Ρότζι δούλευε ακόμα.

«Άνοιξα τη γκαλερί φωτογραφιών και έπαθα πλάκα. Όλα ήταν εκεί», είπε ο Ρότζι.

Ένας πίθηκος, όπως φαίνεται, ήταν αυτός που έκλεψε το τηλέφωνο του Ρότζι – και δεν δίστασε να το χρησιμοποιήσει.

«Πιστεύω ότι ο πίθηκος έχει κάποιες σοβαρές δεξιότητες που πρέπει να αξιοποιηθούν. Είναι υπέροχο», δήλωσε γελώντας ο Ρότζι. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια φωτογραφία γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα έβγαλε φωτογραφία το γιο της στο δάσος.

Η φωτογραφία αυτού του μπέμπη μετά το χειρουργείο έχει σαρώσει το διαδίκτυο (video)

Όταν ο Joey έγινε 3 μηνών, έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Η εγχείρηση ήταν επιτυχημένη. 5 μέρες αργότερα, η Sarah αποφάσισε να βγάλει μια φωτογραφία τον μικρό της μαχητή.

Σ’ αυτή την φωτογραφία μπορείτε να δείτε την ουλή που έμεινε από την τομή και εκτείνεται από το στήθος ως το στομάχι του.

Όμως ο λόγος που έγινε viral δεν είναι η ουλή, αλλά η γλυκιά, ευγενική έκφραση του προσώπου της. Ο αδερφός της Sarah είδε την φωτογραφία και την ανέβασε στο διαδίκτυο.

Έγινε αμέσως viral, αφού πολλοί σχολίασαν την χαλαρή του στάση ακόμα και μετά από μια τόσο τρομακτική εγχείρηση! Η Sarah λέει ότι τα ευγενικά σχόλια του κόσμου για την φωτογραφία την βοήθησαν πολύ σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

“Όσο ήταν στο νοσοκομείο, έμπαινα στο Facebook για να δω τι έλεγε ο κόσμος. Αυτό βοήθησε εμένα και τον Joe [τον πατέρα του Joey] να το ξεπεράσουμε. Έβγαλα την φωτογραφία, γιατί ήταν η πρώτη φορά που βλέπαμε ολόκληρη την ουλή. Ο Joe έπαιζε μαζί του κι εγώ ήθελα να βγάλω μια φωτογραφία την ουλή – εκείνος απλά άρχισε να χαμογελάει”, είπε η Sarah.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Έβγαλαν αυτή την φωτογραφία με το μωρό τους - Μόλις δείτε το χρώμα του παιδιού θα "παγώσετε"

Δείτε αναλυτικά την ιστορία του στο βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share