Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Αυτός ο γαμπρός εμφανίστηκε στο γάμο με την πιο...προκλητική εμφάνιση - Μόλις αποκάλυψε το λόγο όλοι "πάγωσαν"

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

23 Σεπτεμβρίου 2020 20:33
Αυτός ο γαμπρός εμφανίστηκε στο γάμο με την πιο...προκλητική εμφάνιση - Μόλις αποκάλυψε το λόγο όλοι
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Όλοι οι γαμπροί φοράνε τα καλύτερα τους ρούχα στον γάμο τους, ο συγκεκριμένος εμφανίστηκε με το... βρακί. Τι έγινε; Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας γαμπρός γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας γαμπρός άρχισε να τρέχει έξω από την εκκλησία.

Η αλήθεια είναι πως θα εντυπωσιαζόμασταν πάρα πολύ εάν δεν υπήρχε σοβαρός λόγος για την εμφάνιση αυτή. Ο γαμπρός της παρακάτω φωτογραφίας, λοιπόν, δεν κατήργησε τα κλισέ με την θέληση του αλλά γιατί τον ανάγκασε μια…αεροπορική εταιρεία.

Αν και δεν γνωρίζουμε το όνομα του, γνωρίζουμε πως όταν προσγειώθηκε στον προορισμό του και ανακάλυψε πως όχι μόνο οι βαλίτσες του είχαν εξαφανιστεί, αλλά και πως αυτές τελικά βρίσκονταν στην Φραγκφούρτη.

Παρότι επικοινώνησε με την αεροπορική εταιρία, οι ίδιοι δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου που δεν έβρισκε το γαμπριάτικο κουστούμι του, ρίχνοντας την ευθύνη στις άλλες.

Έτσι, ο γαμπρός αποφάσισε πως δεν θα αγοράσει νέο κοστούμι αλλά θα τους κάνει ρεζίλι. Εμφανίστηκε, που λες, με το εσώρουχο και ένα T-shirt στον γάμο του.

γαμπρός εσώρουχα

«Αυτό το γαμπριάτικο κοστούμι είναι προσφορά της Delta Airlines», έγραφε στο μπλουζάκι του, δημοσιεύοντας την φωτογραφία στο Reddit με σχόλιο «Αν θέλετε να βρεθείτε εσείς και τα ρούχα που θέλετε να βάλετε σε ένα γάμο, στην ίδια χώρα μην ταξιδέψετε με την Delta Airlines».

Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral και, μάλιστα, κατάφερε να συσπειρώσει όσους είχαν θέμα με την συγκεκριμένη εταιρεία, οι οποίοι και συμπαραστάθηκαν στον γαμπρό.

Όταν η νύφη κάνει αυτό στο γαμπρό κανείς δε μπορεί να φανταστεί τη συνέχεια - Μόλις δείτε θα... μείνετε

Μπορείτε να φανταστείτε τι κάνει η νύφη στο γαμπρό; Το Athensmagazine.gr βρήκε το πιο επικό βίντεο και σας το παρουσιάζει παρακάτω, όπως έκανε και με το viral βίντεο ενός άλλου γάμου.

Συγκεκριμένα, όταν ο φωτογράφος στο επάγγελμα, Τζούλιαν αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη του, ήταν βέβαιο πως κάτι θα… ετοίμαζαν για το γάμο τους. Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που ήρθε η στιγμή να χορέψει το ζευγάρι.

Μπορεί ο γαμπρός να είχε "σκηνοθετήσει" με κάθε λεπτομέρεια το γάμο του, ωστόσο σίγουρα αυτή που έκλεψε την παράσταση ήταν η κοπέλα του. Η έκπληξη που επεφύλασσαν για τους καλεσμένους τους, ξεπερνάει κάθε φαντασία. Αυτό που έκαναν, θα μείνει αξέχαστο για όσους βρέθηκαν στο πλευρό τους στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους.

Αυτός όμως που… είδε κι έπαθε, είναι ο παππούς. Δείτε την αντίδρασή του αμέσως μετά την εκπληκτική παράσταση του γαμπρού!

Δείτε το βίντεο:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share