Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτό το 3χρονο περιπλανιόταν μόνο του σε δάσος της Σιβηρίας επί 11 μέρες - Όταν δείτε όμως ποιος ήταν δίπλα της θα σοκαριστείτε

Ανατριχιαστικό

28 Σεπτεμβρίου 2020 23:09
Αυτό το 3χρονο περιπλανιόταν μόνο του σε δάσος της Σιβηρίας επί 11 μέρες - Όταν δείτε όμως ποιος ήταν δίπλα της θα σοκαριστείτε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αυτό το 3χρονο κοριτσάκι περιπλανιόταν μόνο του σε δάσος της Σιβηρίας επί 11 μέρες. Όταν δείτε όμως ποιος ήταν δίπλα της θα σοκαριστείτε. Επίσης, μία οικογένεια έζησε απομονωμένη σε δάσος της Σιβηρίας για 40 χρόνια. Όταν τους βρήκαν οι επιστήμονες ανακάλυψαν κάτι σοκαριστικό.

Η 3 χρονών Karina Chikitova ζει με την μητέρα της στην Σιβηρία και μία μέρα πριν τα 4α γενέθλιά της ήθελε να επισκεφτεί τον πατέρα της, που ζει στο διπλανό χωριό. Έχει πάει αρκετές φορές στο παρελθόν μόνη της.

Καθώς έφτανε στο χωριό όμως, ο πατέρας της δεν ήταν εκεί. Οπότε έφυγε για να τον ψάξει. Ένα τραγικό λάθος, αφού χάθηκε στο αχανές Σιβηρικό δάσος. Ακόμα και οι άντρες της περιοχής μπαίνουν στο δάσος μόνο με πλήρη εξοπλισμό γιατί είναι γεμάτο με αρκούδες και λύκους. Και τώρα το κορίτσι περιπλανιέται εντελώς μόνο του.

Η μόνη της συντροφιά είναι ο σκύλος της, Αλλά στο τέλος αυτός είναι που θα κάνει την όλη τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου!

Οι γονείς της έχουν πεθάνει από την ανησυχία τους και από τις ενοχές ότι την άφησαν να φύγει μόνη. Είναι Ιούλιος και οι νύχτες είναι αρκετά κρύες – πολύ συχνά με θερμοκρασίες κάτω από το 0 βαθμούς Κελσίου.

Ομάδες διάσωσης γύρισαν πίσω χωρίς αποτέλεσμα. Μία εβδομάδα έχει περάσει, μετά 10 μέρες και οι πιθανότητες να την βρουν ζωντανή λιγοστεύουν. Αλλά 11 μέρες μετά την εξαφάνισή της, το μικρό και πιστό σκυλί της ξαφνικά επιστρέφει στο χωριό. Αρχικά, οι διασώστες το πήραν ως κακό οιωνό.

Θεώρησαν ότι θα ήταν κάτι κακό. Σκέφτηκαν το χειρότερο. Αλλά καθώς ο σκύλος πάει να μπει προς το δάσος, ανάβει ξανά η φλόγα της ελπίδας και τον ακολουθούν. Στο τέλος δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Το 3 χρονών κορίτσι κάθετε στο γρασίδι και κοιτάει τους διασώστες της με τρομαγμένα μάτια. Είναι αφυδατωμένη, πεινασμένη και πολύ κρύα. Αλλά κατά τα άλλα είναι πολύ καλά!

Όταν εξήγησε τι συνέβη, όλη κατάλαβαν πως ήταν πραγματική ηρωίδα. Έτρωγε καρπούς και νερό από το ποτάμι και ο μικρός της φίλος έδιωχνε μακρυά αρκούδες και λύκους γαβγίζοντας. Το βράδυ κοιμόντουσαν μαζί για να κρατηθούν ζεστοί. Ήταν ξυπόλητη και φορούσε μόνο ένα λεπτό μπλουζάκι, αλλά τελικά κατάφερε να επιβιώσει!

Χάρη στον τετράποδο φίλο της, το ταξίδι της στο δάσος είχε αίσιο τέλος. Οι γονείς της είναι πολύ χαρούμενοι που την έχουν πάλι στην αγκαλιά τους. Για να τιμήσουν τον σκύλο, έκαναν ένα άγαλμα εκείνου και της Καρίνα στην πόλη τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share