Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Ανατριχιαστικό βίντεο: Γυναίκα καταγράφει φάντασμα σε εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο

Θα "παγώσετε"!

25 Σεπτεμβρίου 2020 13:33
Ανατριχιαστικό βίντεο: Γυναίκα καταγράφει φάντασμα σε εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Είναι αυτή η απόδειξη ότι υπάρχουν φαντάσματα; Γυναίκα κατέγραψε με κάμερα μία ανατριχιαστική φιγούρα. Είναι αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία το φάντασμα ενός γιατρού ή απλώς πρόκειται για ακόμη μια ιστορία που θα λατρέψουν μόνο όσοι θέλουν να πιστεύουν σε αυτά; Αυτή είναι μία ακόμη ιστορία με φαντάσματα, δείτε τι κατέγραψε ένα drone όταν πετούσε πάνω από το στοιχειωμένο δάσος της Αγγλίας.

Η 21χρονη Τζέιμι Μπράουν περπατούσε στους ερημωμένους διαδρόμους του νοσοκομείου St Thomas στο Στοκπορτ, το οποίο έκλεισε το 2004, όταν τράβηξε αυτή την «ανατριχιαστική» φωτογραφία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, εκείνη την ώρα δεν είδε την φωτογραφία που τράβηξε επειδή αυτοί και οι φίλοι της ήταν απασχολημένοι με τα βήματα που άκουγαν από πάνω τους – αν και στο νοσοκομείο δεν υπάρχουν πλέον σκάλες που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει.

Η ίδια και η παρέα της έφυγαν κατατρομαγμένοι λίγα λεπτά μετά και μόνο αργότερα η Brown ανακάλυψε ότι στη φωτογραφία της υπάρχει μια περίεργη φιγούρα.

Δήλωσε σχετικά στη Sun: «Με κατατρόμαξε. Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό εάν σκεφτείς ότι η φίλη μου πήγαινε προς την κατεύθυνση που ήταν το φάντασμα. Πήγαμε εκεί απλά για να γελάσουμε και δούμε τριγύρω. Ακούγαμε συνεχώς θορύβους από πάνω μας σαν σύρσιμο και βήματα αλλά δεν είδαμε κάτι

Σύμφωνα με το paranormaldatabase.com, ένα site που καταγράφει … εμφανίσεις φαντασμάτων, έχουν δει και άλλοι φιγούρες στο νοσοκομείο, όπως μια «γυναίκα που λάμπει και είναι ντυμένη σαν νοσοκόμα ή καλόγρια.

Δείτε το βίντεο και κρίνετε από μόνοι σας τι μπορεί να έχει συμβεί. Όσο κυνικός και αν είναι κανείς, υπάρχει σίγουρα κάτι το πολύ ανατριχιαστικό στα παλιά νοσοκομεία.

Φαντάσματα σε νεκροταφείο! Δείτε τι τράβηξε 53χρονη με την κάμερα σε απευθείας μετάδοση (Video)

Μια 53χρονη ισχυρίζεται ότι βιντεοσκόπησε με την κάμερα φαντάσματα κατά τη διάρκεια κυνηγιού φαντασμάτων σε νεκροταφείο, κατά τη διάρκεια απευθείας μετάδοσης.

Συγκεκριμένα, η 53χρονη πνευματίστρια Ντέμπορα Ντέιβις αποφάσισε να βγει να κυνηγήσει φαντάσματα σε απευθείας μετάδοση κι έτσι επισκέφτηκε ένα νεκροταφείο δίπλα σε εκκλησία που χτίστηκε το 1256. Σύμφωνα με τον θρύλο, το κοιμητήριο στοιχειώνουν βρυκόλακες εδώ και 100 χρόνια.

Κοιτώντας το βιντεοσκοπημένο υλικό, το μέντιουμ με έκπληξη διέκρινε μια παράξενη φιγούρα ενός μικρού κοριτσιού να τρέχει ανάμεσα στους τάφους. Την επόμενη μέρα, η Ντέμπορα είδε το φάντασμα ενός ηλικιωμένου άντρα να περπατά πίσω από την πλάτη της. Μάλιστα σύμφωνα με το μέντιουμ, αυτή η τελευταία παράξενη οντότητα της έκλεισε και την απευθείας μετάδοση. Επίσης, μία 98χρονη γιαγιά έπεφτε διαρκώς από το αναπηρικό της καρότσι. Εγκατέστησε κάμερα και αποδείχτηκε πως ήταν αυτό που φοβόταν

Η μάντισσα, όπως η ίδια αναφέρει, τις περισσότερες φορές κάνει τα πάντα για να απομυθοποιήσει και να βρει τη λογική εξήγηση απ’ όσα παράξενα της συμβαίνουν, αλλά, όπως λέει, αυτές οι δύο συναντήσεις είναι πραγματικά ανεξήγητες.

Πάντως για τους πιο ψύχραιμους τα αλλόκοσμα όντα δεν πρόκειται παρά για παιχνίδια του φακού της κάμερας, όπως κινείται στον χώρο.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share