Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Αυτή η μητέρα έπεσε σε κώμα αμέσως μετά τη γέννα - Μόλις όμως το μωρό της έκλαψε...

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

1 Οκτωβρίου 2020 16:42
Αυτή η μητέρα έπεσε σε κώμα αμέσως μετά τη γέννα - Μόλις όμως το μωρό της έκλαψε...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Μερικές φορές ξεχνάμε ότι τα πράγματα δεν καταλήγουν, όπως τα σχεδιάζουμε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις εγκυμοσύνες. Όταν η Σέλλυ Κόλε’υ’ πήγε να γεννήσει, αυτή και ο σύζυγός της, Τζέρεμυ, δεν είχαν ιδέα το πόσο τρελή τροπή θα έπαιρναν τα πράγματα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστορίας μιας μητέρας γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια μητέρα φωτογράφισε κρυφά ένα αγόρι να παίζει με το γιο της.

Το ζευγάρι σίγουρα δεν περίμενε να πάει στα επείγοντα αλλά έτσι συνέβη και η Ράιλαν ,ένα υγιές μωρό, έκανε την πρώτη της εμφάνιση με ασφάλεια. Αλλά το αδιανόητο συνέβη .Ένας θρόμβος αίματος απελευθερώθηκε, ρίχνοντας τη μητέρα Σέλλυ σε κώμα. Για τον σύζυγό της,Τζέρεμυ, η κατάσταση είχε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Είπε:

‘’Η ιδέα να πηγαίνω στα ανώτερα συναισθήματα έχοντας ένα γεννημένο παιδί και τα επόμενα λεπτά να νιώθω ότι θα αποχαιρετήσω τη σύντροφό μου μέσα σε 4 ή 5 ώρες με είχε παραλύσει.’’

Ώρες μετά τη γέννηση, η Σέλλυ βρισκόταν ακόμα σε κώμα. Τίποτα δεν φαινόταν να την ξυπνάει και οι γιατροί είπαν στο σύζυγό της ότι ,αν η Σέλλυ δεν έκανε κάτι από μόνη της σύντομα, δε θα τα κατάφερνε μεχρι το πρωί. Έτσι, οι φίλοι και η οικογένεια προσεύχονταν για ένα θαύμα.

Εν τω μεταξύ, μια από τις νοσοκόμες της Σέλλυ είχε μια ιδέα. Είναι ευρέως γνωστό το πόσο σημαντική είναι για τα νεογέννητα μωρά η επαφή με το δέρμα. Έτσι η νοσοκόμα Άσλευ πρότεινε ότι τα αποτελέσματα μπορεί να είναι το ίδιο ευεργετικά και για τη μητέρα.

Η ακριβή ,μικρούλα Ράιλαν τοποθετήθηκε στο στήθος της μητέρας της. Φυσικά, αυτό ήταν πολύ καταπρα’υ’ντικό για το μωρό και κοιμήθηκε. Έτσι ο Τζέρεμυ και οι νοσοκόμες προσπάθησαν να κρατήσουν τη Ράιλαν ξύπνια.Και τότε ο Θεός έκανε το θαύμα Του!

Όταν το μωρό αναμφίβολα εκνευρίστηκε που δεν την άφηναν να κοιμηθεί, άρχισε να κλαίει και όλα άλλαξαν.Κάθε φορά που η κόρη της έκλαιγε, τα ζωτικά σημεία της Σέλλυ έκαναν αιχμές.Μολονότι δεν είχε τις αισθήσεις της, το ασυνείδητό της ήξερε ότι έπρεπε να αγωνιστεί. Άρχισε να σταθεροποιείται και μετά από μερικές μέρες ξύπνησε.

‘’Θυμάμαι να ξυπναώ’’,λέει η Σέλλυ.’’Ήταν σαν να είχα αιχμαλωτιστεί μεταξύ ενός ονείρου και της πραγματικότητας.Θυμάμαι να κοιτάζω έντονα το πρόσωπο της Ράιλαν και να σκέφτομαι ότι είναι το πιο όμορφο μωρό του κόσμου. Ξέρω ότι κάθε μητέρα νιώθει έτσι αλλά εγώ ένιωθα ότι είχαμε μια ιδιαίτερη σύνδεση εξαιτίας των όσων είχαν συμβεί.’’

Μητέρα κώμα

Μόλις ξύπνησε,το ιατρικό προσωπικό έδωσε στη Σέλλυ και τη Ράιλαν κάθε ευκαιρία να είναι μαζί.Και έκανε θαύματα.

Μετα από ώρα,η Σέλλυ σηκώθηκε από το κρεβάτι και περπάτησε. Τελικά πήγαν σπίτι τους.

Η Σέλλυ θεραπεύτηκε πλήρως και όλη η οικογένεια είναι απίστευτα ευγνώμων για το όμορφο θαύμα που ο Θεός έστειλε κάνοντας τη Ράιλαν.Η Σέλλυ ανάρτησε το ακόλουθο στο Faceboοk:

‘’Καθώς πλησιάζει η νύχτα,στοχάζομαι τη μέρα μου και πόσο διαφορετική ήταν την ίδια εποχή πέρυσι.Πόση διαφορά κάνει ένα χρόνος!Πέρυσι αγωνιζόμουν για τη ζωή μου και φέτος έχω ένα παιδί ενός χρόνου που ευημερεί και έχω επιστρέψει στον παιδικό σταθμό κάνοντας ό,τι αγαπώ.Το κακό προσπάθησε να με διαλύσει αλλά χάρη στον ισχυρό Θεό μας και όλους τους καταπληκτικούς αγωνιστές που προσεύχονταν,ό,τι θα μπορούσε να είναι το τέλος στη ζωή μου,απλώς ήταν μια πρόσκρουση στο δρόμο μου. Ανυπομονώ να ανακαλύψω τι άλλα σχέδια έχει ο Θεός για τη ζωή μου και να απολαύσω τη διαδρομή ως εκεί.’’

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share