Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Ανατριχίλα: Τον είχαν για νεκρό μέσα στον τάφο μέχρι που...

Σοκαριστικό!

28 Σεπτεμβρίου 2020 12:28
Ανατριχίλα: Τον είχαν για νεκρό μέσα στον τάφο μέχρι που...
Από Πάνος Παπανικολάου

Τα παιδιά του άνδρα πέρασαν ένα απίστευτο σοκ όταν ξαφνικά άρχισαν να ακούν από το φέρετρο τον νεκρό επί πολλές ώρες πατέρα τους να παλεύει να εξέλθει από αυτό!

Τα παιδιά του ενώ θρηνούσαν άρχισαν να ακούν έντονους ήχους μέσα από το φέρετρο!

Κινεζικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν πως τα μέλη της οικογένειας του 75χρονου προετοίμαζαν την κηδεία του όταν εκείνος ξαφνικά πετάχθηκε από το φέρετρο μέσα στο οποίο είχε τοποθετηθεί.

Ο άνδρας με το που πετάχθηκε από το φέρετρό του ρώτησε με περισσή έκπληξη τον γιο του: «Τι συμβαίνει;», με τον νεαρό άνδρα να τον κοιτά με συναισθήματα τρόμου!

Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε θεωρηθεί νεκρός για περίπου οκτώ ώρες και η οικογένειά του βρισκόταν ήδη στην φάση προετοιμασίας της κηδείας και ταφής του.

Τάφος νεκρός

Όπως ανέφερε σχετικά ο γιος του, όταν πλέον είχε συνέλθει από το αναπάντεχο σοκ, το φέρετρο είχε ανοίξει περίπου δύο ίντσες, όταν άκουσε τον πατέρα του να παλεύει να εξέλθει από αυτό.

Ο παρ'ολίγον θαμμένος ζωντανός άντρας πάσχει από καρκίνο του οισοφάγου, όταν ξαφνικά σταμάτησε να αναπνέει, με το σώμα του να παγώνει και γίνεται άκαμπτο, με την οικογένεια και τον γιατρό να τον θεωρούν νεκρό.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Απίστευτο σοκ για χαροκαμένο πατέρα: Άνοιξε το φέρετρο του νεκρού μωρού του και είδε…

5χρονο αγόρι αγκαλιάζει το φέρετρο της μαμάς του με την συνέχεια να σοκάρει...

Αυτό το 5χρονο αγόρι έψαχνε να βρει πού ήταν η μαμά του, και τελικά τη βρήκε μέσα σε ένα λευκό φέρετρο. Στην αρχή δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί στην μητέρα του, και ρώτησε γιατί η μαμά του δεν κοιμόταν μαζί του. Ενώ, αντί για φέρετρο, 72χρονος ενός χωριού στη Νότια Αφρική ζήτησε να ταφεί μέσα στο αγαπημένο του αυτοκίνητο!

Ο Khayne Kheian Naelgas Castro ήταν στην κηδεία της μητέρας του, η οποία πέθανε λίγο μετά τη γέννηση του μικρού του αδελφού. Ο Khayne τράβηξε μια καρέκλα για να αγκαλιάσει το φέρετρό της και ρώτησε, «γιατί η μαμά δεν κοιμάται μαζί μου;» Συγγενείς που παρακολουθούσαν την κηδεία δεν ήξεραν πώς να του πουν ότι η μητέρα του είχε πεθάνει...

5χρονο αγόρι αγκαλιάζει το φέρετρο της μαμάς του

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share