Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Οικογένεια που έκανε πικ νικ δέχτηκε εισβολή από...

Δείτε τους "εισβολείς"

29 Σεπτεμβρίου 2020 13:32
Απίστευτο: Οικογένεια που έκανε πικ νικ δέχτηκε εισβολή από...

Ένας νέος "εχθρός" παραμονεύει στα πικ νικ και είναι κάποιος ο οποίος δεν μπορεί να κρυφτεί εύκολα.

Συγκεκριμένα ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τις προάλλες όπου η Amy Luetich και η οικογένειά της αποφάσισαν να κατασκηνώσουν στο Νησί των Χριστουγέννων, μια εξωτερική επικράτεια της Αυστραλίας που βρίσκεται στον Ινδικό ωκεανό.

Εκεί, ήρθαν αντιμέτωποι με μερικά καβούρια καρύδας (coconut crabs). Πρόκειται για το μεγαλύτερο αρθρόποδο στη γη. Τα συγκεκριμένα καβούρια έχουν πολύ καλή όσφρηση και δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στις μυρωδιές από το πικνίκ της οικογένειας.

Αποφάσισαν, λοιπόν, να κάνουν… “επίθεση” με τις φωτογραφίες από το περιστατικό να κάνουν τον γύρο του κόσμου!

Robber crabs behaving badly! 😝 a couple of local #christmasisland families had a few extra mouths to feed at their BBQ...

Posted by Christmas Island Tourism on Sunday, September 20, 2020

Τι είναι το καβούρι καρύδας

Το μεγαλύτερο αρθρόποδο στην γη μπορεί να φτάσει το 1 μέτρο σε μήκος και 5 κιλά σε βάρος. Το συγκεκριμένο είδος καβουριού ζει σε νησιά γύρω από τον Ινδικό και Ειρηνικό ωκεανό.

Τα “καβούρια καρύδας” πήραν το όνομά τους από την ικανότητά τους να σπάνε καρύδες με τις δυνατές δαγκάνες τους. Εκτός από καρύδες τρέφονται και με φρούτα, αρουραίους, άλλα καβούρια και νεκρά ζώα.

Μία άλλη οικογένεια όμως είχε μία διαφορετικού είδους εισβολή και αυτή ήταν από τον γιο τους που είχαν να τον δουν 3 χρόνια.

Μια νοσηλεύτρια επιστρέφει σπίτι της αργά το βράδυ - Μόλις δείτε πώς την υποδέχεται η οικογένειά της θα δακρύσετε!

Αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, οι νοσηλευτές και οι γιατροί σε όλο τον κόσμο είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο απ' όλους αλλά και οι πραγματικοί ήρωες. Είναι εκείνοι που δουλεύουν ώρες ατελείωτες μακριά από την οικογένεια τους, πλήρως εκτεθειμένοι στον φονικό ιό κι όμως παραμένουν εκεί για να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Έτσι ακριβώς υποδέχεται και μια οικογένεια τη μητέρα του σπιτιού που εργάζεται σαν νοσηλεύτρια, σαν να επέστρεψε ένας πραγματικός ήρωας. Κι αυτή η υποδοχή δεν έγινε μόνο μια φόρα, όπως εμείς χειροκροτήσαμε ένα βράδυ από τα μπαλκόνια μας όλο το ιατρικό προσωπικό για να δείξουμε το σεβασμό μας, σε αυτή την οικογένεια η διθυραμβική υποδοχή είναι καθημερινή υπόθεση. Μιας και με αυτό τον τρόπο εμψυχώνουν τη μητέρα τους, τη στηρίζουν και της δίνουν δύναμη.

Δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share