Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άντρας έκανε ηλιοθεραπεία στην πισίνα του όταν ξαφνικά τον ακούμπησε...

Κανείς δεν περίμενε να του συμβεί αυτό

1 Οκτωβρίου 2020 08:27
Άντρας έκανε ηλιοθεραπεία στην πισίνα του όταν ξαφνικά τον ακούμπησε...

Είναι ωραίο όταν κάποιος απολαμβάνει τον ήλιο χαλαρός χωρίς να τον ενοχλεί κανείς και ειδικά όταν μπορείς να το κάνεις από το σπίτι σου στην πισίνα σου.

Σε τέτοια κατάσταση βρισκόταν και ένας άντρας στο σπίτι του στο Γκρίνφιλντ στη Μασαχουσέτη, έχοντας χαλαρώσει μάλιστα τόσο πολύ με αποτέλεσμα να τον πάρει ο ύπνος.

Ξαφνικά όμως ένας απρόσκλητος επισκέπτης τον ξύπνησε ακουμπώντας του το πόδι. Αυτός ήταν μια φιλική αρκούδα, η οποία εμφανίστηκε από το πουθενά, ήπιε νερό από την πισίνα και μετά πήγε προς τον άνδρα.

Αυτός όμως ξύπνησε απότομα με αποτέλεσμα να την τρομάξει.

Δείτε το βίντεο

Μία άλλη αρκούδα όμως δεν ήταν τόσο φιλική όταν κάποια άτομα την φωτογράφιζαν από απόσταση.

Μια αρκούδα πλησίασε τις κοπέλες που έκαναν πεζοπορία - Όταν η μια από αυτές πάει να βγάλει selfie...

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι φρικάρουν, αν τους πλησιάσει μια μαύρη αρκούδα, αυτοί οι πεζοπόροι αποφάσισαν να σταματήσουν και να βγάλουν μια selfie. Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr

Το περιστατικό συνέβη στο Οικολογικό Πάρκο Chipinque στο San Pedro Garza García, Μεξικό, και κανείς δεν φάνηκε να έχει τραυματιστεί. Ένα βίντεο τραβήχτηκε από έναν περαστικό καθώς η αρκούδα περπατούσε άνετα κοντά στη νεαρή γυναίκα και άρχισε να μυρίζει τα πόδια της.

Παραμένοντας εντελώς ήρεμη, η γυναίκα στέκεται ακίνητη καθώς η νεαρή αρκούδα σηκώνεται στα πίσω πόδια της, αποδεικνύοντας ότι είναι περίπου το ίδιο ύψος με αυτήν.

Συνεχίζοντας να την μυρίζει, η γυναίκα μένει ακίνητη αλλά ανυψώνει το χέρι της για να τραβήξει μια selfie με την αρκούδα..γιατί αυτή είναι η πρώτη σκέψη που πρέπει να κάνετε όταν μια μαύρη αρκούδα στέκεται ακριβώς πίσω σας. Τελικά δεν της επιτέθηκε και ήταν φιλική, σε αντίθεση με μια άλλη αρκούδα που συνάντησε αυτή εδώ η κοπέλα.

Οι άνθρωποι ήταν δύσπιστοι για το αν η αρκούδα είναι εκπαιδευμένη ή όχι, και που πολλοί που έχουν επισκεφτεί το φυσικό καταφύγιο αναρωτήθηκαν το ίδιο.

Σύμφωνα με έναν χρήστη του Twitter, δεν είναι ασυνήθιστο οι αρκούδες να πλησιάζουν κοντά στην πόλη . Ένα άλλο άτομο επιβεβαίωσε ότι το πάρκο είναι γεμάτο άγρια ζώα, συμπεριλαμβανομένων αρκούδων.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share