Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όταν η νύφη κάνει αυτό στο γαμπρό κανείς δε μπορεί να φανταστεί τη συνέχεια - Μόλις δείτε θα... μείνετε

Κανείς δε μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω τους!

22 Σεπτεμβρίου 2020 10:20
Όταν η νύφη κάνει αυτό στο γαμπρό κανείς δε μπορεί να φανταστεί τη συνέχεια - Μόλις δείτε θα... μείνετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορείτε να φανταστείτε τι κάνει η νύφη στο γαμπρό; Το Athensmagazine.gr βρήκε το πιο επικό βίντεο και σας το παρουσιάζει παρακάτω, όπως έκανε και με το viral βίντεο ενός άλλου γάμου.

Συγκεκριμένα, όταν ο φωτογράφος στο επάγγελμα, Τζούλιαν αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη του, ήταν βέβαιο πως κάτι θα… ετοίμαζαν για το γάμο τους. Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που ήρθε η στιγμή να χορέψει το ζευγάρι.

Μπορεί ο γαμπρός να είχε "σκηνοθετήσει" με κάθε λεπτομέρεια το γάμο του, ωστόσο σίγουρα αυτή που έκλεψε την παράσταση ήταν η κοπέλα του. Η έκπληξη που επεφύλασσαν για τους καλεσμένους τους, ξεπερνάει κάθε φαντασία. Αυτό που έκαναν, θα μείνει αξέχαστο για όσους βρέθηκαν στο πλευρό τους στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους.

Αυτός όμως που… είδε κι έπαθε, είναι ο παππούς. Δείτε την αντίδρασή του αμέσως μετά την εκπληκτική παράσταση του γαμπρού!

Δείτε το βίντεο:

Ο γαμπρός και η νύφη ζήτησαν από τις γιαγιάδες τους μια χάρη για το γάμο τους - Μόλις δείτε τι ζήτησαν θα μείνετε άφωνοι

Όταν ο γαμπρός και η νύφη κανόνιζαν τα διαδικαστικά του γάμου τους σκέφτηκαν να ζητήσουν μια μεγάλη χάρη από τις γιαγιάδες τους. Αυτό που έγινε δεν έχει προηγούμενο και ήταν απόλυτα αναμενόμενο να γίνει viral. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία γύρω από ένα γάμο που γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας γαμπρός ξεκίνησε να τρέχει έξω από την εκκλησία.

Αυτό το ζευγάρι του Τενεσίε το απέδειξε ζητώντας από τις γιαγιάδες τους να είναι τα παράνυμφοι στο γάμο τους και οι γιαγιάδες έκλεψαν την παράσταση!

Φυσικά, όλοι συμφώνησαν στο έργο με ενθουσιασμό! Ευτυχώς, η ταλαντούχος φωτογράφος του γάμου ήταν εκεί για να συλλάβει τις όμορφες στιγμές στην κάμερα.

Το μεγαλύτερο "παρανυφάκι" ήταν η 90χρονη γιαγιά της νύφης.

«Ήξερα ότι μόλις ήμουν έτοιμη για εκείνη την ώρα ήθελα να έχω εκεί τις γιαγιάδες μου», δήλωσε η νύφη. «Ένιωσα τόσο ευλογημένη να τους έχουμε όλους εδώ, γι ‘αυτό ήθελα να συμμετάσχουν.» Η Λίντσεϊ είπε ότι δεν ήθελε τίποτα περισσότερο από αυτό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share