Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκληρές εικόνες: Το ζευγάρι μάλωνε άγρια μες στην Porsche μέχρι που ο άνδρας…

Απίστευτο περιστατικό

2 Οκτωβρίου 2020 18:31
Σκληρές εικόνες: Το ζευγάρι μάλωνε άγρια μες στην Porsche μέχρι που ο άνδρας…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκληρές είναι οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα σε πάρκινγκ, όπου υπήρχε μια Porsche παρκαρισμένη, με το ζευγάρι να μαλώνει άγρια και τον άνδρα να κάνει κάτι απίστευτο στη γυναίκα του.

Μέσα στο αυτοκίνητο ο οδηγός λογομαχούσε με τη σύντροφο του. Κουβέντα στην κουβέντα η κάμερα καταγράφει τη στιγμή που ο άνδρας με την πόρσε ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού, πετάει στο οδόστρωμα τη γυναίκα, βάζει μπροστά να φύγει και την πατάει έτσι όπως είχε πέσει στην άσφαλτο, ενώ απίθανο είναι αυτό που έγινε με άνδρα που έστειλε στη σύντροφό του το πέος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη σε πάρκινγκ πανεπιστημίου στην Κίνα και θύμα είναι μια φοιτήτρια η οποία δέχτηκε να μπει στο αυτοκίνητο του πρώην της για να μιλήσουν.

Η κοπέλα δεν δέχτηκε να τα ξαναβρούν και τότε ο νταής με την πόρσε την πέταξε με βία έξω από το αυτοκίνητο και την πάτησε. Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της και ούτε καν γύρισε να την κοιτάξει.

Τελικά διακομίστηκε σε νοσοκομείο με σπασμένο πόδι ενώ ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία.

Έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα του σπιτιού και «πάγωσε» όταν είδε τι έκανε ο άντρας της

Η υπόθεση της άτυχης γυναίκας θα μπορούσε να είναι σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, δυστυχώς όμως δεν είναι…

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της όταν είδε τα όσα είχε καταγράψει η κάμερα που είχε εγκαταστήσει στην κουζίνα του σπιτιού τους.

Η γυναίκα παρατήρησε ότι από τότε που ξεκίνησε να της φτιάχνει πρωινό ο σύζυγός της, δεν αισθανόταν καλά και γενικά παρουσίαζε πολλά προβλήματα στην υγεία της.

Άρχισε, λοιπόν, να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Τότε, αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφό κύκλωμα από κάμερες στην κουζίνα του σπιτιού της.

Το θέαμα που αντίκρισε η άτυχη γυναίκα, αν και το υποψιαζόταν, ήταν – τουλάχιστον – σοκαριστικό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share