Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε λίγες μέρες θα πάει να γεννήσει - Δείτε όμως τι κάνει στην κοιλιά της

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

25 Σεπτεμβρίου 2020 10:26
Σε λίγες μέρες θα πάει να γεννήσει - Δείτε όμως τι κάνει στην κοιλιά της

Μια εγκυμοσύνη έχει και τη δυσάρεστη πλευρά της με τις πρωινές ναυτίες, τις κράμπες και φυσικά τον πόνο της γέννας.

Παραδόξως, για τις περισσότερες γυναίκες το πιο δύσκολο σημείο είναι όταν μπαίνουν στο μήνα τους και περιμένουν να «σπάσουν» τα νερά. Κανένα όμως από τα βίντεο που έχουμε δει μέχρι στιγμής δε συγκρίνεται με αυτό που «ανέβασε» στο YouTube η γνωστή καλλιτέχνης Βάλερι Μελός, που ειδικεύεται στη ζωγραφική στο πρόσωπο.

Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια έγκυος αποδεικνύεται...καλλιτέχνης ακόμη και την πιο δύσκολη ώρα, δείτε εδώ μια έγκυο που ήταν αλλεργική στις μέλισσες κι έκανε μια συγκλονιστική φωτογράφηση.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε αυτή η έγκυος:

Ήθελε να μείνει έγκυος αλλά λόγω της ασθένειάς της δε μπορούσε να κάνει παιδιά. Τότε η αδερφή της αποφάσισε κάτι μοναδικό

Το όνειρο των περισσότερων γυναικών, είναι κάνουν παιδιά και να δημιουργήσουν οικογένεια.

Για μερικές γυναίκες, το να κάνουν παιδιά είναι κάτι πολύ απλό. Υπάρχουν όμως και μερικές άλλες, που αγωνίζονται για να γίνουν μητέρες αλλά δεν τα καταφέρνουν.

Η Aimee Morrisby, ήθελε πολύ να κάνει τη δική της οικογένεια. Όταν ήταν πιο μικρή, διαγνώστηκε με μια νόσο στο έντερο. Αυτή η νόσος όμως, της άφησε κάποιους ουλώδεις ιστούς στην κοιλιά της. Στα 21 της χρόνια, ο γιατρός της είπε ότι η ζημιά που έχει υποστεί από αυτή τη νόσο είναι μεγάλη και πως αν προσπαθήσει ποτέ να συλλάβει, μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές.

Όταν έφτασε ο καιρός που θέλησε να κάνει παιδί, δοκίμασε τα πάντα. Έκανε πολλές εξωσωματικές γονιμοποιήσεις, αλλά κατάφερε να αποβάλλει τέσσερις φορές σε πέντε χρόνια. Η κοιλιά της φαινόταν σαν μια μπάλα λόγω της ασθένειας που είχε περάσει και ο γιατρός της είπε πως το να μείνει έγκυος είναι κάτι πολύ επικίνδυνο.

Μια υπόθεση που μας έφερε στο νου και την αντίστοιχη: 37χρονη πήγε στον γιατρό γιατί νόμιζε πως ήταν έγκυος - Όταν οι γιατροί κοίταξαν την κοιλιά της... (photo)

Μετά από πέντε χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών, η Aimee είχε πια απογοητευτεί πλήρως και αποφάσισε να μοιραστεί το πρόβλημα με την αδερφή της.

Μια νύχτα, εντελώς ξαφνικά, η Aimee δέχτηκε ένα τηλεφώνημα. Ήταν η αδερφή της, που προκειμένου να τη βοηθήσει σε αυτό που τόσο λαχταρούσε, αποφάσισε να φέρει εκείνη το μωρό της Aimee και του συζύγου της στον κόσμο. Η αδερφή της, Shayna, είχε ήδη δυο παιδιά και ήταν πρόθυμη να κυοφορήσει ακόμη ένα για χάρη της αδερφής της. Έτσι, έγινε παρένθετη μητέρα του μωρού της αδερφής της. Μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, εμφύτευσαν το έμβρυο της Aimee στην κοιλιά της Shayna.

Για τους επόμενους εννέα μήνες, η Aimee πήγαινε σε κάθε υπερηχογράφημα της αδερφής της για να παρακολουθεί την κατάσταση του μωρού. Τελικά, έφτασε η ώρα που η αδερφή της, έπρεπε να παραδώσει το μωρό στους βιολογικούς γονείς του.

Κατά τη διάρκεια της γέννας, η Aimee ήταν συνέχεια στο πλευρό της αδερφής της. Το μωρό γεννήθηκε απολύτως υγιές.

Ονόμασαν το κοριτσάκι Francesca Louise Morrisby. Η ανιδιοτελής πράξη αγάπης της Shayna, έκανε το όνειρο της Aimee και του συζύγου της πραγματικότητα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share