Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Νόμιζαν πως ήταν απλά μια κατσαρίδα - Έπαθαν σοκ όταν έμαθαν ότι αντιμετώπισαν ένα…

Ήταν κάτι δηλητηριώδες

1 Οκτωβρίου 2020 20:05
Νόμιζαν πως ήταν απλά μια κατσαρίδα - Έπαθαν σοκ όταν έμαθαν ότι αντιμετώπισαν ένα…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρόμαξαν οι κάτοικοι του Πλαταμώνα, όταν αντίκρυσαν ένα έντομο, που νόμιζαν πως ήταν απλά μια κατσαρίδα, αλλά αποδείχθηκε τελικά ότι αντιμετώπισαν ένα τεράστιο σκαθάρι 10 εκατοστών.

Όπως διαπίστωσαν αναζητώντας στη βιβλιογραφία, απέναντί τους είχαν το σπάνιο δηλητηριώδες λιθόκερο και το οποίο εμφανίζεται σπάνια στη χώρα μας, πάντα δίπλα στη θάλασσα, ενώ εδώ μπορείτε να μάθετε μια μυστική συνταγή για το πώς θα εξαφανίσετε τις κατσαρίδες.

Το εν λόγω έντομο είναι επικίνδυνο και μάλιστα πριν από ένα περίπου χρόνο είχε δαγκώσει παιδάκι 10 ετών στην Αχαΐα προκαλώντας του φοβερό πόνο.

Πηγή βίντεο: Onlarissa.gr

Εξαφανίστε άμεσα κουνούπια, μύγες και κατσαρίδες από το σπίτι σας με αυτό το φυσικό εντομοαπωθητικό (Video)

Ενώ υπάρχουν πολλά ισχυρά εντομοκτόνα που υπόσχονται να κρατήσουν τα έντομα μακριά, δεν είναι απαραίτητα καλό για εσάς και τους αγαπημένους σας! Αλλά τώρα μπορείτε να κρατήσετε κουνούπια, τις μύγες και τις κατσαρίδες σε απόσταση με μια απλή λύση.

Και το καλύτερο… τα συστατικά πιθανώς να τα έχετε ήδη! Όλοι γνωρίζουμε ότι τα κουνούπια φέρνουν επικίνδυνες ασθένειες όπως ο Ζίκα και ο ιός του Δυτικού Νείλου, αλλά υπάρχουν πράγματα για αυτά τα παράσιτα που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν.

Ενώ τόσο τα θηλυκά όσο και τα αρσενικά κουνούπια τρέφονται με νέκταρ λουλουδιών, τα θηλυκά είναι τα μόνα που πιπιλίζουν το αίμα, γιατί αυτό το αίμα τους δίνει το καύσιμο που χρειάζονται για να κάνουν τα αυγά τους. Μόλις φτάσουν τα κουνούπια στην ενηλικίωση, τρώνε όλη μέρα και νύχτα σε σκιερές, δροσερές περιοχές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επέλεξαν να εισέλθουν στο κλιματιζόμενο σπίτι σας τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες! Τώρα όμως μπορείτε να τους εμποδίσετε να πετάξουν στον χώρο σας με μια εύκολη λύση τριών συστατικών!

Για αυτό το απωθητικό, θα χρειαστείτε:

  • ½ φλιτζάνι φυτικό έλαιο
  • ½ φλιτζάνι αιθέριο έλαιο μέντας
  • ½ φλιτζάνι ξύδι (τουλάχιστον 9% οξύτητα)

Αναμείξτε τα συστατικά σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και να ρίξτε το μείγμα σε κάθε δωμάτιο! Όχι μόνο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως προληπτικό μέτρο στο σπίτι σας, αλλά μπορείτε επίσης να το ψεκάσετε απευθείας στο δέρμα σας και γύρω από την αυλή σας. Τώρα δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα, ανεξάρτητα από το πού πηγαίνετε αυτό το καλοκαίρι!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share