Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Θυμάστε το παιδί με το ύφος αυτοπεποίθησης που έγινε σταρ του ίντερνετ; Έσωσε τη ζωή του μπαμπά του μαζεύοντας 100χιλ $ για να κάνει μεταμόσχευση

Συγκίνησε τους πάντες!

28 Σεπτεμβρίου 2020 08:51
Θυμάστε το παιδί με το ύφος αυτοπεποίθησης που έγινε σταρ του ίντερνετ; Έσωσε τη ζωή του μπαμπά του μαζεύοντας 100χιλ $ για να κάνει μεταμόσχευση
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Θυμάστε τη φωτογραφία με αυτό το αγόρι; Με τα φρύδια του ζαρωμένα, τα χείλη του σφιχτά και τη γροθιά του σαν πέτρα, η φωτογραφία αυτού του παιδιού είχε γίνει viral για την αποφασιστικότητα που έβγαζε. Όμως με τη φήμη που απέκτησε από τότε, το μικρό αυτό παιδί βοήθησε να σωθεί η ζωή του μπαμπά του. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τόσο μικρό παιδί κάνει μια τόσο θαρραλέα πράξη, δείτε εδώ την ιστορία ενός αγοριού που παραμορφώθηκε για να σώσει την αδερφούλα του.

Το 2010, ο 11μηνών τότε Σάμι Γκρίνερ από το Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, έγινε διάσημος για μια φωτογραφία του, την οποία τράβηξε η μητέρα του, Λανέι, το 2007. Ευτυχώς, η μεγάλη φήμη του τον βοήθησε να σώσει τη ζωή του πατέρα του, ο οποίος χρειάστηκε μεταμόσχευση νεφρού το 2015.

Σύμφωνα με το New Statesman, η Λανέι ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι η έκφραση στο πρόσωπό του Σάμι θα τον έκανε διάσημο. Επίσης, είπε ότι ο Σάμμι είχε φάει κατά λάθος λίγη άμμο, κάτι που του προκάλεσε αυτή την έκφραση.

αγοράκι meme

Ο πατέρας του Σάμι, ο Τζάστιν, αρρώστησε το 2006 και υπέστη πλήρη νεφρική ανεπάρκεια το 2009. Έξι χρόνια αργότερα, χρειάστηκε μεταμόσχευση νεφρού. Τότε, η οικογένεια αποφάσισε να δημιουργήσει μια σελίδα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για τα ιατρικά του έξοδα. Από τη στιγμή που οι χρήστες του ίντερνετ συνειδητοποίησαν ποιανού παιδιού ο πατέρας χρειαζόταν τα χρήματα, η οικογένεια μάζεψε $100,000 μέσα σε λίγες μέρες!

οικογένεια

Ευτυχώς, ο Τζάστιν έκανε τη μεταμόσχευση το 2015. Ο Σάμι είναι χαρούμενος που η φήμη του βοήθησε τον μπαμπά του, αν και δεν θέλει να γίνει ξανά διάσημος, αφού θεωρεί πως «μια φορά» ήταν αρκετή γι’ αυτόν. Η οικογένεια σέβεται την επιθυμία του Σάμι.

Μας ζητήθηκε να συμμετάσχουμε σε ένα σόου αλλά ο Σάμι δεν ήθελε να το κάνει κι έτσι αρνηθήκαμε την πρόταση,” είπε η Λανέι.

μπαμπάς γιος

«Δεν θέλω να εμφανιστώ ζωντανά στην τηλεόραση,» είπε ο Σάμι.

Είπε ότι θέλει να γίνει καλλιτέχνης και πρόσθεσε ότι είναι ενοχλητικό όταν οι άνθρωποι του ζητούν μια φωτογραφία του. “Με κούρασε αυτό,” είπε.

μεταμόσχευση

Φυσικά, είναι περήφανος που η φωτογραφία του έκανε τους ανθρώπους χαρούμενους και βοήθησε τον μπαμπά του. “Χαίρομαι που είμαι διάσημος επειδή βοήθησα το μπαμπά μου και επειδή ξέρω πως η φωτογραφία μου έκανε πολλούς ανθρώπους να χαμογελάσουν. Είμαι πολύ ευγνώμων που έχω ακόμα τον πατέρα μου δίπλα μου,” είπε ο Σάμι.

αγοράκι skate

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share