Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Χάος στο Μπάκιγχαμ: Έξαλλη η Βασίλισσα Ελισάβετ

Η κουβέντα που είπαν στο προσωπικό του παλατιού και ήρθαν τα πάνω κάτω

29 Σεπτεμβρίου 2020 10:55
Χάος στο Μπάκιγχαμ: Έξαλλη η Βασίλισσα Ελισάβετ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται να είναι αρκετά εξοργισμένη με την επανάσταση του προσωπικού που υπάρχει στο παλάτι αυτή τη στιγμή.

Όλο αυτό ξεκίνησε διότι ζητήθηκε από το προσωπικό να μείνουν μαζί με την Βασίλισσα στην απομόνωση λόγω κορωνοϊού και μακριά από τις οικογένειές τους για διάστημα 4 εβδομάδων τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα αυτό που ζητήθηκε από την ομάδα των 20 υπαλλήλων ήταν να μείνουν μαζί της στο Νόρφολκ χωρίς τις οικογένειές τους στην διάρκεια των γιορτών.

Όμως, εκείνοι αντέδρασαν έντονα καθώς δεν θέλουν με τίποτα να μείνουν μακριά από τις οικογένειές τους 4 εβδομάδες τα Χριστούγεννα.

Κι αυτό γιατί λόγω των αυξημένων μέτρων για τον κορωνοϊό το προσωπικό που περιβάλλει την 94χρονη Βασίλισσα αλλά και τον 99χρονο σύζυγό της Πρίγκιπα Φίλιππο δεν επιτρέπεται να έχουν καμία επαφή έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια «φούσκα ασφαλείας».

Η άρνηση του προσωπικού μπορεί να σημάνει ότι η Βασίλισσα για πρώτη φορά εδώ και 33 χρόνια θα αναγκαστεί να περάσει τα Χριστούγεννα στο Γουίνδσορ.

Πηγή από το Παλάτι είπε στην Sun: «Η Βασίλισσα είναι έξω φρενών. Το προσωπικό είπε “μέχρι εδώ!” Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί».

Η Βασίλισσα περνάει τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Σάντρινγχαμ αμέσως μετά την γιορτή για τα Χριστούγεννα που κάνει με την οικογένειά της στο Μπάκιγχαμ τον Δεκέμβριο.

Ενώ παράλληλα επικρατεί μία μεγάλη αγωνία γενικά με το παλάτι διότι η κατάσταση του κορωνοϊού όσο γίνεται πιο δύσκολη τόσο πιο πολύ επηρεάζει και την βασιλική οικογένεια.

Μέγα σκάνδαλο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα - Είχε ηχογραφηθεί να λέει για τον Κάρολο ότι...

Το φως της δημοσιότητας, είδαν άγνωστες πτυχές της ζωής της Νταϊάνα αλλά και του Καρόλου. Τι είχε ηχογραφηθεί να λέει η πριγκίπισσα για τον ίδιο; Ποιες οι απίστευτες αποκαλύψεις που σοκάρουν;

Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα Νταϊάνα έδινε μάχη για πολλά χρόνια με τη βουλιμία και υπέστη σημαντική φυσική κατάπτωση όταν έμαθε για τις απιστίες του Καρόλου της και διαδόχου του θρόνου της Αγγλίας. Αυτά ισχυρίζονται στενοί φίλοι της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, όπως η δασκάλα μπαλέτου που της έκανε μαθήματα, Αν Άλαν αλλά και ο γιατρός Τζέιμς Κόλθαρστ.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της υποστηρίζουν, ότι ο κόσμος της Νταϊάνα γύρισε ανάποδα όταν αντιλήφθηκε πως ο σύζυγός της Κάρολος ήταν άπιστος και την απατούσε με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, κάτι που την έβαλε σε ένα φαύλο κύκλο για πολλά χρόνια.

"Μπορούσε να δει κάποιος ότι έσβηνε σωματικά", λέει ο Κόλθαρστ και προσθέτει: "ήταν ξεκάθαρο σε όλους εμάς που την γνωρίζαμε ότι η βουλιμία ήταν μια αντίδραση στις συνθήκες μέσα στις οποίες βρέθηκε".

Στις ηχογραφήσεις που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ, αποκαλύπτεται, ότι η Νταϊάνα ήταν τόσο συγκλονισμένη από την απιστία που πήγε μέχρι και στη βασίλισσα Ελισάβετ για να ζητήσει συμβουλές, κάτι που άφησε τη μονάρχη άφωνη. Εκτός όμως, από αυτές τις αποκαλύψεις, δείτε εδώ τι είχε συμβεί αμέσως μετά το τροχαίο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share