Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παράτησε την γυναίκα του για μια πιτσιρίκα. Ένα χρόνο αργότερα όμως μαθαίνει την πικρή αλήθεια…

Δείτε τι έκανε η σύζυγος του

24 Σεπτεμβρίου 2020 15:51
Παράτησε την γυναίκα του για μια πιτσιρίκα. Ένα χρόνο αργότερα όμως μαθαίνει την πικρή αλήθεια…

Δεν είναι λίγοι οι άντρες που αφήνουν τις συζύγους τους για μια άλλη γυναίκα και οι λόγοι που τους οδηγούν σ’ αυτό είναι πολλοί. Ένας από τους πιο βασικούς λόγους, όμως, που ένας σύζυγος αφήνει τη γυναίκα του είναι γιατί δεν τη βρίσκει πλέον ελκυστική.

Τα χρόνια περνούν και οι ανάγκες και οι προτεραιότητες ενός ανθρώπου δεν είναι ίδιες. Όταν μια γυναίκα έχει να φροντίσει το σπίτι της και τα παιδιά της, επόμενο είναι να μην έχει χρόνο να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με αποτέλεσμα να κάνουν την εμφάνισή τους οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια και τα πόδια να παραμένουν αξύριστα για πολύ καιρό.

Το βίντεο που ακολουθεί αναφέρεται στην ιστορία ενός ανθρώπου που συνειδητοποίησε την αξία της γυναίκας του εφόσον την παράτησε για τα μάτια μιας άλλης, πιο εμφανίσιμης γυναίκας.

«Η πρώην μου ήταν πλαδαρή, απεριποίητη, δεν ξυριζόταν και είχε πεσμένο στήθος. Δεν την έβρισκα πια ελκυστική…. Ακριβώς ένα χρόνο μετά το χωρισμό μας, την είδα ξανά. Ήταν λαμπερή και είχε χάσει βάρος. Ήταν και πάλι όμορφη. Δεν έδειχνε όπως πριν,» είπε.

Ήταν πολύ αργά όταν κατάλαβε γιατί έγινε λιγότερο ελκυστική.

«Απέκτησε κυτταρίτιδα, διότι δεν είχε πλέον χρόνο να πάει στο γυμναστήριο. Είχε να φροντίσει τα παιδιά μας και το σπίτι μας. Δεν είχε χρόνο για να ντυθεί όμορφα. Το λίγο χρόνο που είχε, τον αφιέρωνε σε μένα και ξεχνούσε να φροντίσει τον εαυτό της. Αντί να περιποιείται η ίδια, άλλαζε πάνες και θήλαζε μέχρι που το στήθος της κρέμασε, και ήταν υπερήφανη γι’ αυτό,» είπε.

Τώρα είναι πολύ αργά, αφού είναι ήδη με κάποιον άλλο.

«Ήμουν ανόητος που άφησα την αληθινή ομορφιά για την επιφανειακή. Έχω χάσει αυτή τη γυναίκα για πάντα, γιατί δεν ήμουν σε θέση να αναγνωρίσω και να εκτιμήσω την πραγματική αξία μιας αφοσιωμένης νοικοκυράς και μητέρας. Τώρα κάποιος άλλος θα το εκτιμήσει αυτό…,» συνέχισε.

Παρακολουθήστε την ιστορία αυτή στο παρακάτω βίντεο:

Some men just don't appreciate what they have. This guy certainly didn't... 😒

Posted by Hefty.co on Tuesday, April 18, 2017

Δυστυχώς, όταν χάσεις κάτι, τότε αναγνωρίζεις την πραγματική του αξία.

Κάθε γυναίκα αξίζει να είναι στο πλευρό αυτού που θα την εκτιμήσει από την αρχή και όχι στο τέλος.

Από την άλλη ένας άντρας δεν αναγνώρισε την μέλλουσα γυναίκα του από την αλλαγή που είχε κάνει η ίδια για τον γάμο τους.

Έστειλε στον πρώην της έναν τόνο κρεμμύδια - Ο λόγος θα σας κάνει να «κλάψετε»

Με μαύρο δάκρυ πρέπει να έκλαψε ο πρώην σύντροφος της Κινέζας που πήρε την πιο ευρηματική εκδίκηση, στέλνοντάς του έναν τόνο κρεμμύδια, με το λόγο να είναι σίγουρο πως θα σας κάνει να «κλάψετε».

Η κ. Zhao που απατήθηκε από τον τότε σύντροφό πήρε το αίμα της πίσω, στέλνοντας αυτά τα κρεμμύδια στην πόρτα του άνδρα που την πλήγωσε, ενώ απίστευτος είναι ο λόγος, για τον οποίο 56χρονη άρχισε να πετάει κουτιά παπουτσιών σε υπάλληλο.

Ο άναυδος οδηγός του φορτηγού που μετέφερε την παραγγελία, έκανε 4 ολόκληρες ώρες να ξεφορτώσει το φορτίο, ενώ είχε οδηγία να μην έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη.

Στην παραγγελία του ενός τόνου που κόστισε περίπου 500 ευρώ με πιθανή τιμή τα 0,50 λεπτά το κιλό, η γυναίκα ζήτησε να αφήσουν στην πόρτα του το σημείωμα «Έκλαιγα για τρεις μέρες. Τώρα είναι η σειρά σου».

Στο σημείο, οι γείτονες παρακολουθούσαν τον οδηγό να ξεφορτώνει τα άπειρα σακιά με κρεμμύδια, ενώ η ίδια μίλησε στα τοπικά ειδησεογραφικά αφού η εκδίκησή της έγινε viral.

«Έμαθα από τους φίλους μου πως δεν στεναχωρήθηκε καθόλου που χωρίσαμε. Πέρασα τρεις μέρες κλαίγοντας. Είχε ραγίσει η καρδιά μου. Έτσι παρήγγειλα ένα τόνο κρεμμύδια για να πάνε σπίτι του. Έχω τα λεφτά για να το κάνω και το έκανα, προκειμένου να μάθει και αυτός πως είναι να κλαις», είπε η κ. Zhao.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share