Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Είδε μια παράξενη σκιά στη μέση του δρόμου και σταμάτησε αμέσως το αυτοκίνητο. Όταν κατάλαβε τι ήταν, πάγωσε!

Έμεινε κάγκελο!

23 Σεπτεμβρίου 2020 09:34
Είδε μια παράξενη σκιά στη μέση του δρόμου και σταμάτησε αμέσως το αυτοκίνητο. Όταν κατάλαβε τι ήταν, πάγωσε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τους νεαρούς Αμερικανούς το ταξίδι με αυτοκίνητο αποτελεί κάτι σαν ιεροτελεστία. Η εμπειρία αυτή επηρεάζει σημαντικά την κατεύθυνση που παίρνει η ζωή τους. Πράγματι, η ζωή ενός νεαρού άντρα άλλαξε για πάντα όταν ξεκίνησε ένα ταξίδι μόνος του στον αμερικανικό νότο.

Ο Jordan Kahana διέσχιζε την Αριζόνα κατευθυνόμενος στο Grand Canyon, όταν παρατήρησε μια μαύρη σκιά που κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο του. Έκανε ελιγμό και σταμάτησε. Όταν βγήκε για να κοιτάξει καλύτερα, συνειδητοποίησε τι ήταν. «Δεν θα πιστέψετε τι βρήκα στη μέση του δρόμου!», είπε.

Αυτή είναι η ιστορία του…

Όταν η δουλειά του Jordan έκλεισε τον Δεκέμβριο για τις διακοπές των Χριστουγέννων, εκείνος αποφάσισε να πάρει τους δρόμους για κάνα δυο εβδομάδες. Ξεκινώντας από το Λος Άντζελες, σχεδίαζε να επισκεφτεί μερικά εθνικά πάρκα. Το πρώτο ήταν το Grand Canyon!

Στη μέση του πουθενά στην Αριζόνα βρήκε δυο μαύρες σκιές σε έναν έρημο αυτοκινητόδρομο. Όταν συνειδητοποίησε τι ήταν, σταμάτησε και τις κυνήγησε.

Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτά τα πλασματάκια τριγυρνούσαν στην μέση του πουθενά! Τα κυνήγησε, αλλά τα κουταβάκια αποφάσισαν να ξεφύγουν!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 42χρονη οδηγούσε μέσα στη νύχτα όταν ένας αστυνομικός της έκανε νόημα να σταματήσει. Δεν περίμενε όμως αυτή την κατάληξη…

Ευτυχώς, τα κουταβάκια κατάλαβαν ότι ο Jordan δεν θα τους έκανε κακό και σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου. Κουνούσαν ακόμη και τις ουρές τους όταν ο Jordan τα πήρε στην αγκαλιά του!

Παρ’όλο που τα μόλις 8 εβδομάδων κουταβάκια δεν μπορούσαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους, ο Jordan τους μιλούσε, σαν να μπορούσαν να του πουν την συναρπαστική ιστορία τους:

«Ποια είναι η ιστορία σας; Ποιοι είστε;»

Παρ’όλο που δεν θα μάθουμε ποτέ για ποιο λόγο εγκαταλείφθηκαν οι σκύλοι στη μέση της ερήμου, αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα μπορούσε να τους είχε χτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο.

Ήταν πολύ τυχεροί που τους έσωσε ο Jordan εκείνη την στιγμή! Αλλά δεν ήξεραν τι τους περίμενε στην επόμενη πόλη.

Τα κουταβάκια δεν πεινούσαν, άρα είναι άξιο απορίας το πώς κατέληξαν εκεί. Η επόμενη στάση τους ήταν το Page Animal Hospital. Ο Jordan αποφάσισε να πάρει τα σκυλάκια μαζί του στο σπίτι! Έτσι, τα πήγε στον κτηνίατρο, όπου ήπιαν νερό, έφαγαν, καθαρίστηκαν και ετοιμάστηκαν για τον πρώτο γύρο εμβολιασμού.

Μετά από αυτό, ο κτηνίατρος τον ενημέρωσε ότι τα κουταβάκια ήταν μίξη Border collie. Κατά τύχη ο Jordan είχε απορρίψει τον Νοέμβριο την ιδέα να πάρει ένα husky. Το σύμπαν μάλλον σχεδίαζε κάτι καλύτερο για εκείνον!

Ονόμασε τα κουταβάκια Sedona και Zeus και είναι πλέον κομμάτι του. Όχι μόνο τα έσωσε, αλλά αποφάσισε και να τα υιοθετήσει.

Πλέον ταξιδεύουν όλοι μαζί και επισκέπτονται απίθανα μέρη. Ο Jordan κοινοποιεί φωτογραφίες της παρέας του στο Instagram του. Ο κόσμος πραγματικά δεν χορταίνει τα κουταβάκια και την απίστευτη ιστορία τους!

Δείτε στο βίντεο του Athensmagazine.gr την απίστευτη διάσωση τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share