Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όταν βρήκε ένα χαρτάκι στο αυτοκίνητο σκέφτηκε πως κάποιον ενόχλησε με το παρκάρισμα του -Το σημείωμα όμως ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό...

Ένα μάθημα ζωής!

24 Σεπτεμβρίου 2020 18:51
Όταν βρήκε ένα χαρτάκι στο αυτοκίνητο σκέφτηκε πως κάποιον ενόχλησε με το παρκάρισμα του -Το σημείωμα όμως ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό...

Η καλή πράξη ενός ξένου όχι μόνο τόνωσε το ηθικό ενός φοιτητή της Νομικής στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα, αλλά… συνέβαλε και στην ενίσχυση της μπαταρίας του αυτοκινήτου του!

Ένας φοιτητής του Πανεπιστήμιου της Αλμπέρτα, ο Ντέρεκ Μάρεϊ, ξέχασε να απενεργοποιήσει τα φώτα του αυτοκινήτου του όταν πάρκαρε έξω από το σπίτι του. Όταν επέστρεψε αρκετές ώρες αργότερα για να το πάρει, η μπαταρία του ήταν άδεια και υπήρχε ένα σημείωμα στο παρμπρίζ του. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα σημείωμα δίνει ένα μάθημα ζωής, δείτε εδώ το γράμμα μιας μητέρας που έχασε το μάτι της και ο γιος της τη μισούσε.

«Όταν είδα το σημείωμα νόμιζα ότι κάποιος ενοχλήθηκε από το παρκάρισμα μου. Τι άλλο θα μπορούσα να σκεφτώ;», είπε ο Μάρεϊ.

Το σημείωμα όμως αυτό ήταν διαφορετικό

«Παρατήρησα ότι ξεχάσατε τα φώτα σας αναμμένα» έγραφε το σημείωμα.

Η μπαταρία πιθανώς δεν θα έχει αρκετό φορτίο για να ξεκινήσει το αυτοκίνητο σας. Σας άφησα ένα μπλε καλώδιο στο φράκτη και ένα … φορτιστή μπαταρίας δίπλα στο φράχτη μέσα σε ένα χάρτινο κουτί. Εάν ξέρετε πώς να το συνδέσετε, χρησιμοποιήστε το για να ξεκινήσετε το αυτοκίνητό σας

Ο καλός Σαμαρείτης στη συνέχεια του έγραψε και οδηγίες…

«Είναι απλό: Βάλτε το κόκκινο κλιπ στο θετικό πόλο της μπαταρίας και το μαύρο κλιπ στον αρνητικό πόλο. Μην ακουμπήσετε το μαύρο στο κόκκινο κλιπ την ώρα που ο φορτιστής είναι συνδεδεμένος. Ο φορτιστής είναι ήδη ρυθμισμένος στα 12 Volts και στη λειτουργία εκκίνησης. Ίσως να πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά μέχρι να φορτίσει η μπαταρία σας.

Καλή Τύχη»

«Αυτός ο άγνωστος άνθρωπος μου έσωσε μέρα!», έγραψε στη συνέχεια ο Μάρεϊ στο Facebook. «Ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή να τον βρω και να τον ευχαριστήσω!»

42χρονος πατέρας όταν μπήκε στο σπίτι του είδε τα πάντα καθαρά και το κρεβάτι στρωμένο - Δευτερόλεπτα αργότερα, βρήκε αυτό το σημείωμα...

Ένας 42χρονος πατέρας όταν μπήκε στο σπίτι του είδε τα πάντα καθαρά και το κρεβάτι στρωμένο. Δευτερόλεπτα αργότερα, βρήκε ένα σημείωμα που έγραφε «μπαμπά».

Τρομοκρατημένος έσκισε το φάκελο και άρχισε να διαβάζει:

Αγαπημένε μου μπαμπά σου γράφω με μεγάλη μου θλίψη, αλλά και χαρά συνάμα. Το έσκασα με την κοπέλα μου γιατί ήθελα να αποφύγω τη σκηνή που θα μου κάνατε εσύ και η μαμά. Την Stacy την αγαπάω πολύ, αλλά ήξερα ότι θα την απορρίψετε επειδή έχει piercings, tattoos, φοράει στενά ρούχα και είναι μεγαλύτερή μου.

Δεν είναι όμως ένα φευγαλέο φλερτ μπαμπά. Είναι έγκυος.

Η Stacy είπε ότι θα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Έχει ένα δικό της τροχόσπιτο στο δάσος και έχει αρκετά ξύλα για να περάσουμε το χειμώνα.

Το όνειρο της είναι να κάνει πολλά παιδιά!

Επίσης μου άνοιξε τα μάτια στο θέμα της μαριχουάνας και ότι στην πραγματικότητα δεν βλάπτει κανέναν. Θα την καλλιεργούμε μόνοι μας και θα την ανταλλάζουμε με τους ανθρώπους της κοινότητας για κοκαΐνη ή ecstasy!

Στο μεταξύ θα προσευχόμαστε η επιστήμη να βρει μια θεραπεία για το AIDS, ώστε η Stacy να γίνει καλύτερα. Της αξίζει…

Μην ανησυχείς μπαμπά. Είμαι 15 χρονών και ξέρω πως να φροντίσω τον εαυτό μου. Κάποια μέρα θα έρθω να σας επισκεφθώ για να γνωρίσετε τα εγγόνια σας!

Με αγάπη, Joshua

Υ.Γ.: Προφανώς τίποτε από αυτά δεν είναι αλήθεια. Είμαι στο σπίτι του Jason. Απλά ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι υπάρχουν χειρότερα πράγματα στη ζωή από τον σχολικό έλεγχο που βρίσκεται στο τραπέζι της κουζίνας. Πάρε με τηλέφωνο όταν είναι ασφαλές να γυρίσω σπίτι! Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν πατέρα, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας πατέρας τρόμαξε από την κατάσταση της υγείας της κόρης του και τους εγκατέλειψε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share