Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

Μόλις η γυναίκα του γέννησε το μωρό τους έπεσε στα γόνατα και έκανε το απίστευτο

Η λεχώνα δεν σταμάτησε να κλαίει!

4 Οκτωβρίου 2020 15:11
Μόλις η γυναίκα του γέννησε το μωρό τους έπεσε στα γόνατα και έκανε το απίστευτο

Η στιγμή που μια μητέρα γεννά το μωρό της είναι ότι σημαντικότερο μπορεί να συμβεί. Όταν όμως αυτή η γυναίκα μετά την ολοκλήρωση του τοκετού είδε τον άντρα της να γονατίζει μπροστά της δεν πίστευε στα μάτια της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας πατέρας μόλις συναντά το μωρό του για πρώτη φορά κάνει κάτι ασυνήθιστο, δείτε εδώ το την ιστορία ενός πατέρα που μόλις γεννήθηκε το μωρό του κάλεσε το δικηγόρο του.

Με το που έδωσε ζωή η 25χρονη Σάνα στην κόρη της Μελίσα στις 26 Σεπτεμβρίου, είδε τον συνεπαρμένο από τον τοκετό σύντροφό της Τζόρνταν να γονατίζει και να βγάζει από την τσέπη του το δαχτυλίδι!

Η Σάνα είχε υποστεί σημαντικά τραύματα με μόνιμη φύση στους δύο προηγούμενους τοκετούς της με τον πρώην άντρα της, κι έτσι ο Τζόρνταν γνώριζε πως η τωρινή γέννα εγκυμονούσε αναρίθμητους κινδύνους για τη ζωή της καλής του.

Κι έτσι περίμενε πρώτα να γεννηθεί η μικρή και να δει πως η σύντροφός του είναι καλά, ώστε να την αιφνιδιάσει με τη μεγάλη ερώτηση, λίγα μόλις λεπτά μετά τον τοκετό. Εκείνος έπεσε στα γόνατα και η μαία έδειξε στη λεχώνα το φορεματάκι της μικρής που έγραφε «Μανούλα, θα παντρευτείς τον μπαμπούλη μου;».

Δείτε τη συγκινητική στιγμή:

Αυτή η μητέρα έπεσε σε κώμα αμέσως μετά τη γέννα - Μόλις όμως το μωρό της έκλαψε...

Μερικές φορές ξεχνάμε ότι τα πράγματα δεν καταλήγουν, όπως τα σχεδιάζουμε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις εγκυμοσύνες. Όταν η Σέλλυ Κόλε’υ’ πήγε να γεννήσει, αυτή και ο σύζυγός της, Τζέρεμυ, δεν είχαν ιδέα το πόσο τρελή τροπή θα έπαιρναν τα πράγματα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστορίας μιας μητέρας γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια μητέρα φωτογράφισε κρυφά ένα αγόρι να παίζει με το γιο της.

Το ζευγάρι σίγουρα δεν περίμενε να πάει στα επείγοντα αλλά έτσι συνέβη και η Ράιλαν ,ένα υγιές μωρό, έκανε την πρώτη της εμφάνιση με ασφάλεια. Αλλά το αδιανόητο συνέβη .Ένας θρόμβος αίματος απελευθερώθηκε, ρίχνοντας τη μητέρα Σέλλυ σε κώμα. Για τον σύζυγό της,Τζέρεμυ, η κατάσταση είχε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Είπε:

‘’Η ιδέα να πηγαίνω στα ανώτερα συναισθήματα έχοντας ένα γεννημένο παιδί και τα επόμενα λεπτά να νιώθω ότι θα αποχαιρετήσω τη σύντροφό μου μέσα σε 4 ή 5 ώρες με είχε παραλύσει.’’

Ώρες μετά τη γέννηση, η Σέλλυ βρισκόταν ακόμα σε κώμα. Τίποτα δεν φαινόταν να την ξυπνάει και οι γιατροί είπαν στο σύζυγό της ότι ,αν η Σέλλυ δεν έκανε κάτι από μόνη της σύντομα, δε θα τα κατάφερνε μεχρι το πρωί. Έτσι, οι φίλοι και η οικογένεια προσεύχονταν για ένα θαύμα.

Εν τω μεταξύ, μια από τις νοσοκόμες της Σέλλυ είχε μια ιδέα. Είναι ευρέως γνωστό το πόσο σημαντική είναι για τα νεογέννητα μωρά η επαφή με το δέρμα. Έτσι η νοσοκόμα Άσλευ πρότεινε ότι τα αποτελέσματα μπορεί να είναι το ίδιο ευεργετικά και για τη μητέρα.

Η ακριβή ,μικρούλα Ράιλαν τοποθετήθηκε στο στήθος της μητέρας της. Φυσικά, αυτό ήταν πολύ καταπρα’υ’ντικό για το μωρό και κοιμήθηκε. Έτσι ο Τζέρεμυ και οι νοσοκόμες προσπάθησαν να κρατήσουν τη Ράιλαν ξύπνια.Και τότε ο Θεός έκανε το θαύμα Του!

Όταν το μωρό αναμφίβολα εκνευρίστηκε που δεν την άφηναν να κοιμηθεί, άρχισε να κλαίει και όλα άλλαξαν.Κάθε φορά που η κόρη της έκλαιγε, τα ζωτικά σημεία της Σέλλυ έκαναν αιχμές.Μολονότι δεν είχε τις αισθήσεις της, το ασυνείδητό της ήξερε ότι έπρεπε να αγωνιστεί. Άρχισε να σταθεροποιείται και μετά από μερικές μέρες ξύπνησε.

‘’Θυμάμαι να ξυπναώ’’,λέει η Σέλλυ.’’Ήταν σαν να είχα αιχμαλωτιστεί μεταξύ ενός ονείρου και της πραγματικότητας.Θυμάμαι να κοιτάζω έντονα το πρόσωπο της Ράιλαν και να σκέφτομαι ότι είναι το πιο όμορφο μωρό του κόσμου. Ξέρω ότι κάθε μητέρα νιώθει έτσι αλλά εγώ ένιωθα ότι είχαμε μια ιδιαίτερη σύνδεση εξαιτίας των όσων είχαν συμβεί.’’

Μόλις ξύπνησε,το ιατρικό προσωπικό έδωσε στη Σέλλυ και τη Ράιλαν κάθε ευκαιρία να είναι μαζί.Και έκανε θαύματα.

Μετα από ώρα,η Σέλλυ σηκώθηκε από το κρεβάτι και περπάτησε. Τελικά πήγαν σπίτι τους.

Η Σέλλυ θεραπεύτηκε πλήρως και όλη η οικογένεια είναι απίστευτα ευγνώμων για το όμορφο θαύμα που ο Θεός έστειλε κάνοντας τη Ράιλαν.Η Σέλλυ ανάρτησε το ακόλουθο στο Faceboοk:

‘’Καθώς πλησιάζει η νύχτα,στοχάζομαι τη μέρα μου και πόσο διαφορετική ήταν την ίδια εποχή πέρυσι.Πόση διαφορά κάνει ένα χρόνος!Πέρυσι αγωνιζόμουν για τη ζωή μου και φέτος έχω ένα παιδί ενός χρόνου που ευημερεί και έχω επιστρέψει στον παιδικό σταθμό κάνοντας ό,τι αγαπώ.Το κακό προσπάθησε να με διαλύσει αλλά χάρη στον ισχυρό Θεό μας και όλους τους καταπληκτικούς αγωνιστές που προσεύχονταν,ό,τι θα μπορούσε να είναι το τέλος στη ζωή μου,απλώς ήταν μια πρόσκρουση στο δρόμο μου. Ανυπομονώ να ανακαλύψω τι άλλα σχέδια έχει ο Θεός για τη ζωή μου και να απολαύσω τη διαδρομή ως εκεί.’’

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share