Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση ενός άνδρα που έχασε 83 κιλά

Θα πάθετε πλάκα!

29 Σεπτεμβρίου 2020 12:29
Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση ενός άνδρα που έχασε 83 κιλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ryan Clarke από τη Νέα Σκωτία του Καναδά ζύγιζε 173 κιλά όταν οι γιατροί του είπαν πως έπρεπε να χάσει επειγόντως βάρος διαφορετικά θα είχε σοβαρά προβλήματα υγείας πριν συμπληρώσει καλά καλά τα 30 του χρόνια.

Παίρνοντας λοιπόν πολύ σοβαρά την συμβουλή των γιατρών, ο Ryan ξεκίνησε γυμναστήριο και διατροφή καταφέρνοντας να χάσει 83 ολόκληρα κιλά. Σήμερα μοιάζει άλλος άνθρωπος!

Ο πιο χοντρός άνθρωπος στον κόσμο αδυνάτισε και έχασε 300 κιλά… Δείτε πώς έγινε!

Ο Πωλ Μάσον κάποτε ήταν ένας από τους πιο χοντρούς ανθρώπους στον κόσμο, ζυγίζοντας πάνω από 400 κιλά. Σήμερα όχι μόνο είναι κατά 300 κιλά ελαφρύτερος, χάρη σε εμφύτευση δαχτύλιου στομάχου, αλλά ταυτόχρονα το Νοσοκομείο Lennox Hill Hospital του έδωσε την ευκαιρία να αφαιρέσει 20 κιλά περισσευούμενο δέρμα που κρέμεται από το σώμα του.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιον να χάνει βάρος και να γίνεται... άλλος άνθρωπος, δείτε εδώ την ιστορία μιας κοπέλας που όταν ήταν 9 χρονών ζύγιζε πάνω από 90 κιλά. «Σήμερα καταλαβαίνω για πρώτη φορά πόσο διαφορετική είναι η αίσθηση στα πόδια μου. Σαν λεπτές γκοφρέτες εν αντιθέσει με μεγάλους κορμούς δέντρων», έγραψε ο ίδιος στην σελίδα του στο Facebook.

O άνδρας κατάφερε μάλιστα να κάνει τα πρώτα του βήματα, χάρη στην πρώτη επέμβαση αφαίρεσης περισσευούμενου δέρματος. Η γιατρός Τζένιφερ Κάπλα έκανε μάλιστα την επέμβαση εντελώς δωρεάν, αφού άκουσε ότι το Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης είχε ζητήσει από τον άνδρα αποδείξεις ότι μπορεί να διατηρήσει το βάρος του πριν προβούν σε κάποια εγχείρηση.

Πριν από 700 μέρες ζύγιζε 320 κιλά - Σήμερα η «μεταμόρφωσή» του είναι απίστευτη

Πριν από 700 μέρες o Ronnie ζύγιζε σχεδόν 320 κιλά όταν οι γιατροί του είπαν ότι η παχυσαρκία του θα ήταν η αιτία θανάτου του πριν τα 35. Ωστόσο θα πάθετε σοκ όταν δείτε την ολική του «μεταμόρφωση».

Το ταξίδι του διήρκεσε πάνω από 700 μέρες, αλλά αρνιόταν να τα παρατήσει. Στο βίντεο που ακολουθεί, παρακολουθήστε τη μεταμόρφωση του Ronnie, που με την απίστευτη θέλησή του κατάφερε να γίνει άλλος άνθρωπος και να αλλάξει τον τρόπο ζωής του προς το καλύτερο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share