Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανέκδοτο 29/9: Ο γάμος μεταξύ ενός γέρου αγρότη και μιας νεαρής δεν... πήγαινε καλά

Κλάμα!

29 Σεπτεμβρίου 2020 06:51
Ανέκδοτο 29/9: Ο γάμος μεταξύ ενός γέρου αγρότη και μιας νεαρής δεν... πήγαινε καλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (29/09) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό! Τι συμβαίνει με το... ζευγάρι;

Πάμε να το δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Ο γάμος μεταξύ ενός γέρου αγρότη και μιας νεαρής γυναίκας δεν πήγαινε πολύ καλά. Ως εκ τούτου, ο γέρος αποφάσισε να πάει στο γιατρό για να δει τι μπορεί να κάνει. Μετά από πολλές εξετάσεις, ο γιατρός του είπε:

-Την επόμενη φορά που θα είσαι στο χωράφια και αισθανθείς μεγάλη επιθυμία για τη γυναίκα σου να μην περιμένεις μέχρι να γυρίσεις το μεσημέρι ή το βράδυ, αλλά να τρέξεις στο σπίτι αμέσως!

-Το έκανα, είπε ο αγρότης, αλλά μέχρι να φτάσω στο σπίτι ήμουν τόσο κουρασμένος που δε μπορούσα να κάνω τίποτα.

Ο γιατρός σκέφτηκε για λίγο και του λέει:

-Λοιπόν , άκουσε τι θα κάνεις , θα πάρεις μαζί σου το δίκαννο και αμέσως μόλις νιώσεις ότι είσαι “ντούρος”, θα ρίχνεις μια τουφεκιά, και να της πεις ότι όταν ακούει έναν πυροβολισμό να έρχεται εκείνη γρήγορα σε εσένα.

Μετά από αρκετές εβδομάδες, ο γιατρός και ο αγρότης συναντώνται τυχαία στο δρόμο και τον ρωτάει ο γιατρός:

-Λοιπόν, πώς πήγε, όλα εντάξει;

-Τις τρεις πρώτες μέρες, γιατρέ μου, όλα πήγαν πολύ καλά, στη συνέχεια, όμως, ξεκίνησε η κυνηγετική περίοδος και από τότε την έχασα…!

Bonus ανέκδοτο

Πάμε να το δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Είναι περασμένα μεσάνυχτα και ένα αντρόγυνο κοιμάται. Ξαφνικά ακούγεται από την ταράτσα ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Πετάγονται τρομαγμένοι από το κρεβάτι και πηγαίνουν επάνω για να δουν τι συμβαίνει. Εκεί βλέπουν έκπληκτοι ότι έχει προσγειωθεί στην ταράτσα τους ένας ιπτάμενος δίσκος! Πριν προλάβουν να συνέλθουν, ανοίγει μια πόρτα και κατεβαίνει ένας εξωγήινος, ο οποίος έχει υπερκόσμια ομορφιά. Η γυναίκα τον χαζεύει και τον κρυφολαχταράει…. Ανοίγει μια δεύτερη πόρτα και κατεβαίνει μια εξωγήινη σκέτη θεά του ονείρου. Τότε ο άντρας γυρνά στη γυναίκα του και της λέει:

– Συμφωνείς να πας εσύ με τον εξωγήινο κι εγώ με την άλλη;

Η γυναίκα του, αντί να απαντήσει, αρπάζει τον εξωγήινο και τον οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί όμως προς μεγάλη της έκπληξη διαπιστώνει πως αντί για το “εργαλείο” που φανταζόταν, ο εξωγήινος είχε μικρό σαν γαριδάκι. Προσπαθεί λοιπόν με νοήματα να του πει ότι του ήταν πολύ μικρή.

Αυτός καταλαβαίνει και στρίβοντας το αριστερό του αυτί την κάνει 35 πόντους.

Η γυναίκα τρελαίνεται αλλά δεν ικανοποιείται. Πάλι με νοήματα του λέει “είναι πολύ λεπτό”. Αυτός στρίβει το δεξί του αυτί και της δίνει το απαιτούμενο πάχος. Αυτό ήταν, τον καβαλάει και αρχίζει το μαχμουρλίκι μέχρι το πρωί.

Μόλις βγαίνει ο ήλιος οι εξωγήινοι τα μαζεύουν κι εξαφανίζονται. Βγαίνει η γυναίκα από την κρεβατοκάμαρα και βλέπει τον άνδρα της, ο οποίος δείχνει κουρασμένος και απογοητευμένος. Την ρωτάει:

– Τι έγινε; Πως τα πήγες με τον εξωγήινο;

– Τα είδα όλα, ένα απέραντο χάρμα…. Εσύ με τη δικιά σου;

– Χάλια…! Δεν ήξερε να κάνει σεξ. Όλο το βράδυ συνεχώς μου έστριβε τα αυτιά…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share