Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Έβγαλαν μια φωτογραφία πριν ξεκινήσουν το ταξίδι - Μόλις κοίταξαν στο πίσω κάθισμα...

"Πάγωσαν όλοι"

1 Οκτωβρίου 2020 08:16
Έβγαλαν μια φωτογραφία πριν ξεκινήσουν το ταξίδι - Μόλις κοίταξαν στο πίσω κάθισμα...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Όταν αυτή η οικογένεια αποφάσισε να πάει σύσσωμη ένα ταξίδι θέλησαν να βγάλουν μια φωτογραφία κατά την έναρξη των διακοπών τους. Μόλις όμως κοίταξαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου έμειναν άφωνοι. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια φωτογραφία κρύβει κάτι διαφορετικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα έστειλε μια φωτογραφία με το γιο της πλάι στο νέο τους σκύλο.

Όποιος κι αν έβλεπε ξαφνικά μέσα στη φωτογραφία που τραβούσε μια μαυροφορεμένη φιγούρα θα άρχιζε να ουρλιάζει. Αυτό ακριβώς έκανε και αυτή η οικογένεια με τη διαφορά πως ούρλιαζε από χαρά. Η μαυροφορεμένη φιγούρα ήταν ο γιος τους που υπηρετεί στους πεζοναύτες κι ενώ τους είχε πει πως δεν θα μπορούσε να πάει μαζί τους διακοπές αποφάσισε να τους κάνει μια τεράστια έκπληξη.

Ήθελε να βγάλει τη γυναίκα του μια φωτογραφία - Μόλις είδε τι κρυβόταν πίσω της άλλαξε γνώμη

Η γυναίκα αυτού του άντρα καθόταν στο μπαλκόνι όταν ο σύζυγός της της ζήτησε να χαμογελάσει για να τη βγάλει μια φωτογραφία. Τι συνέβαινε όμως πίσω της; Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια φωτογραφία αποδεικνύεται τελείως διαφορετική απ' ότι την περίμενε ο... φωτογράφος, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια οικογένεια έβγαλε μια φωτογραφία στις διακοπές της.

Ο άντρας αυτός λοιπόν θέλησε να βγάλει μια φωτογραφία τη σύζυγό του όταν παρατήρησε πως στο μπαλκόνι πίσω της μια καλλίγραμμη καλλονή τραβούσε φωτογραφίες φορώντας μόνο το μαγιό της με αποκορύφωμα τη στιγμή που στο μπαλκόνι εμφανίστηκε και μια φίλη της. Αναμενόμενο ήταν ο άντρας να καταγράψει τις καλλονές και όχι τη γυναίκα του σε μια ... αναμνηστική φωτογραφία.

Μία υπέρβαρη γυναίκα ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Facebook - Δεν περίμενε όμως να δεχθεί ένα τέτοιο σχόλιο

Όταν μια υπέρβαρη γυναίκα βγήκε για τρέξιμο αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με τη νέα της δραστηριότητα, σίγουρα όμως δεν περίμενε ένα σχόλιο σαν αυτό που δέχτηκε. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια και μόνο φωτογραφία γίνεται viral, δείτε εδώ τη φωτογραφία που τράβηξε μια μητέρα με ένα αγόρι και το γιο της.

Μόλις διαβάσαμε τις πρώτες γραμμές της παρακάτω ανάρτησης από το Facebook, το αίμα μας άρχισε να βράζει. Συνεχίσαμε όμως να διαβάζουμε και τελικά άξιζε τον κόπο!

Προς τη χοντρή που πήγε για τρέξιμο:

Εσύ, που τα πόδια σου με το ζόρι σηκώνονται μερικά χιλιοστά από το έδαφος. Εσύ, που βρίσκεσαι στην εξωτερική λωρίδα σέρνοντας τα πόδια σου στην αντίθετη κατεύθυνση. Εσύ, που σταματάς για νερό μετά από κάθε γύρο και που θα σταματούσες δύο φορές αν υπήρχαν βρύσες και στις δύο πλευρές. Εσύ, που χαμηλώνεις το βλέμμα σου κάθε φορά που κάποιος περνάει από δίπλα σου. Εσύ, που ιδρώτας καλύπτει όλο το σώμα σου πριν καν ξεκινήσεις.

υπέρβαρη τρέξιμο

Πρέπει να μάθεις κάτι: ΤΑ ΣΠΑΣ!

Σε κάθε μικρό βήμα που κάνεις κουβαλάς δύο ανθρώπους του βάρους μου. Σε κάθε γύρο που ολοκληρώνεις «ξεχρεώνεις» ένα μεταμεσονύκτιο σνακ, ένα επιδόρπιο, μια μπύρα. Έχει 30 βαθμούς έξω, αυτό όμως δε σε σταμάτησε. Δεν είναι η πρώτη σου μέρα εκεί έξω και σίγουρα δε θα είναι η τελευταία. Ξεκίνησες ένα ταξίδι που διαρκεί μια ολόκληρη ζωή και το πήρες απόφαση πολύ πριν το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που όλοι θυμούνται να χάσουν κιλά.

Τρέχεις χωρίς μουσική, είμαι σίγουρος όμως ότι στα μυαλό σου αντηχούν μάντρα που σε βοηθούν να μετακινήσεις τον όγκο σου για έναν ακόμη γύρο. Εμπρός ποδαράκια μου. Αν δε χαμήλωνες το βλέμμα σου όταν περνάμε από δίπλα σου, θα έβλεπες ότι το βλέμμα μου δεν έχει τίποτα το συγκαταβατικό.

Μόνο σεβασμό θα δεις, γιατί το αξίζεις!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share