Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Μία γυναίκα κοιμόταν μέσα στο κρύο σε μία χάρτινη κούτα. Δείτε τι έκανε ένας άγριος σκύλος…

Η κίνηση που έκανε ο σκύλος δεν την φανταζόταν κανείς

25 Σεπτεμβρίου 2020 12:58
Μία γυναίκα κοιμόταν μέσα στο κρύο σε μία χάρτινη κούτα. Δείτε τι έκανε ένας άγριος σκύλος…

Ο Charlie είχε γεννηθεί σε μια αγέλη άγριων σκύλων που κυκλοφορούσε ανενόχλητη στο πάρκο Highbridge, στο Μανχάταν.

Με τον καιρό, όλοι οι σύντροφοί του αιχμαλωτίστηκαν, ο Charlie όμως πάντα κατάφερνε να το σκάσει πριν τον πιάσουν. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι είχε αρχίσει να γερνάει και ο χειμώνας που μας πέρασε ήταν από τους πιο κρύους που έχουν καταγραφεί. Πολλοί από τους κατοίκους της περιοχής φοβόντουσαν μήπως πεθάνει από τις εξωφρενικά χαμηλές θερμοκρασίες…

Για χρόνια η γυναίκα φρόντιζε τον σκύλο για να μην πεθάνει από την πείνα.

Για χρόνια η Denise φρόντιζε ώστε ο Charlie να έχει τουλάχιστον φαγητό, όμως αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο Charlie χρειαζόταν ιατρική φροντίδα όμως η γυναίκα έπρεπε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πρώτα. Έτσι, αποφάσισε να μείνει δύο ολόκληρα βράδια έξω στο κρύο μαζί του!

Οι κάτοικοι της περιοχής είχαν τον φόβο ότι ο Charlie μπορεί να μην επιβιώσει μόνος του.

Αυτό είναι το «σπίτι» του Charlie. Το έφτιαξε η Denise μαζί με άλλους εθελοντές.

Το σπίτι του Charlie που το είχε φτιάξει η Denise με άλλους εθελοντές.

Και τα κατάφεραν! Ο Charlie μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου διαγνώσθηκε με τη νόσο Lyme. Πλέον όμως έχει όλη την αγάπη, φροντίδα και ζεστασιά που του αξίζει!

Ο Charlie μεταφέρετε στο κτηνιατρείο για περίθαλψη.

Εδώ είναι παρέα με την ηρωίδα του, την Denise, στην οποία μάλιστα η οργάνωση PETA έδωσε βραβείο για τη φιλοζωική της δράση.

Η Denise με τον Charlie δύο απίστευτοι φίλοι.

Ένας ακόμη αδέσποτος σκύλος προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να επιβιώσει πηγαίνοντας από πόρτα σε πόρτα με το πιατάκι του για να ζητιανέψει έστω ένα κομμάτι κρέας.

87χρονη γιαγιά γλίστρησε κι έπεσε στα χιόνια - Τότε ο σκύλος του γείτονα έκανε το απίστευτο

Πάντα όταν χειμωνιάζει ο καιρός φέρνει μαζί του μερικά επικίνδυνα στοιχεία για την καθημερινότητά μας. Από τους ολισθηρούς δρόμους μέχρι τα κρυοπαγήματα, οι κίνδυνοι του χειμώνα δεν πρέπει να αγνοηθούν. Δεδομένου του σκληρού χειμώνα που αντιμετωπίσαμε αυτό το έτος, δεν αποτελεί έκπληξη πόσα ατυχήματα συνέβησαν. Η 87χρονη αυτή γιαγιά ήταν ένα τέτοιο θύμα των ψυχρών συνθηκών.

Η Νορίν σκέφτηκε ότι θα είναι ασφαλής να βγει μέσα στο κρύο για να βάλει φαγητό στα πουλάκια. Δυστυχώς, το έργο αποδείχτηκε πολύ επικίνδυνο γι ‘αυτήν. Την επόμενη μέρα ο σκυλάκος του γείτονα ήταν πολύ ανήσυχος και γάβγιζε τραβώντας το πατζάκι του ιδιοκτήτη του.

Όταν ο Τιμ συνειδητοποίησε ότι συνέβαινε κακό, ενθάρρυνε το σκυλάκο να τον οδηγήσει στο πρόβλημα. Τα μεσάνυχτα οδήγησε τον Τιμ στην άλλη πλευρά του σπιτιού, όπου η άτυχη γιαγιάκα βρισκόταν αβοήθητη στο έδαφος.

Ο Τιμ την σήκωσε την έβαλε στο σπίτι, της έδωσε ζεστές κουβέρτες και ένα ζεστό ρόφημα. Ευτυχώς, η Νορίν δεν υπέστη τραύματα ή κρυοπαγήματα. Είναι εξαιρετικά ευγνώμων για τον Τιμ, την οικογένειά του και το πανέξυπνο σκυλάκι του. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν σκύλο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα πέταξε το σκύλο της στα σκουπίδια.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share