Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φίδι αναδύθηκε από την τουαλέτα και δάγκωσε γυναίκα (photo)

Σοκαριστικό!

25 Σεπτεμβρίου 2020 15:13
Φίδι αναδύθηκε από την τουαλέτα και δάγκωσε γυναίκα (photo)

Ηταν ένα ήσυχο απόγευμα όταν η Ελεν Ρίτσαρντς πήγε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα στο μπάνιο του σπιτιού της. Δεν σκέφτηκε καν να άνοιξε τα φώτα, διότι δεν σκόπευε να κάτσει για πολλή ώρα.

Μόλις όμως κάθισε στην λεκάνη, ένιωσε ένα δάγκωμα στους γλουτούς της.

«Οπως καταλαβαίνετε, πετάχτηκε πάνω αστραπιαία» έγραψε ο ειδικός στο πιάσιμο των φιδιών που περιέγραψε την περιπέτεια της Ρίτσαρντς στο Facebook. «Στην αρχή νόμισε πώς ήταν βάτραχος…»

Δεν ήταν βάτραχος, όμως. Οπως ανακάλυψε με τρόμο, ήταν ένα τεράστιο φίδι. Για την ακρίβεια, ένας μη δηλητηριώδης πύθωνας του είδους Carpet, με μήκος 1,6 μ. ο οποίος τρομοκρατήθηκε όσο και η Ρίτσαρντς.

Οπως είπε ο ειδικός που εκλήθη να τον μαζέψει, ο πύθωνας αναζητούσε περιβάλλον με νερό, λόγω του καύσωνα που πλήττει την Αυστραλία και βρήκε καταφύγιο στην τουαλέτα της Ρίτσαρντς. Κι όταν είδε την έξοδό του να μπλοκάρεται από την καθισμένη γυναίκα, φοβήθηκε κι έσπευσε να την ξεμπλοκάρει δαγκώνοντας.

Ευτυχώς για τον πύθωνα, η Ρίτσαρντς δεν τράβηξε το καζανάκι. Κάλεσε αμέσως σε βοήθεια και ο ειδικός έσπευσε επί τόπου με πρώτες βοήθειες για την γυναίκα – αντισηπτικό σπρέι – και τα απαραίτητα για την διάσωση του πύθωνα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο φυσικό περιβάλλον του.

Οσο για την Ρίτσαρντς, ένα είναι σίγουρο: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξαναμπεί σε σκοτεινή τουαλέτα και πάντα θα ρίχνει μια ματιά στην λεκάνη πριν καθίσει.

Να σας θυμίσουμε και μία αντίστοιχη ιστορία που σας συγκλόνισε: Αυτή η έγκυος είδε ένα φίδι να δαγκώνει το γιο της - Αυτό που έκανε θα κάνει το αίμα σας να "παγώσει"

Απίστευτη μάχη ανάμεσα σε δύο φίδια - Το ένα κατάπινε το άλλο (Video)

Το σκυλί μιας οικογένειας στην Τζόρτζια, των ΗΠΑ, γάβγιζε σαν τρελό και ο λόγος δεν ήταν άλλος από δύο φίδια που ανακάλυψε μέσα σε ένα θάμνο. Ενώ, δεν μπορείτε να φανταστείτε πως αντέδρασε ένας Άραβας όταν είδε ένα φίδι να περνάει ανάμεσα στα πόδια του!

Ωστόσο, η οικογένεια έμεινε εμβρόντητη όχι στη θέα των ερπετών, αλλά όταν αντιλήφθηκε πως το ένα φίδι είχε πιάσει το άλλο και το κατάπινε, γεγονός που κατέγραψαν και σε βίντεο.

Φίδι εναντίον τεράστιας σαύρας: Ποιος θα επιβληθεί;

Μια επισκέπτης στο εθνικό πάρκο Kruger στη Νότια Αφρική είχε τη μοναδική ευκαιρία ν’ απαθανατίσει τη φοβερή μάχη ανάμεσα σε μια τεράστια σαύρα κι ένα φίδι.

Συγκεκριμένα, η 49χρονη Κρίστι ΝτεΛάνγκε επισκέφτηκε το καταφύγιο Μάλα Μάλα μαζί με την οικογένειά της τον περασμένο Μάρτη.

«Καθόμουν στη βεράντα και διάβαζα ένα βιβλίο όταν άκουσα έναν θόρυβο. Το επόμενο πράγμα που είδα ήταν ένα τρίγωνο από ερπετά» ανέφερε η Κρίστι. Δείτε επίσης: Φρίκη: Η στιγμή που φίδι δαγκώνει 16χρονο στο πρόσωπο (Video)

«Ούτε η σαύρα ούτε το φίδι ήταν διατεθειμένα να τα παρατήσουν και στα σίγουρα θα ήταν μια μάχη μέχρι θανάτου για τα δύο ερπετά» συνέχισε η Κρίστι στο Latestsightings.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, η αναμέτρηση συνεχίστηκε για περίπου δύο ώρες ακόμη, με τον έναν από τους δύο «μονομάχους» να καταλήγει στο στομάχι του άλλου. Άραγε ποιος νίκησε;

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share