Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Έβαλε φωτιά στην πρώην σύζυγο του σε... ζωντανή μετάδοση

Η γυναίκα ήταν γνωστή influencer στην Κίνα

2 Οκτωβρίου 2020 13:53
Σοκ: Έβαλε φωτιά στην πρώην σύζυγο του σε... ζωντανή μετάδοση

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο αλλά αυτό το γεγονός πράγματι συνέβη και συγκεκριμένα στην Κίνα όπου μία Κινέζα influencer,30 ετών, έχασε τη ζωή της δύο εβδομάδες αφότου ο πρώην άντρας της τής έβαλε φωτιά, την ώρα που έκανε ζωντανή μετάδοση στην εφαρμογή Douyin, την κινεζική εκδοχή του TikTok.

Σύμφωνα με το BBC, η Lamu, με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους, έφερε εγκαύματα στο 90% του σώματός της. Ήταν πολύ δημοφιλής για τα χαρούμενα βίντεό της και το γεγονός ότι εμφανιζόταν κυρίως χωρίς μακιγιάζ. Ωστόσο, στις 14 Σεπτεμβρίου και ενώ είχε μόλις ξεκινήσει μια live μετάδοση, η οθόνη της μαύρισε.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στο σπίτι της, κρατώντας ένα μαχαίρι και πετρέλαιο. Στη συνέχεια της έβαλε φωτιά, με την 30χρονη vlogger να παλεύει επί 14 ημέρες για τη ζωή της. Τελικά, κατέληξε στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ο πρώην σύζυγός της, που έχει αναγνωριστεί μόνο με το όνομα «Tang», φέρεται να έχει μακρύ ιστορικό άσκησης ενδοοικογενειακής βίας, ενώ φέρεται να είχε απειλήσει την Lamu ότι θα σκότωνε ένα παιδί αν δεν τον παντρευόταν ξανά. Η γυναικοκτονία της Lamu έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, με περίπου 70 εκατ. χρήστες να κάνουν αναρτήσεις, σχετικά με τον βίαιο θάνατο της influencer.

Πριν λίγες μέρες άλλο ένα τραγικό συμβάν πήρε μέρος στην Κίνα όπου μία νηπιαγωγός δηλητηρίασε τους 25 μαθητές της για να τους διδάξει κάποια πράγματα.

Νεκρή 15χρονη - Η νέα μόδα στο Tik Tok που την οδήγησε στο θάνατο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 15χρονο κορίτσι, που πήρε υπερβολική ποσότητα ενός αντιαλλεργικού φαρμάκου για ένα challenge που τείνει να γίνει «μόδα» στο TikTok.

Η Κλόε Φίλιπς από τις ΗΠΑ λέγεται ότι πέθανε αφού πήρε υπερβολική δόση αντιισταμινικών φαρμάκων στο πλαίσιο ενός challenge στο TikTok. Ενώ, μια 19χρονη από το Κόκομο της Ιντιάνα κατηγορείται ότι έγδαρε ζωντανή μία γάτα και ανέβασε βίντεο στο TikTok

Στο «Benadryl Challenge», όπως ονομάζεται, οι χρήστες καλούνται να πιουν υπερβολικά μεγάλες ποσότητες αντιισταμινικών φαρμάκων για να έρθουν σε κατάσταση «νιρβάνας» αλλά οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι η υπερβολική δόση της διφαινυδραμίνης, της ουσίας που περιέχουν τα φάρμακα για τις αλλεργίες, μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο.

Η θεία της Κλόε, Τζάνετε Σίσι, Λίζουρ, προειδοποίησε μέσω Facebook για τη νέα αυτή μόδα που κόστισε τη ζωή της ανηψιάς της, αλλά το ποστ έχει πια κατέβει, σύμφωνα με τη «Sun».

«Η υπερβολική δόση Benadryl μπορεί να προκαλέσει επιληπτική κρίση και καρδιακή ανακοπή. Αν υπάρχει τέτοια “μόδα” στο TikTok είναι πολύ επικίνδυνη» είπε ο Ντέιβιντ Τζούρλινκ, επικεφαλής του τμήματος κλινικής φαρμακολογίας και τοξικολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο. «Δεν πρέπει να πειραματίζεται κανείς με τέτοια πράγματα» υπογραμμίζει και εξηγεί ότι η υπερβολική δόση του Benadryl μπορεί να προκαλέσει υπνηλία, σύγχυση, θολή όραση ακόμα και κώμα».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share