Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όταν άφησε έγκυο την ερωμένη του, την εγκατέλειψε για να μην χαλάσει το γάμο του. Μια μέρα όμως…

Απίστευτη ιστορία!

1 Οκτωβρίου 2020 16:00
Όταν άφησε έγκυο την ερωμένη του, την εγκατέλειψε για να μην χαλάσει το γάμο του. Μια μέρα όμως…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκυος: Η ζωή συχνά μας προσφέρει πολλές εκπλήξεις. Φυσικά, μπορεί να έχουμε άλλα σχέδια, αλλά το απροσδόκητο είναι μέρος της ζωής μας. Και όσον αφορά τις συναισθηματικές μας σχέσεις, τότε αναμφίβολα γίνονται συνεχώς εκπλήξεις.

Ένας παντρεμένος άντρας είχε μια Ιταλίδα ερωμένη για πολλά χρόνια, μέχρι που μια μέρα του είπε ότι είναι έγκυος.

Ο άντρας δεν ήθελε να καταστρέψει τον γάμο του, και έτσι ζήτησε από την ερωμένη του, να επιστρέψει στην Ιταλία για να γεννήσει εκεί το παιδί, με αντάλλαγμα χρήματα. Της υποσχέθηκε να της παρέχει τα απαραίτητα για το παιδί, μέχρι να κλείσει τα 18.

Η γυναίκα συμφώνησε, και τον ρώτησε πως θα ήξερα ότι το παιδί γεννήθηκε. Για να γίνει διακριτικά, της ζήτησε να του στείλει μια κάρτα, γράφοντας ‘Σπαγγέτι’, όταν θα γεννούσε. Μετά από λίγο καιρό, αποχαιρετίστηκαν και εκείνη επέστρεψε στη πατρίδα της.

Πέρασαν σχεδόν 9 μήνες…Ένα βράδυ που ο άντρας γύρισε σπίτι, η γυναίκα του είχε ένα έκπληκτο βλέμμα στα μάτια της. ‘Αγάπη μου, λάβαμε μια πολύ περίεργη κάρτα σήμερα…’

’Περίεργο…Για να την δω.’

Η γυναίκα του του έφερε τη κάρτα και είδε την αντίδρασή του. Ο άντρας έχοντας διαβάσει μερικές γραμμές, πρώτα χλώμιασε και έπειτα λιποθύμησε. Η γύναικα του έσπευσε να τον βοηθήσει, και η κάρτα έπεσε στο πάτωμα.

Το μόνο που έγραφε ήταν: ’Σπαγγέτι, σπαγγέτι, σπαγγέτι, σπαγγέτι, σπαγγέτι. Τρία με κεφτεδάκια και δύο χωρίς. Σε παρακαλώ, στείλε και άλλη σάλτσα…’

26χρονη έγκυος εμφανίστηκε μπροστά στον άντρα της με έναν πίνακα - Λίγα λεπτά μετά εκείνος ξέσπασε σε κλάματα

Όταν αυτή η 26χρονη έγκυος εμφανίστηκε μπροστά στον άντρα της κρατώντας έναν πίνακα κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.

Με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε αυτή η νεαρή να αποκαλύψει στον άντρα της πως θα γίνει πατέρας με αποτέλεσμα να τον κάνει να δακρύσει από χαρά και συγκίνηση. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η τρυφερή ιστορία μιας εγκύου κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι έκανε μια άλλη έγκυος λίγες ημέρες πριν γεννήσει.

Όταν ο Μπράντον πήρε μέρος με τη σύντροφό του σε μία φωτογράφιση με άλλα ζευγάρια, δεν είχε ιδέα για την έκπληξη του επιφύλασσε η αγαπημένη του. Το concept ήταν να είναι γυρισμένοι πλάτη και να κρατάει ο καθένας ένα μικρό πίνακα, όπου να γράφει τρυφερά λόγια για το άλλο του μισό.

Έχοντας συνεννοηθεί με την φωτογράφο, η Σαμάνθα έγραψε κρυφά από τον σύντροφό της το μήνυμα «Θα γίνεις μπαμπάς», την ώρα που εκείνος έγραφε «Σ΄αγαπώ, γλυκιά μου».

Έτσι, όταν ο Μπράντον γύρισε να δει το μήνυμα της Σαμάνθας στην αρχή έμεινε άναυδος και στη συνέχεια άρχισε να κλαίει σαν μικρό παιδί, αγκαλιάζοντας την. «Του είχαμε πει πως πρέπει να γράψουμε κάτι τρυφερό ο ένας για τον άλλον και έτσι δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή θα την θυμόμαστε για πάντα», είπε η Σαμάνθα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share