Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Οικογένεια βγάζει φωτογραφία στις διακοπές - Όταν ξαναβλέπουν την εικόνα, δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους!

Πάθανε σοκ!

26 Σεπτεμβρίου 2020 09:44
Οικογένεια βγάζει φωτογραφία στις διακοπές - Όταν ξαναβλέπουν την εικόνα, δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το περασμένο καλοκαίρι, αυτή η οικογένεια αποφάσισε να πάει για πρώτη φορά διακοπές με τα δύο παιδιά της. Αποφάσισαν να κάνουν ένα μακρινό ταξίδι και φυσικά υπήρχαν πολλές όμορφες στιγμές για να απαθανατίσουν με τον φωτογραφικό τους φακό.

Μετά από μια πρώτη περιήγηση στην πόλη, ζήτησαν από έναν περαστικό να τους βγάλει μερικές οικογενειακές φωτογραφίες. Κάπως έτσι λοιπόν, προέκυψε αυτό το φαινομενικά 'συνηθισμένο στιγμιότυπο' στο λιμάνι του Κέιπ Τάουν.

Όταν επέστρεψαν στην πατρίδα τους, ένα βράδυ ο πατέρας πρότεινε να δούνε όλοι μαζί τις φωτογραφίες που είχαν βγάλει. Εκ πρώτης όψεως, δεν παρατήρησαν κάτι το ασυνήθιστο. Όταν όμως κοίταξαν το υλικό πιο προσεκτικά, ένα ρίγος διαπέρασε το σώμα τους...

Το βλέπετε και σεις;

Οικογενειακή φωτογραφία

Αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία συμβαίνει μια φορά στα χίλια χρόνια. Και όταν συμβεί, συνήθως διαδίδεται ραγδαία μέσω του διαδικτύου και το μαθαίνουν όλοι ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη. Συνεπώς, η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι μία και μοναδική.

Το μόνο σίγουρο ήταν ότι αυτή η αλλόκοτη φωτογραφία θα γινόταν viral. Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να την αναρτήσουν ευθύς αμέσως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

Σε χρόνο ρεκόρ, το στιγμιότυπο κοινοποιήθηκε από χιλιάδες ανθρώπους και το ζευγάρι έλαβε αμέτρητες αντιδράσεις. Συγγενείς και φίλοι ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και το ίδιο συνέβη με πολλούς ανθρώπους που ούτε καν γνώριζαν!

Υπήρξαν επίσης πολλές αντιδράσεις από τη θρησκευτική κοινότητα και αυτο σήμαινε πολλά γι' αυτούς. Άλλωστε ήταν πολύ πιστοί και είχαν την αίσθηση ότι αυτό που απαθανάτισαν συμβαίνει μια στο τόσο.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share