Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πλούσιος γαμπρός έπαιξε στο γαμήλιο γλέντι βίντεο με την νύφη να τον απατά

"Πάγωσαν" όλοι

30 Σεπτεμβρίου 2020 20:09
Πλούσιος γαμπρός έπαιξε στο γαμήλιο γλέντι βίντεο με την νύφη να τον απατά

Ο απατημένος άνδρας αντί να ακυρώσει τον γάμο και να χωρίσει, αποφάσισε να βγάλει στη φόρα τα «κατορθώματα» της νύφης, αφήνοντας τους πάντες άναυδους. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας γάμος γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας γαμπρός είπε στη νύφη "είμαστε πλέον μια τριμελής οικογένεια".

Την απόλυτη εκδίκηση από την άπιστη σύζυγό του και μάλιστα κατά τη διάρκεια του γλεντιού, λίγες ώρες μετά τον γάμο τους, πήρε ένας άνδρας στη Σιγκαπούρη, αφήνοντας όλους τους καλεσμένους άναυδους.

Ο γαμπρός λοιπόν αντί να ακυρώσει το μυστήριο και να χωρίσει, αποφάσισε όχι μόνο να την παντρευτεί αλλά και να την ξεμπροστιάσει, δείχνοντας στο γαμήλιο τραπέζι βίντεο, στο οποίο η σύζυγός του φαίνεται να έχει «στενές επαφές» με έναν άλλον άνδρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Zaobao, το εν λόγω βίντεο περιλάμβανε στην αρχή φωτογραφίες της νύφης και του γαμπρού, όπως συνηθίζεται, ωστόσο η συνέχεια ήταν ανατρεπτική, αφού οι παριστάμενοι είδαν από την γιγαντοοθόνη την νύφη και τον εραστή της να μπαίνουν, με ερωτική διάθεση, σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Μετά την προβολή του βίντεο, η «ντροπιασμένη» και «ταπεινωμένη» νύφη έτρεξε εκτός του χώρου, όπως αναφέρεται.

Τα παραστρατήματα της νύφης έγιναν γνωστά στον γαμπρό λίγες εβδομάδες πριν τον γάμο, όταν αυτός, ένας ευκατάστατος επιχειρηματίας, προσέλαβε ντετέκτιβ για να διαπιστώσει αν οι υποψίες που είχε ότι τον απατούσε, ευσταθούσαν ή όχι.

Η απίστευτη αυτή ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον ντετέκτιβ, ο οποίος επεσήμανε ότι μετά την παράδοση των αποδεικτικών στοιχείων στον επιχειρηματία, περίμενε ότι αυτός θα προχωρούσε σε ακύρωση του γάμου. Όταν μέρες μετά έλαβε το προσκλητήριο, κατέλαβε ότι ο πελάτης του κάτι ετοίμαζε…

Αυτός ο γαμπρός είδε τη νύφη να φτάνει στην εκκλησία με... Τότε εκείνος έκανε το απίστευτο

Ο γαμπρός από τη Μελβούρνη μίλησε στις καρδιές του κόσμου. Ο Τάιρον χάρηκε πάρα πολύ, που είδε τη γυναίκα τη ζωής του. Και μάλιστα, την είδε να είναι ντυμένη στα λευκά. Η νύφη ήταν, η Κέλλυ, η επί 11 συναπτά έτη σύντροφός του. Κι έτσι μόλις την είδε να φτάνει στα σκαλιά της εκκλησίας έκανε κάτι που συγκίνησε τους πάντες.

Ο Τζέιμς Ντέι είναι ένας φωτογράφος. Είναι τόσο ικανός που μπορεί να συλλέξει κάθε στιγμή, με το φωτογραφικό φακό του. Η απάντηση του Τάιρον στην ερώτηση του Ντέι σχετικά με το τι ένιωθε, τη στιγμή της φωτογραφίας ήταν αφοπλιστική. Ο Τάιρον είπε: «ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον πλανήτη. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το πόσο εκπληκτική είναι η ζωή με έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου». Επίσης, μία νύφη έλαμπε από ομορφιά την πρώτη νύχτα του γάμου, όταν όμως ο γαμπρός είδε αυτό λιποθύμησε!

Μία εβδομάδα πριν από το γάμο του, έμαθε τα άσχημα νέα για τον πατέρα του: «Σχεδόν μια εβδομάδα πριν τη μέρα του γάμου μας, έλαβα μια κλήση από την μεγαλύτερη αδελφή μου. Αμέσως ήξερα ότι κάτι πήγε στραβά όταν άκουσα τον πόνο και τη θλίψη στη φωνή της. Ήξερα αμέσως ότι είχε να κάνει με τον πατέρα μας».

Ο πατέρας του πάλευε επί 16 έτη με τον καρκίνο, όμως, τελευταία, η κατάσταση του είχε επιδεινωθεί πολύ.

«Κλείνοντας την κλήση, οι τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου δεν με ένοιαζαν, ενώ το μόνο που με ένοιαζε ήταν να παντρευτώ την αγάπη της ζωής μου και να έχω δίπλα μου εκείνη την ημέρα τους ανθρώπους που νοιάζονταν για μας πραγματικά».

Ο Τάιρον ένιωθε, έχοντας κοντά την αγαπημένη του και δίπλα τον πατέρα του, το πόσο πολύτιμο είναι το κάθε δευτερόλεπτο. Δηλαδή, η κάθε στιγμή που περνά κοντά στα αγαπημένα μας άτομα.

Μπορεί η μέρα του να εμπεριείχε δάκρυα, έντονα συναισθήματα και πολύ άγχος, ωστόσο ο ίδιος θα κρατούσε για πάντα τα λόγια, που αντάλλαξε, με τον πατέρα του.

«Δεν ξέρω ποιο είναι το μέλλον του πατέρα μου, αλλά αυτό που γνωρίζω είναι ότι με την Kel στο πλευρό μου και την ατελείωτη αγάπη και υποστήριξή της, νομίζω πως μπορώ να ξεπεράσω τα πάντα», είπε ο Τάιρον .

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share