Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Πατέρας φιλάει παθιασμένα στο στόμα την κόρη του - Ο λόγος θα σας σοκάρει

Απίστευτο!

30 Σεπτεμβρίου 2020 18:43
Πατέρας φιλάει παθιασμένα στο στόμα την κόρη του - Ο λόγος θα σας σοκάρει
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Aπίστευτο και όμως αληθινό. Πατέρας και κόρη φιλιούνται στο στόμα για να κερδίσουν μερικά επιπλέον χρήματα!

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής όπου μια νεαρή κοπέλα από την Αυστραλία, για να βγάλει χωρίς κόπο 1.000 δολάρια την ώθησε να ανταλλάξει live σε εκπομπή ένα παθιασμένο φιλί… με τον πατέρα της. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με πρωταγωνιστή ένα πατέρα και μια κόρη που γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια κόρη άνοιξε τον υπολογιστή του πατέρα της.

Όπως εξηγεί η Daily Mail, σύμφωνα με τους όρους του εν λόγω challenge, μια γυναίκα έρχεται στο στούντιο συντροφιά με έναν άνδρα.

Στη συνέχεια, οι παρουσιαστές της εκπομπής Κάιλ και Τζάκι καλούνται να μαντέψουν εάν ο συγκεκριμένος άνδρας είναι ο φίλος ή ο πατέρας της κοπέλας, λαμβάνοντας υπόψη τη «γλώσσα του σώματος» ανάμεσα στα δύο άτομα και το πόση αμηχανία δείχνουν να τους προκαλούν οι ερωτήσεις που δέχονται.

Εάν το «ζευγάρι» καταφέρει να ξεγελάσει τους παρουσιαστές, φεύγει από το στούντιο με το χρηματικό έπαθλο των 1.000 δολαρίων στην τσέπη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, παρόλο που οι συντελεστές της εκπομπής καταφέρνουν συνήθως να μαντέψουν με επιτυχία τη φύση της σχέσης των συμμετεχόντων, το «ζευγάρι» που επισκέφθηκε εχθές το στούντιό τους «φρόντισε» να το κάνει… ιδιαίτερα δύσκολο. Κι αυτό γιατί πατέρας και κόρη ήταν ιδιαίτερα πειστικοί στο ρόλο των… εραστών, απαντώντας με άνεση άκρως σεξουαλικές ερωτήσεις.

Ο 46χρονος Νικ και η 26χρονη Στέισι δεν δίστασαν ούτε δευτερόλεπτο όταν τους ρώτησαν ποια είναι η αγαπημένη τους στάση στο σεξ: «Μου αρέσει να είμαι από κάτω» είπε ο μεσήλικας άνδρας, με την κόρη του να γνέφει καταφατικά. Η νεαρή κοπέλα υπογράμμισε μάλιστα ότι δίδαξε πολλά τον μεγαλύτερο «εραστή» της για το στοματικό σεξ.

Οι απαντήσεις των συμμετεχόντων στο challenge και η άνεση με την οποία μιλούσαν για το σεξ μεταξύ τους μπέρδεψαν αρκετά τους παρουσιαστές, που είχαν εντοπίσει αρκετές ομοιότητες στη φυσιογνωμία πατέρα και κόρης και δεν ήξεραν τι να συμπεράνουν.

Όταν προέτρεψαν το «ζευγάρι» να ανταλλάξει ένα φιλί live, εκείνοι δεν έχασαν στιγμή και φιλήθηκαν με πάθος μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους.

«Φιλιούνται κανονικά! Ερωτοτροπούν!» είπε ο Καίλ με έκπληξη, με την Τζάκι να προσθέτει «Αποκλείεται να μην είναι ο φίλος της».

Τελικά όμως, έκαναν και οι δυο λάθος, με αποτέλεσμα πατέρας και κόρη να φύγουν κατά 1.000 πλουσιότεροι από το στούντιο. «Ο αληθινός φίλος μου θα πεθάνει από τη ντροπή του» είπε η νεαρή κοπέλα στο σοκαρισμένο ακόμα πάνελ της εκπομπής, που ξέσπασε σε αμήχανα γέλια.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share