Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβγαλε μια φωτογραφία το γιος της στο δάσος - Μόλις την παρατήρησε καλύτερα της "κόπηκαν τα πόδια"

Ανατριχιαστικό!

2 Οκτωβρίου 2020 11:36
Έβγαλε μια φωτογραφία το γιος της στο δάσος - Μόλις την παρατήρησε καλύτερα της

Αυτή η γυναίκα πήγε μια βόλτα στο δάσος με τα παιδιά της και τον ανιψιό της και θέλησε να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία. Μόλις παρατήρησε όμως τι κρυβόταν πίσω από το γιο της της "κόπηκαν τα πόδια". Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια φωτογραφία να κρύβει κάτι, δείτε εδώ τι ανακάλυψε μια οικογένεια στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, μέσα από μια φωτογραφία.

Ιστορίες με φαντάσματα υπάρχουν αμέτρητες αλλά ποτέ δεν ξέρεις με σιγουριά αν ισχύουν ή όχι. Ο μύθος της περιοχής που αυτή η οικογένεια θέλησε να διασκεδάσει, θέλει πριν χρόνια να έχει πνιγεί εκεί ένα αγόρι. Όταν λοιπόν η μητέρα του αγοριού παρατήρησε τη φωτογραφία του γιου της, είδε πίσω του όχι απλά να υπάρχει μια φιγούρα αλλά να ακουμπά και τον μικρό στον ώμο. Ήταν άραγε το του αγοριού που πνίγηκε πριν χρόνια ή μήπως ένα καλοστημένο photoshop;

Απαράδεκτη μάνα σήκωσε αυτή τη φωτογραφία στο Facebook. Μετά από λίγο, τη συνέλαβε η Αστυνομία…

Μία μέλλουσα μητέρα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής αφού ανέβασε μία φωτογραφία στο Facebook στην οποία φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της, αλλά και τα σύνεργα που χρησιμοποιεί για να ικανοποιεί τον εθισμό της στα ναρκωτικά. Με την ευκαιρία δείτε και το σωτήριο φυτό για την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά!

Η γυναίκα από το Cherokee, της οποίας το όνομα είναι Natosha Kirkland στη σελίδα της στο Facebook, ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στις 16 Φεβρουαρίου.

Αρχικά, υπήρχαν κάποια θετικά σχόλια όπως: ‘Είσαι Υπέροχη’ και ‘Πανέμορφη φωτογραφία. Σου εύχομαι ότι καλύτερο.

Αλλά δεν άργησε πολύ ο κόσμος για να παρατηρήσει πως στο βάθος υπάρχει ένα κουτάλι και μία σύριγγα από πάνω του. Ήταν ξεκάθαρο πως η 26χρονη έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Τελικά συνελήφθη στις 19 Φεβρουαρίου. Οι κατηγορίες περιελάμβαναν απάτη με πιστωτικές κάρτες, οδήγηση με ληγμένο δίπλωμα και απόκτηση ακινήτου με ψευδείς παραστάσεις.

Μας προκάλεσε έκπληξη το γεγονός πως δεν κατηγορήθηκε πως έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού της, παρά την ενοχλητική φωτογραφία που ανέβασε.

Σύμφωνα με το δικαστήριο της Βόρειας Καρολίνας, η Kirkland κατηγορείτε επίσης και για κλοπή πυροβόλου όπλου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share