Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

12χρονος πήγε μια βόλτα στο δάσος όταν άρχισε να τον κυνηγάει μια αρκούδα - Αυτό που ακολούθησε θα σας αφήσει άφωνους

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

1 Οκτωβρίου 2020 15:38
12χρονος πήγε μια βόλτα στο δάσος όταν άρχισε να τον κυνηγάει μια αρκούδα - Αυτό που ακολούθησε θα σας αφήσει άφωνους

Αυτός ο 12χρονος αποφάσισε να πάει μια βόλτα στο δάσος μιας και λατρεύει στη φύση. Ευτυχώς ήξερε ακριβώς τι πρέπει να κάνει σε περίπτωση που έρθει αντιμέτωπος με μια αρκούδα και γλίτωσε από του... χάρου τα δόντια, σε αντίθεση με αυτόν τον 22χρονο που ενθουσιάστηκε μόλις είδε μια αρκούδα και άρχισε να τη φωτογραφίζει, δείτε εδώ την τραγική κατάληξη.

Ο 12χρονος Αλεσάντρο, που είναι λάτρης των ζώων, προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμος και να απομακρυνθεί με αργές κινήσεις από το μεγαλόσωμο ζώο που τον ακολουθούσε.

Η δραματική στιγμή καταγράφηκε ενώ το αγόρι έκανε πικνίκ με την οικογένειά του. Στο βίντεο, το παιδί φαίνεται να κατεβαίνει αργά έναν λόφο, ενώ το κεφάλι της αρκούδας φαίνεται να ξεπροβάλει από έναν θάμνο πίσω του.

Ο Αλεσάντρο κοίταξε πίσω του και τότε η αρκούδα άρχισε να τον ακολουθεί, αλλά εκείνος δεν πανικοβλήθηκε, θέτοντας σε εφαρμογή όλα όσα διάβασε. Το αγόρι συνεχίζει να κατεβαίνει τον λόφο και καθώς απομακρύνεται, η αρκούδα φαίνεται να σηκώνεται στα πόδια της.

Μια αρκούδα πλησίασε τις κοπέλες που έκαναν πεζοπορία - Όταν η μια από αυτές πάει να βγάλει selfie...

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι φρικάρουν, αν τους πλησιάσει μια μαύρη αρκούδα, αυτοί οι πεζοπόροι αποφάσισαν να σταματήσουν και να βγάλουν μια selfie. Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr

Το περιστατικό συνέβη στο Οικολογικό Πάρκο Chipinque στο San Pedro Garza García, Μεξικό, και κανείς δεν φάνηκε να έχει τραυματιστεί. Ένα βίντεο τραβήχτηκε από έναν περαστικό καθώς η αρκούδα περπατούσε άνετα κοντά στη νεαρή γυναίκα και άρχισε να μυρίζει τα πόδια της.

Παραμένοντας εντελώς ήρεμη, η γυναίκα στέκεται ακίνητη καθώς η νεαρή αρκούδα σηκώνεται στα πίσω πόδια της, αποδεικνύοντας ότι είναι περίπου το ίδιο ύψος με αυτήν.

Συνεχίζοντας να την μυρίζει, η γυναίκα μένει ακίνητη αλλά ανυψώνει το χέρι της για να τραβήξει μια selfie με την αρκούδα..γιατί αυτή είναι η πρώτη σκέψη που πρέπει να κάνετε όταν μια μαύρη αρκούδα στέκεται ακριβώς πίσω σας. Τελικά δεν της επιτέθηκε και ήταν φιλική, σε αντίθεση με μια άλλη αρκούδα που συνάντησε αυτή εδώ η κοπέλα.

Οι άνθρωποι ήταν δύσπιστοι για το αν η αρκούδα είναι εκπαιδευμένη ή όχι, και που πολλοί που έχουν επισκεφτεί το φυσικό καταφύγιο αναρωτήθηκαν το ίδιο.

Σύμφωνα με έναν χρήστη του Twitter, δεν είναι ασυνήθιστο οι αρκούδες να πλησιάζουν κοντά στην πόλη . Ένα άλλο άτομο επιβεβαίωσε ότι το πάρκο είναι γεμάτο άγρια ζώα, συμπεριλαμβανομένων αρκούδων.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share