Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Γαμπρός λέει στη νύφη «πλέον είμαστε μια τριμελής οικογένεια», μόλις εκείνη γυρίζει το κεφάλι της την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη

Θα δακρύσετε!

28 Σεπτεμβρίου 2020 16:45
Γαμπρός λέει στη νύφη «πλέον είμαστε μια τριμελής οικογένεια», μόλις εκείνη γυρίζει το κεφάλι της την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Ο Τζεφ παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής του, τη Τζένα, και η μέρα του γάμου τους ήταν τέλεια. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο Τζεφ ανακοίνωσε ότι είχε μια έκπληξη για την όμορφη νύφη, λέγοντας πως πλέον η οικογένεια αποτελούνταν από τρία άτομα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστορία ενός γάμου γίνεται viral, δείτε εδώ τι έκανε μια νύφη όταν έμαθε πως ο γάμος της κοστίζει 30.000 ευρώ.

Η Τζένα δεν είχε ιδέα για το τι είχε σχεδιάσει ο Τζεφ όταν σε μια ομιλία του κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, είπε: “Είμαι λίγο αμήχανος, γιατί πρόκειται να κάνω μια μεγάλη έκπληξη στη Τζένα κι εκείνη δεν ξέρει τίποτα.

Τζένα, αποφάσισα να σου κάνω ένα γαμήλιο δώρο. Είναι κάτι που θέλεις πολύ. Με χαρά σας ανακοινώνω ότι έχουμε ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά μας.”

Στο πρόσωπο της Τζένα φαινόταν μια αμηχανία, σαν να αναρωτιόταν: “Ποιο είναι το νέο μέλος της οικογένειας;

Τότε ο Τζεφ δείχνει στη Τζένα τι εννοεί και το πρόσωπό της έλαμψε αμέσως!

νύφη σκύλος

Ήταν ένα κουτάβι! Ο Τζεφ έκανε έκπληξη στη Τζένα με λαμπραντόρ ηλικίας 14 εβδομάδων, ένα σκυλί που πάντα ήθελε. Τον ονόμασαν “Μπερ”.

Είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση να ξέρεις τι αγαπάει ο σύντροφός σου και να προσπαθείς με κάθε τρόπο να τον κάνεις χαρούμενο.

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα γι’ αυτήν την τυχερή νύφη!

Η νύφη έλαμπε από ομορφιά την πρώτη νύχτα του γάμου - Όταν όμως ο γαμπρός είδε αυτό… λιποθύμησε (Video)

Η νύφη έλαμπε από ομορφιά την πρώτη νύχτα του γάμου, όταν όμως ο γαμπρός είδε αυτό λιποθύμησε! Ενώ, σε ένα άλλο περίεργο περιστατικό μία γυναίκα στο πρώτο ραντεβού της εμφανίστηκε ντυμένη νύφη. Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα νιόπαντρο ζευγάρι που λάμπει από ομορφιά και ευτυχία, μετά το γαμήλιο πάρτι. Αφού αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλους, αποσύρθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για την περίφημη πρώτη νύχτα του γάμου.

Όπως θα δείτε και εσείς, ο γαμπρός κάθισε στο κρεβάτι, όπου ήταν απλωμένα ροδοπέταλα σε σχήμα καρδιάς. Τα μάτια του ήταν συνεχώς καρφωμένα στο πρόσωπο της εκθαμβωτικης νύφης, η οποία πλησίασε τον καθρέφτη και άρχισε να ξεντύνεται.

Ωστόσο, το χαμόγελο του γαμπρού διαδέχθηκε μια έκφραση απορίας και απογοήτευσης. Η νύφη άρχισε να μεταμορφώνεται σε μια ψεύτικη κούκλα – από το πρόσωπο μέχρι το στήθος της. Το τελειωτικό χτύπημα, όμως, ήρθε όταν πήγε να βγάλει την… μασέλα της, όπου και ο γαμπρός έπεσε λιπόθυμος.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share