Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επική μάχη μαϊμούς εναντίον ενός... κόκορα!

Κανονικό ξύλο!

2 Οκτωβρίου 2020 09:23
Επική μάχη μαϊμούς εναντίον ενός... κόκορα!

Μια γυναίκα στο Γκία Λάι φαίνεται πως είναι αρκετά φιλόζωη καθώς έχει υιοθετήσει στην αυλή της τα πιο... αταίριαστα ζώα που απ' ότι φαίνεται δεν τα πάνε και τόσο καλά μεταξύ τους. Όταν είδε τη μαϊμού της να πλησιάζει τον κόκορα θεώρησε πως τα δύο ζώα έπαιζαν γι' αυτό κι έπιασε το κινητό της για να τραβήξει ένα βίντεο. Η συνέχεια βέβαια έδειξε κάτι τελείως διαφορετικό.

Τα ζώα όχι μόνο δεν έπαιζαν αλλά η μάχη τους ήταν επική. Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο κόκορας να τσιμπάει με μανία τη μαϊμού κι εκείνη ακάθεκτη συνεχίζει να τον κυνηγάει και να τον χτυπάει. Η ιδιοκτήτρια τους δήλωσε πως τέτοια φαινόμενα είναι συχνά καθώς το χαριτωμένο μαϊμουδάκι είναι ιδιαίτερα άτακτο και δεν σταματά να πειράζει τον κόκορα. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική φορά που μια μαϊμού φαίνεται ατρόμητη, δείτε εδώ τη μάχη μιας μαϊμούς με μια βασιλική κόμπρα.

Δείτε το βίντεο της ξεκαρδιστικής μάχης της μαϊμούς με τον κόκορα:

Τεράστιο φίδι επιτίθεται σε μαϊμού, δείτε τι κάνει το μικρό αυτό ζώο για να σωθεί - Θα πάθετε την πλάκα σας!

Εδώ στο Athensmagazine.gr σε καθημερινή βάση σας παρουσιάζουμε βίντεο με ζώο και ειδικά με φίδια, όπως ο πύθωνας που μονομάχησε με κόμπρα!

Η φύση είναι πολύ άγρια και σκληρή όσων αφορά το ζήτημα της επιβίωσης του αδύνατου θύματος μπροστά στον ισχυρό θηρευτή, όμως πάντα υπάρχουν μηχανισμοί άμυνας και αντιμετώπισης του εχθρού.

Εμείς σας παρουσιάζουμε μία τέτοια ιδιόμορφη και άκρως εντυπωσιακή μάχη ανάμεσα σε ένα τεράστιο φίδι και μία μικρή αλλά πανέξυπνη μαϊμού.

Δείτε πόσο πονηρή είναι και πόσο θαρραλαία αντιμετωπίζει τον τεράστιο κίνδυνο και καραδοκεί. Θα εντυπωσιαστείτε από την ψυχική και σωματική δύναμη που επιδεικνύει αυτό το μικρούλη πλασματάκι!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share