Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

37χρονη αποφάσισε να μεγαλώσει πολύ το στήθος της - Το αποτέλεσμα θα σας κάνει να το ξανασκεφτείτε…

Απίστευτο αυτό που συνέβη

29 Σεπτεμβρίου 2020 18:39
37χρονη αποφάσισε να μεγαλώσει πολύ το στήθος της - Το αποτέλεσμα θα σας κάνει να το ξανασκεφτείτε…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 37χρονη γυναίκα είχε αποφασίσει να μεγαλώσει κατά πολύ το στήθος της, κάτι που είχε κάνει όταν ήταν 21 ετών, με το αποτέλεσμα όμως να σας κάνει να το σκεφτείτε ξανά, όταν δείτε τη συνέβη στη Ρέιτσελ Μίσταλ-Μπάτσελ από τη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με την ταμπλόιντ «The Sun», η γυναίκα από τη Νέα Υόρκη προχώρησε σε νέα προσθετική στήθους, αντικαθιστώντας τα εμφυτεύματα με άλλα μεγαλύτερου μεγέθους, ενώ φοβερό είναι αυτό που συνέβη σε μια 32χρονη, όταν άρχισε να νιώθει να βγαίνει κάτι από μέσα της, με τη συνέχεια να είναι σοκαριστική.

«Ήθελα το δέρμα να είναι γεμάτο, οπότε αποφάσισα να πάω σε μεγαλύτερα εμφυτεύματα σιλικόνης» ανέφερε η Ρέιτσελ.

Όμως το 2015, η 37χρονη παρατήρησε εξανθήματα, υπέφερε από τριχόπτωση, πρηξίματα, άγχος, κατάθλιψη, κόπωση και προβλήματα με τη μνήμη και τη συγκέντρωση. «Στην αρχή πίστεψα ότι είναι εξαιτίας της ηλικίας και του άγχους της μητρότητας. Δοκίμασα τα πάντα, αλλά τα συμπτώματα διαρκώς χειροτέρευαν» είπε η Ρέιτσελ.

Οι γιατροί που επισκέφθηκε της έδωσαν φαρμακευτική αγωγή για καθένα από τα συμπτώματά της, αλλά κανένας δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί όλα τους ξεκίνησαν ταυτόχρονα.

Κάποια μέρα πίστεψε ότι βρίσκεται στην έναρξη πρώιμης άνοιας, τόσο άσχημα ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τη μνήμη της. «Ξεχνούσα ολόκληρες συζητήσεις και πάντα έχανα τα ραντεβού. Ακόμη και το να κρατάω σημειώσεις δεν βοηθούσε» συνέχισε η Ρέιτσελ.

Μιλώντας με άλλες γυναίκες στο διαδίκτυο, έμαθε ότι είχαν τα ίδια προβλήματα κι έτσι αποφάσισε ότι όλα ευθύνονταν στα εμφυτεύματα σιλικόνης.

Μόλις πέντε μέρες μετά την αφαίρεσή τους, άρχισε να νιώθει πιο ζωντανή και δυναμική, τα προβλήματα με το μυαλό της άρχισαν να μειώνονται. «Μόλις μου έβγαλαν τη σιλικόνη, ήταν σαν να ξύπνησα από κώμα… Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι τα εμφυτεύματα με έκαναν άρρωστη» τόνισε η νεαρή γυναίκα. «Ο δρόμος ήταν μακρύς και επώδυνος, αλλά τελικά επέστρεψα στον παλιό μου εαυτό» κατέληξε.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share