Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η μαγεία της Ιατρικής: Του έραψαν το χέρι στο στομάχι για έναν πανέξυπνο λόγο!

Απίστευτη ιστορία!

1 Οκτωβρίου 2020 15:34
Η μαγεία της Ιατρικής: Του έραψαν το χέρι στο στομάχι για έναν πανέξυπνο λόγο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 87χρονος Frank Reyes από το Houston του Texas δούλευε στο αυτοκίνητό του όταν ξαφνικά ο γρύλος χάλασε και το χέρι του πιάστηκε στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Ο ήλιος όμως είχε ζεστάνει πολύ τον προφυλακτήρα και έτσι με την επαφή έπαθε σοβαρά εγκαύματα στο χέρι του, παρότι φορούσε και γάντια.

Πάλευε μόνος του για να ξεφύγει σχεδόν για μισή ώρα πριν τον βρει κάποιος.

Οι ιστοί του χεριού του είχαν καταστραφεί ολοσχερώς και έπρεπε να ακρωτηριάσουν ένα από τα δάχτυλά του. Το έγκαυμα ήταν τόσο άσχημο που είχε καταστραφεί η κυκλοφορία του αίματος εντελώς στο δέρμα του.

Οι γιατροί όμως είχαν μία παράξενη ιδέα που θα μπορούσε να τον σώσει. Αποφάσισαν να ράψουν το χέρι του Frank στο στομάχι του.

Με αυτή την επέμβαση, το χέρι θα μπορέσει να δημιουργήσει νέα αγγεία και να γιατρευτεί. Χωρίς αυτό, θα είχε χάσει σίγουρα και άλλα δάχτυλα ή ακόμα και όλο του το χέρι.

Μετά από 3 εβδομάδες ανάρρωσης, ο γιατρός αφαίρεσε το χέρι του από το στομάχι του, χρησιμοποιώντας το δέρμα από το στομάχι του σαν το πίσω κομμάτι του δέρματος του χεριού του.

Ο Frank τώρα ελπίζει να αναρρώσει γρήγορα για να μπορέσει να γυρίσει στην καθημερινή ζωή του. Είναι πραγματικά μια απίστευτη ιστορία!

35χρονη ξύπνησε μετά το χειρουργείο και είδε το γιατρό να...Έπαθε σοκ μετά από αυτό

Αυτή η υπόθεση είχε απασχολήσει όλο τον κόσμο πριν μερικά χρόνια, αφού αυτό που συνέβη στην άτυχη γυναίκα στο χειρουργείο, έπρεπε να διαδοθεί, για να αποφευχθούν αντίστοιχες καταστάσεις,

Μια σχεδιάστρια μόδας έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον γιατρό και ενώ ήταν ναρκωμένη μετά από χειρουργείο! Η Έρικα Μπίκοβα 35 ετών κατήγγειλε τον αναισθησιολόγο Γιούρι Τσερνίκοφ για βιασμό. Ακόμα μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει μετά από το βιασμό ΑμΕΑ στην Κω, για την οποία έχουμε νέες εξελίξεις.

Ο γιατρός κινδυνεύει με φυλάκιση έξι ετών αν καταδικαστεί στην δίκη που θα γίνει στην Σαμάρα της Ρωσίας. Το θύμα ζήτησε να δοθούν τα στοιχεία της στην δημοσιότητα γιατί ήθελε να κάνει γνωστά όσα φριχτά πέρασε. Όπως λέει, ένιωσε αδύναμη, αφού ήταν υπό την επήρεια της αναισθησίας και δεν μπορούσε ούτε να φωνάξει βοήθεια, ούτε και να σταματήσει τον βιασμό.

Ο γιατρός, παραδέχθηκε ότι το έκανε με την Μπίκοβα λίγο μετά το χειρουργείο αλλά υποστηρίζει ότι ήταν συναινετικό. Μάλιστα, όπως κατέθεσε στην αστυνομία, η γυναίκα του είπε ότι αισθανόταν καλά.

Η 35χρονη, μητέρα ενός παιδιού, έκανε πλαστική επέμβαση στο στήθος της και περιγράφοντας τα όσα τραγικά έζησε είπε: «Δεν έβγαινε φωνή από το στόμα μου! Δεν μπορούσα να ουρλιάξω!»

Είπε επίσης ότι ήταν η πρώτη εγχείριση που έκανε στην ζωή της και πως ο σύζυγός της ήταν αντίθετος σε αυτό γιατί θεωρούσε ότι το στήθος της ήταν ωραίο.

Τι είπε η ίδια

Περιγράφοντας τον βιασμό της είπε: «Με βίασε. Εκείνη την στιγμή μπορούσα να καταλάβω τα πάντα αλλά τα βλέφαρά μου ήταν βαριά και δεν μπορούσα να ανοίξω εύκολα τα μάτια μου. Προσπάθησα να τον απωθήσω αλλά δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου. Τον είχα εμπιστευθεί. Του εμπιστεύθηκα την ζωή μου και το σώμα μου. Για πολύ καιρό δεν μπορούσα να συνέλθω, ούτε και να μιλήσω στον σύζυγό μου γι’ αυτό».

Η 35χρονη, είπε ακόμα ότι ο γιατρός προσπάθησε να της κλείσει το στόμα δίνοντάς της χρήματα. Όμως, εκείνη πήγε αμέσως μόλις πήρε εξιτήριο από την κλινική στην αστυνομία και τον κατήγγειλε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share