Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Όταν την βρήκαν, η σκυλίτσα βρισκόταν στο καταφύγιο ήδη 5 χρόνια και δεν μπορούσε να κουνηθεί

Απίστευτο αυτό που αντίκρισαν

1 Οκτωβρίου 2020 14:30
Όταν την βρήκαν, η σκυλίτσα βρισκόταν στο καταφύγιο ήδη 5 χρόνια και δεν μπορούσε να κουνηθεί

Είναι άσχημο να μαθαίνεις ότι υπάρχουν ζώα που υποφέρουν.

Η ιστορία της Daisy είναι πραγματικά συνταρακτική: Το σκυλάκι από το Τέξας έχει δυσανάλογα μεγάλο σώμα σε σχέση με τα πόδια και το κεφάλι του.

Η Daisy έδωσε μεγάλη μάχη για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της

Τα πόδια της δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν το βάρος της, κι έτσι πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ξαπλωμένη στο σπιτάκι της.

Την Daisy την βρήκαν στο σπιτάκι της όπου και δεν μπορούσε να κουνηθεί από μόνη της

Κανείς δεν γνωρίζει από πού είναι η Daisy ή ποια είναι η ιστορία της, αλλά εδώ και σχεδόν 5 χρόνια ζει σε ένα ιδιωτικό καταφύγιο.

Μετά από αρκετό καιρό μετακόμισε σε άλλο σπίτι για να την φροντίσουν

Δεν είναι σίγουρο για ποιο λόγο έχει μείνει τόσο καιρό σε αυτή την φριχτή κατάσταση. Το στομάχι της είναι καλυμμένο με πληγές, επειδή έχει μείνει ξαπλωμένη σε μία στάση για τόσο καιρό. Σπάνια περπατάει ή αλλάζει πλευρά.

Άγνωστος ο λόγος που ο σκύλος έχει παραμείνει σε αυτή την φριχτή κατάσταση

Ο πρώην ιδιοκτήτης της Daisy διαγνώστηκε με καρκίνο και όλα τα ζώα που έμεναν μαζί τους στις εγκαταστάσεις μοιράστηκαν σε κοντινά καταφύγια. Η οργάνωση Forgotten Pet Advocates (FPA) έμαθε για την Daisy.

Έπασχε από παχυσαρκία και χρειαζόταν ειδική θεραπεία. Η Amy Beasley, ένα μέλος της οργάνωσης, αποφάσισε να την πάρει, αν και ήταν δύσκολο να μεταφερθεί.

Η Daisy έχει δυσκολία στο περπάτημα της λόγω τους μεγάλου βάρους της

Η Daisy δεν ήθελε να περπατήσει καθόλου, έτσι χρειάστηκαν πολλά άτομα για να την κουβαλήσουν.

Κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό βρίσκεται η σκυλίτσα σε αυτή την κατάσταση

«Δεν είμαστε σίγουροι πόσο ζυγίζει και δεν μπορούμε να την πάμε στον κτηνίατρο με το αυτοκίνητο», είπε η Amy. «Έτσι, πρέπει να έρθει σε μας ο κτηνίατρος και να της πάρει αίμα για να κάνει εξετάσεις.»

Μετά την απώλεια κιλών η σκυλίτσα κατάφερε να περπατήσει

Η μετακόμιση μπέρδεψε πολύ την Daisy. Αν και πήγαινε σε ένα καλύτερο μέρος, έχασε το μόνο σπίτι που είχε γνωρίσει. Φαινόταν να έχει ανασφάλεια, σταμάτησε να τρώει και κλείστηκε στον εαυτό της.

Σκύλος στο Τέξας δυσκολευόταν να περπατήσει λόγω βάρους

Τότε ήρθε στην Amy μια ιδέα: Ο σκύλος της, ο Mikey, τα πήγαινε καλά με τρομαγμένους σκύλους. Ο Mikey πήρε την Daisy αγκαλιά, προστατεύοντας την και δείχνοντας της ότι μπορεί να εμπιστεύεται τους ανθρώπους.

Η Daisy έπασχε από παχυσαρκία και χρειαζόταν ειδική θεραπεία


Και αυτό έπιασε: η Daisy άρχισε να νιώθει πολύ καλύτερα με την παρέα του Mikey και επέτρεψε στην Amy να την ακουμπήσει. Κανείς δεν πίστευε ότι η μέση της Daisy είχε φάρδος 112 εκατοστά.

Μαζί με τον Mikey η Daisy νιώθει αρκετά καλύτερα

Αλλά γιατί είναι τόσο τεράστια η Daisy; Είναι απλά επειδή είναι τεμπέλα; Ο κτηνίατρος αρχικά δεν ήταν σίγουρος, αλλά υπέθεσε ότι είχε να κάνει με ορμονική ανωμαλία.

Στο Τέξας μία σκυλίτσα είχε πολύ μεγάλο σώμα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει

Σήμερα, η Daisy σηκώνεται μόνη της κάθε πρωί και κάνει χάδια με τους ιδιοκτήτες της. Λατρεύει τον καλύτερο της φίλο, τον Mikey. Και τελικά ο γιατρός κατάφερε να ανακαλύψει την αιτία για το μεγάλο βάρος της:

Η Daisy δεν ήθελε να περπατήσει για αυτό την κουβαλούσαν

Η Daisy πάσχει από υποθυρεοειδισμό, μια δυσλειτουργία του θυρεοειδή. Τώρα που είναι γνωστή η αιτία, η Daisy μπορεί επιτέλους να πάρει τα απαραίτητα φάρμακα και ελπίζουμε να αναρρώσει πλήρως – της αξίζει!

Παράλληλα μία ιδιαίτερη φιλία γεννήθηκε ανάμεσα σε άνθρωπο και σκύλο με την αιτία να είναι μία φυσική καταστροφή.

Γυναίκα υιοθετεί ένα ηλικιωμένο σκυλί και ανακάλυψε ότι... - Δε φαντάζεστε

Το Athensmagazine.gr μετά τη συγκινητική ιστορία με το σκύλο και την πλημμύρα, θα σας παρουσιάσει μια ακόμα ιστορία που ραγίζει καρδιές, καθώς μια γυναίκα μετά από χρόνια βρίσκει τον καλύτερό της φίλο.

Η ζωή είναι πραγματικά εκπληκτική, μερικές φορές ο τρόπος που ενώνει ανθρώπους και κατοικίδια ζώα μετά από έναν χαμένο χρόνο. Η Nicole Grimes μεγάλωσε ως μοναχοπαίδι. Ως αποτέλεσμα, όταν ήταν 10 χρονών η γιαγιά της, της έκανε δώρο γενεθλίων όνειρο όλων των παιδιών: ένα σκύλο.

Η Nicole και ο σκύλος της, ένα Pomeranian-Poodle, πέρασαν 4 χρόνια μαζί ως οι καλύτεροι φίλοι. Δυστυχώς, τα πράγματα άλλαξαν αφού ο πατέρας της Nicole άλλαξε δουλειά και μετακόμισαν σε σπίτι, που απαιτούσε ένα ήσυχο περιβάλλον χωρίς περισπασμούς, συμπεριλαμβανομένου του γαβγίσματος. Εξαιτίας αυτού, όταν η Nicole ήταν 14 ετών, ο πατέρας της άφησε τον αγαπημένο της σκύλο, τον Chloe, στην Ανθρωπιστική Κοινωνία της Ουάσιγκτον.

Ήταν τρομακτικό για τη Nicole και την Chloe. 8 χρόνια αργότερα, η Nicole ήταν στο Facebook, όταν παρατήρησε κάποια σχόλια σχετικά με ένα ηλικιωμένο σκυλί που υιοθετήθηκε. Ο σκύλος ήταν ένα Pomeranian και Poodle και ονομάστηκε Chloe. Επιπλέον, ήταν 11 ετών, την ίδια ηλικία που η Chloe της Nicole θα ήταν αυτή τη στιγμή.

Κοριτσάκι αγκαλιά με σκυλίτσα

Ο καλύτερος φίλος της Nicole είναι η Chloe

Δεν μπορούσε να αποβάλει το συγκεκριμένο συναίσθημα ότι αυτό θα μπορούσε να είναι το σκυλί που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στην ηλικία των 14 ετών, η Nicole πήγε να ψάξει για το σκυλί. Όταν συναντήθηκαν, η Chloe ακούμπησε το πρόσωπο της Nicole, όπως έκαναν συνέχεια και η Nicole ήταν πεπεισμένη ότι ήταν η Chloe της.

Παρ ‘όλα αυτά, η οικογένειά της ήταν σκεπτική, έτσι πήγαν την Chloe στον κτηνίατρο για να της ελέγξει τ μικροτσίπ, και αποδείχθηκε ότι ήταν η Chloe που είχε δοθεί στο καταφύγιο πριν από 8 χρόνια. Σήμερα, η Nicole είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη 4 μηνών. Είναι ευγνώμων για τη δεύτερη ευκαιρία που έχει με την Chloe, ειδικά επειδή η γιαγιά που της έδωσε το κατοικίδιο πέθανε 3 χρόνια νωρίτερα.

Η Nicole ανακτά τώρα τον χαμένο χρόνο με την Chloe και δεν μπορεί να περιμένει την κόρη της να είναι ο καλύτερος φίλος της παιδικής της ηλικίας.

Σκυλίτσα σκεπασμένη σε κουβέρτα

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share