Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραβάει βίντεο την έγκυο γυναίκα του - Μόλις δείτε τι κάνει με τον αφαλό της θα αντριχιάσετε

Απίστευτο!

4 Οκτωβρίου 2020 14:34
Τραβάει βίντεο την έγκυο γυναίκα του - Μόλις δείτε τι κάνει με τον αφαλό της θα αντριχιάσετε

Η εγκυμοσύνη και η γέννα είναι όμορφα πράγματα αλλά η όλη διαδικασία μπορεί να προκαλέσει μερικά αρκετά παράξενα πράγματα στο σώμα μιας γυναίκας, δείτε εδώ τι είδε ένας γιατρός στο πρώτο υπερηχογράφημα μιας γυναίκας που κατάφερε να μείνει έγκυος μετά από 8 χρόνια προσπαθειών.

Οι άντρες ποτέ δεν θα το κατανοήσουν πλήρως, αλλά βλέποντας και μόνο το παρακάτω βίντεο, θα νιώσουν ευτυχείς με αυτή τους την… άγνοια!

Η σύζυγός του χρήστη του Reddit Rebelrockstar είναι έγκυος και όπως αποδεικνύεται, πάσχει επίσης από ομφαλοκήλη. Απλά περιμένετε μέχρι να δείτε τι μπορεί να κάνει με τον αφαλό της!

Αυτό δεν μπορεί να είναι υγιές!

26χρονη έγκυος εμφανίστηκε μπροστά στον άντρα της με έναν πίνακα - Λίγα λεπτά μετά εκείνος ξέσπασε σε κλάματα

Όταν αυτή η 26χρονη έγκυος εμφανίστηκε μπροστά στον άντρα της κρατώντας έναν πίνακα κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.

Με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε αυτή η νεαρή να αποκαλύψει στον άντρα της πως θα γίνει πατέρας με αποτέλεσμα να τον κάνει να δακρύσει από χαρά και συγκίνηση. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η τρυφερή ιστορία μιας εγκύου κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι έκανε μια άλλη έγκυος λίγες ημέρες πριν γεννήσει.

Όταν ο Μπράντον πήρε μέρος με τη σύντροφό του σε μία φωτογράφιση με άλλα ζευγάρια, δεν είχε ιδέα για την έκπληξη του επιφύλασσε η αγαπημένη του. Το concept ήταν να είναι γυρισμένοι πλάτη και να κρατάει ο καθένας ένα μικρό πίνακα, όπου να γράφει τρυφερά λόγια για το άλλο του μισό.

Έχοντας συνεννοηθεί με την φωτογράφο, η Σαμάνθα έγραψε κρυφά από τον σύντροφό της το μήνυμα «Θα γίνεις μπαμπάς», την ώρα που εκείνος έγραφε «Σ΄αγαπώ, γλυκιά μου».

Έτσι, όταν ο Μπράντον γύρισε να δει το μήνυμα της Σαμάνθας στην αρχή έμεινε άναυδος και στη συνέχεια άρχισε να κλαίει σαν μικρό παιδί, αγκαλιάζοντας την. «Του είχαμε πει πως πρέπει να γράψουμε κάτι τρυφερό ο ένας για τον άλλον και έτσι δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή θα την θυμόμαστε για πάντα», είπε η Σαμάνθα.

22χρονη νόμιζε ότι ήταν 8 μηνών έγκυος... Όταν οι γιατροί ανακάλυψαν τι πραγματικά μεγάλωνε στην κοιλιά της έπαθαν σοκ

Μια 22χρονη νόμιζε ότι ήταν 8 μηνών έγκυος. Όταν όμως οι γιατροί ανακάλυψαν τι πραγματικά μεγάλωνε στην κοιλιά της έπαθαν σοκ. Επίσης, μία γυναίκα ήθελε να μείνει έγκυος αλλά λόγω της ασθένειάς της δε μπορούσε να κάνει παιδιά. Τότε η αδερφή της αποφάσισε κάτι μοναδικό

Η 22χρονη Kirsty Butler ήταν κατενθουσιασμένη που ήταν έγκυος. Η κοιλιά της μεγάλωνε γρήγορα κι έτσι έκανε τεστ εγκυμοσύνης. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό, έτσι πήγε σε ένα γιατρό και της είπε ότι ήταν 30 εβδομάδων έγκυος, με βάση το μέγεθος της κοιλιάς. Πιστεύοντας ότι ήταν 8 μηνών έγκυος, το είπε σε όλους.

Αλλά η αλήθεια ήταν πικρή. Το πραγματικό της μωρό ήταν μόλις 6 εβδομάδων. Τι ήταν αυτό που έκανε την κοιλιά της να μεγαλώνει τόσο γρήγορα; Ήταν μια μάζα 30 εκατοστών. Μόλις το συνειδητοποίησαν οι γιατροί, κανόνισαν να κάνει επείγουσα επέμβαση για να αφαιρέσει την τεράστια κύστη που πίεζε τα εσωτερικά της όργανα.

Η Butler εργάζεται σαν επιστάτρια. Η εγκυμοσύνη της ήταν ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα για την ίδια και τον Celern, το 21χρονο αγόρι της. Όταν οι γιατροί υπολόγισαν την εγκυμοσύνη της με βάση το μέγεθος της κοιλιάς της, της έκαναν υπέρηχο και ανακάλυψαν ότι η νεαρή γυναίκα ήταν έγκυος, αλλά είχε και μια κύστη στις ωοθήκες, η οποία ξεκλήριζε την μήτρα και το έμβρυο. Η ζωή του μωρού κρεμόταν από μια κλωστή

Παρ’ όλο που οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να αφαιρέσουν την κύστη, η Butler έχασε το μωρό στις 11 εβδομάδες. «Το μωρό μου το ξεπέρασε η τεράστια κύστη, ήμουν συντετριμμένη», είπε. «Το αγέννητο μωρό μου ήταν μικροσκοπικό.» Οι συνάδελφοι της την ρωτούσαν αν ήταν έγκυος, κι έτσι αποφάσισε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης.

«Δεν το είχα παρατηρήσει η ίδια, αλλά όταν συνέχισαν να με ρωτάνε, αποφάσισα να κάνω τεστ εγκυμοσύνης. Βγήκε θετικό και ο Celern κι εγώ ενθουσιαστήκαμε. Οι γιατροί προέβλεπαν ότι ήμουν 30 εβδομάδων σε αυτή τη φάση, η κοιλιά μου μεγάλωνε γρήγορα. Όταν με έστειλαν για υπέρηχο, ξεκίνησε ο εφιάλτης μας. Δεν είχα μωρό στην μήτρα μου. Ήταν μια κύστη με διαστάσεις 20 επί 30 εκατοστά που μεγάλωνε κάθε μέρα.

Η κοιλιά μου ήταν στην πραγματικότητα μια τεράστια μάζα. Το αγέννητο μωρό μου ήταν μικροσκοπικό, πολύ μικρό ακόμη για να φουσκώσει την κοιλιά μου.» Παρ’όλο που αρχικά ήταν ενθουσιασμένη με την εγκυμοσύνη, σύντομα συνειδητοποίησε ότι η κύστη μέσα της ήταν ένας δολοφόνος που έκλεβε την ζωή του αγέννητου μωρού της.

Όταν πήγε για υπέρηχο μια εβδομάδα μετά το χειρουργείο, έμαθε τα άσχημα νέα. «Όταν έκανα υπέρηχο την προηγούμενη εβδομάδα, μου είπαν ότι δεν υπήρχε καρδιακός παλμός.» Αποφάσισε να κάνει την επέμβαση και να αφαιρέσει την κύστη. Και τώρα θέλει να μοιραστεί την ιστορία της με τον κόσμο, για να μην περάσει άλλη γυναίκα τον ίδιο εφιάλτη.

«Ήμουν τυχερή που η κύστη μου ήταν καλοήθης, αλλά έπρεπε να μου αφαιρέσουν την ωοθήκη, γιατί είχε καταστραφεί. Αν είχε μείνει κι άλλο, θα κατέστρεφε τα όργανα μου.» Παρά την τραγική απώλεια, η Butler και ο Celern ελπίζουν να καταφέρουν να κάνουν οικογένεια σύντομα.

«Θα είμαι πολύ προσεκτική την επόμενη φορά που η κοιλιά μου θα αρχίσει να φουσκώνει», είπε. Σύμφωνα με τις εξετάσεις που έκανε, θα μπορέσει να μείνει έγκυος ξανά. «Ήταν τραυματική εμπειρία η απώλεια του μωρού μου, μετά της ωοθήκης και η ανάρρωση από την επέμβαση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share