Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Vegan έφαγε κατά λάθος κοτόπουλο - Η αντίδρασή της θα σας σοκάρει

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

3 Οκτωβρίου 2020 13:19
Αδιανόητο: Vegan έφαγε κατά λάθος κοτόπουλο - Η αντίδρασή της θα σας σοκάρει

Μια vegan κοπέλα έπεσε σε κατάθλιψη και αρρώστησε βαριά όταν, ενώ είχε παραγγείλει vegan burger, της έφεραν ένα με κοτόπουλο. Ωστόσο, πέραν της συγκεκριμένης κοπέλας που δεν καταναλώνει κοτόπουλο και λοιπές ζωικές τροφές, η συχνή κατανάλωση κοτόπουλο είναι απαγορευτική, δείτε εδώ τι μπορεί να προκαλέσει.

Η 27χρονη γυναίκα πήγε μαζί με την αδερφή της στα KFC και παρήγγειλε το νέο burger της αλυσίδας fast food που δεν περιέχει κοτόπουλο και είναι ειδικά για vegan.

Παράλληλα, η αδερφή της, η οποία δεν είναι vegan, παρήγγειλε ένα με κοτόπουλο και τυρί. Οι δύο κοπέλες πήραν την παραγγελία τους και επέστρεψαν στο σπίτι.

Εκεί, έκατσαν να φάνε και, όταν δάγκωσε το burger, κατάλαβε αμέσως ότι έχει κοτόπουλο και έπαθε σοκ. «Είμαι vegan πέντε χρόνια, οπότε γνωρίζω πολύ καλά ποια προϊόντα παρασκευάζονται από φυτικά προϊόντα και ποια όχι. Ένιωθα τη σάρκα να κατεβαίνει στον οισοφάγο μου», είπε 27χρονη, η οποία έπεσε σχεδόν σε βαριά κατάθλιψη.

«Ένιωθα άρρωστη. Ήταν θλιβερή στιγμή. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έφαγα κρέας για τελευταία φορά και έχω ξεσυνηθίσει. Πήγα να βουρτσίσω τα δόντια μου κατευθείαν», είπε η Νικ.

«Ένιωσα ωραία όταν έμαθα ότι το KFC πήρε την πρωτοβουλία να προσθέσει κάτι στο μενού του για τα vegan άτομα. Σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραία να πηγαίνω να τρώω εκεί με την οικογένειά μου. Τώρα νιώθω αληθινή απογοήτευση», σημείωσε ακόμα.

Μάλιστα, το χάμπουργκερ είχε και τυρί και η Νικ έχει δυσανεξία στη λακτόζη..! Μετά την έκταση που πήρε το θέμα στο Νότιγχαμ, εκπρόσωπος των KFC ζήτησε συγγνώμη για το λάθος, επιστρέφοντας τα χρήματα στη Νικ και κερνώντας την ένα πραγματικό vegan χάμπουργκερ.

Αυτό το κοτόπουλο φαίνεται συνηθισμένο - Ρίξτε όμως μια ματιά πίσω από την ετικέτα και δε θα το πιστεύετε

Πιστεύετε ότι βλέπετε ένα ολόκληρο κοτόπουλο στην εξωτερική φωτογραφία; Κάνετε μεγάλο λάθος! Μόλις δείτε τι είναι θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα πήρε αυτό το κρέας από το ράφι ενός σούπερ μάρκετ, χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία σε αυτό που βρισκόταν μέσα. Ωστόσο, όταν έφτασε στο ταμείο και είδε τι είχε πάρει, κοκκάλωσε.

Δείτε τι είχε πάρει από το ψυγείο:

Εκτός όμως, από αυτή την περίεργη ιστορία, δείτε εδώ τι έκαναν με ένα ολόκληρο κοτόπουλο, όταν πήγαν για ψάρεμα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share