Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Αυτή η γυναίκα βρήκε έναν άλλο τρόπο να θρηνήσει τον νεκρό άνδρα της - Ανέβηκε στον τάφο του και…

Τρομερό αυτό που έκανε

25 Σεπτεμβρίου 2020 18:37
Αυτή η γυναίκα βρήκε έναν άλλο τρόπο να θρηνήσει τον νεκρό άνδρα της - Ανέβηκε στον τάφο του και…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο είναι αυτό που έκανε μια γυναίκα, η οποία βρήκε έναν… διαφορετικό τρόπο να θρηνήσει τον νεκρό άνδρα της, ανεβαίνοντας στον τάφο του και προβαίνοντας σε μια αδιανόητη πράξη πένθους.

Τον αγαπούσε πάρα πολύ, τον λάτρευε κι αυτός πήγε και πέθανε. Ο θάνατός του την τελείωσε. Έτσι, η συντετριμμένη χήρα ανέβηκε πάνω στο φέρετρό του κι άρχισε το twerking.

Γύρω από την κάσα με τον μακαρίτη είχε μαζευτεί πολύ κόσμος. Όλοι τον αγαπούσαν, αλλά κανείς όσο η γυναίκα του.

Η χαροκαμένη χήρα δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι ο άνθρωπός της ήταν νεκρός. Ότι σε λίγο θα τον έχωναν σε 2 μέτρα γης και δεν θα μπορούσε να τον ξαναδεί ποτέ ξανά.

Γι’ αυτό θέλησε να του πει το «τελευταίο αντίο» με τον τρόπο που του άξιζε, ενώ δέος προκαλεί το τι γράφει ο τάφος της Ζωής Λάσκαρη.

Καβάλησε, λοιπόν, το φέρετρο σαν να ήταν άλογο κι άρχισε να χορεύει, ενώ το καπάκι της κάσας ήταν ανοιχτό.

Έτσι, για να μπορεί ο μακαρίτης να την καμαρώσει στον τελευταίο χορό πριβέ ή ίσως σε μια απέλπιδα προσπάθειά της να τον «σηκώσει» από τον τάφο.

Όπως και να ‘χει πρέπει να πήγε στον άλλο κόσμο χαρούμενος.

Ο παιδικός τάφος με το σπασμένο παράθυρο - Η "μαύρη" ιστορία που έκανε χιλιάδες ανθρώπους να δακρύσουν

Τον Δεκέμβριο του 1865, ένα οκτάχρονο αγόρι, ο Μερίτ, πέθανε από πυρετό. Η οικογένειά του ζούσε κοντά στο κοιμητήριο στην Οξφόρδη της Νέας Υόρκης, όπου ο πατέρας του, Ουίλιαμ, δούλευε ως αγρότης και χτίστης. Όπως τα περισσότερα μικρά παιδιά, ο Μερίτ φοβόταν πάρα πολύ το σκοτάδι - τόσο, που πριν πεθάνει, ζήτησε από τον πατέρα του να μην το θάψει στον τάφο, ώστε να μην είναι για πάντα στο σκοτάδι.

Θέλοντας να πραγματοποιήσει την ευχή του γιου τους, ο Ουίλιαμ έχτισε για τον Μερίτ έναν πολύ όμορφο τάφο που είχε ένα μικρό παραθυράκι, ώστε να μην χρειάζεται να ζει για πάντα στο σκοτάδι. Ενώ η κίνηση του πατέρα ήταν πολύ συγκινητική, υπήρχε ένα πρόβλημα. Με τις δεκαετίες, βάνδαλοι έσπαγαν συνέχεια το παράθυρο του μικρού μέχρι που στο τέλος αποφάσισαν να το αφήσουν σπασμένο.

τάφος

Το 2013 όμως βρέθηκε κάποιος που νοιαζόταν αρκετά, ώστε να προσπαθήσει να το επισκευάσει. Ο Στέφαν, ένα 16χρονο αγόρι εντυπωσιάστηκε πάρα πολύ από την ιστορία του μικρού Μερίτ. "Η οικογένειά μου ανέφερε την ιστορία του μικρού όταν ήμουν 8 ή 9. Μεγαλώνοντας, η γιαγιά μου με πήγαινε με το αμάξι σε ιστορικούς τόπου και νεκροταφεία σε όλη την χώρα. Από τότε, πάντα με ενδιέφεραν τα ξεχασμένα τοπία."

παιδικός τάφος

Ο Στέφαν είπε πως μερικά χρόνια μετά είδε το σπασμένο παράθυρο του τάφου και ένιωσε πως έπρεπε να το επισκευάσει. Αμέσως, άρχισε να μαζεύει χρήματα. "Μίλησα με το δημαρχείο και πήρα οικονομική βοήθεια για να επισκευάσω το σπασμένο τζάμι με πιο δυνατά υλικά. Βρήκα ακόμα και χρήματα για να καθαρίσω τον τάφο."

περίεργες ιστορίες με τάφους

Μετά από όλη την δουλειά, το αγόρι είπε πως το πιο όμορφο πράγμα με την ανακαίνιση του τάφου ήταν όλα τα δώρα που άφηνε ο κόσμος για τον μικρό Μέριτ. "Επισκέπτες αφήνουν παιχνίδια, λουλούδια και άλλα μικρά δώρα. Αντί να να έχει σπασμένα τζάμια και πεταμένες πέτρες, το νεκροταφείο τώρα έχει μία εντελώς διαφορετική εικόνα."

Χάρη στον Στέφαν και όσους προσφέρονται εθελοντικά, μία ολόκληρη πόλη φροντίζει τον μικρό Μέριτ και το παράθυρό του!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share