Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αγόρασε μια καρτέλα αυγά από το σούπερ μάρκετ- Αυτό που έγινε 6 μέρες μετά δεν είχε προηγούμενο

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

24 Σεπτεμβρίου 2020 16:06
Αγόρασε μια καρτέλα αυγά από το σούπερ μάρκετ- Αυτό που έγινε 6 μέρες μετά δεν είχε προηγούμενο

Όταν αυτή η γυναίκα επισκέφθηκε το κοντινότερο σούπερ μάρκετ για να αγοράσει αυγά σίγουρα δεν σε καμία περίπτωση δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε 6 μέρες μετά. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη ιστορία που γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ζήτησαν από μια γυναίκα να πετάξει τα 6 από τα 21 αυγά που είχε μαζί της.

Η Τζέιμι Μποργκ αγόρασε τα αυγά στις 18 Αυγούστου και έξι μέρες αργότερα ανακάλυψε ότι ένα αυγό είχε καρδιακό παλμό.

Μόλις ανακάλυψε ότι πρόκειται να γίνει μαμά στο παπάκι, η Τζέιμι αγόρασε έναν λαμπτήρα εκκόλαψης και προετοιμάστηκε για τα γεννητούρια, 28 μέρες αργότερα.

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει το αξιολάτρευτο παπί να σπάει το τσόφλι, προτού τελικά ελευθερωθεί.

Δείτε το βίντεο:

Έτρωγε 100 αυγά την εβδομάδα επί 4 χρόνια και γυμναζόταν - Μόλις δείτε πως έγινε...

Ένας 20χρονος ξεκίνησε να πηγαίνει στο γυμναστήριο εντατικά και να άλλαξε την διατροφή του, για να μη τον πειράζουν. Έτρωγε για 4 χρόνια 100 αυγά την εβδομάδα και άλλαξε ριζικά.

Δηλώνει ότι εξακολουθεί να αισθάνεται μικρός και αδύνατος, παρά τις ριζικές αλλαγές στο σώμα του. Ο Ρος Μπέιτεν, 20 ετών, από το Πλύμουθ της Αγγλίας, είπε ότι έφτασε στη μυώδη κατάσταση που βρίσκεται τώρα όταν εθίστηκε να πηγαίνει στο γυμναστήριο με τους φίλους του.

Ο γυμνασμένος νεαρός, τρώει 100 αυγά την εβδομάδα για να παίρνει πρωτεΐνες, και σηκώνει καθημερινά βάρη. Καταναλώνει 5.000 θερμίδες την ημέρα τρώγοντας εννέα γεύματα, προκειμένου να χτίσει τη διάπλασή του, και από τότε που ξεκίνησε η εμμονή του κέρδισε πάνω 30 κιλά σωματικού βάρους.

Ο ίδιος δήλωσε: “Ήμουν πάντα μικρόσωμος, όταν μεγάλωνα. Μπορούσατε να δείτε τα κόκκαλα του θώρακά μου και δεν μου άρεσε αυτό.”

“Στα 16 μου ήμουν 57 κιλά, τώρα είμαι 95 κιλά. Έχω «μεγαλορεξία», όπου οι πάσχοντες έχουν την ιδέα ότι δεν είναι αρκετά μεγαλόσωμοι, γιατί νιώθουν ακόμα μικροί παρότι γνωρίζουν ότι είναι μεγαλύτεροι από τους περισσότερους ανθρώπους.”

“Όταν στέκομαι δίπλα στους ανθρώπους που συνήθιζα να είναι μικρότερος από αυτούς, αισθάνομαι ακόμα μικρότερος, ακόμα κι αν δεν είμαι πια.”

“Όταν είμαι στη δουλειά συνεχώς σκέφτομαι τι θα φάω στη συνέχεια και αν θα έχω χρόνο να φάω. Αν ξέρω ότι θα παραλείψω ένα γεύμα, θυμώνω.”

“Μερικές φορές αναγκάζω τον εαυτό μου να τρώει μέχρι να αισθάνομαι άρρωστος. Κανείς δεν θέλει να φάει επτά αυγά με τη μία. Ήμουν πραγματικά άρρωστος σε πολλές περιπτώσεις από την υπερκατανάλωση φαγητού.” Ο Ρος λέει ότι πήγαινε στο γυμναστήριο με φίλους, που ξεκίνησε σαν χόμπι, αλλά κατέληξε να γίνει εθισμός.

Μεταξύ του 2012 και 2013, όταν ήταν 16 και 17, θα περνούσε μια ώρα στο γυμναστήριο κάθε μέρα, και έπρεπε να περπατήσει μισή ώρα για να φτάσει και να γυρίσει πίσω.

Τώρα ο Ρος προπονείται για 45 λεπτά τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, δουλεύοντας το στήθος, τους τρικέφαλους, δικέφαλους, την πλάτη, τους ώμους και τα πόδια του.

Δεν ενδιαφέρεται για καρδιακή άσκηση και πλέον πηγαίνει σε γυμναστήριο για body building. Όταν γράφτηκε στο γυμναστήριο, ο ιδιοκτήτης και πλέον ο προσωπικός του γυμναστής, τον συμβούλευσε πώς να χτίσει τους μυς του και τι να τρώει.

“Στην αρχή προσπαθούσα να εντυπωσιάσω άλλους ανθρώπους, αλλά τώρα το κάνω για μένα.Εξακολουθώ να βλέπω το σώμα μου και νομίζω ότι χρειάζεται επιπλέον βελτίωση. Θέλω να συνεχίσω, ακόμα δεν είμαι ικανοποιημένος.”

“Είχα ένα καυγά σε ένα πάρτι και έχασα όταν ήμουν 16 και αυτό μου έδωσε κίνητρο να γίνω μεγαλόσωμος. Κατέληξα με μια σπασμένη μύτη.”

Ο Ρος συνήθιζε να τρώει τρία ή τέσσερα γεύματα την ημέρα, αλλά τώρα καταναλώνει εννέα γεύματα την ημέρα. Μέχρι πριν από έξι μήνες, έτρωγε 14 αυγά την ημέρα, σε δύο ομελέτες των επτά αυγών. Τα αυγά έχουν τρομερά οφέλη, και μπορούν να ωφελήσουν τον οργανισμό αν καταναλώνονται τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα.

Πρόσφατα το έχει μειώσει σε μία ομελέτα με επτά αυγά την ημέρα. Ένα τυπικό καθημερινό μενού του περιλαμβάνει επίσης χυλό, πρωτεΐνη, κοτόπουλο με κάρυ, μια κονσέρβα ρυζόγαλο, ένα μιλκσέικ πρωτεΐνης, μπριζόλα και πατάτες, και σνακ, όπως μπάρες πρωτεΐνης.

Ο Ρος είπε: “Τρώω πολύ για να χτίσω μύες, και στη συνέχεια θέλω σταδιακά να μειώσω από τις 5.000 και να φτάσω τις 2.000 θερμίδες την ημέρα για να μειώσω το λίπος για μια επίδειξη.”

Έχει λάβει μέρος σε δύο διαγωνισμούς για body building το περασμένο έτος, επιτυγχάνοντας την τρίτη θέση.

Στόχος του είναι να γίνει ο Mr Βρετανία στα επόμενα χρόνια.

Ο Ρος παραδέχεται ότι θέλει να εντυπωσιάσει την οικογένειά του και περιγράφει τη φίλη του Μπρόγκαν Μακάρθι, 20 ετών, ως “υποστηρικτική”. Ωστόσο, ο ίδιος λέει ότι η ίδια πρέπει να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι πάντα θα έρχεται δεύτερη μετά το γυμναστήριο.

Στόχος του 20χρονου είναι να πάρει και άλλο βάρος. Το χόμπι του δεν του έρχεται πολύ φθηνά. Το μήνα, ο Ρος ξοδεύει € 170 για συμπληρώματα, € 200 για την προσωπική προπόνηση, € 40 για μέλους γυμναστηρίου, και € 140 για τα τρόφιμα.

Αλλά ο ίδιος είναι εντυπωσιασμένος με το αποτέλεσμα. Είπε: “Όταν πρωτοξεκίνησα την προπόνηση, ανέβαζα φωτογραφίες στο facebook και οι άνθρωποι έλεγαν πόσο μικρόσωμος φαινόμουν. Αλλά δεν μπορούν να πουν το ίδιο τώρα.”

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share